Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

Sveikutės 4u.gif

ruošiuosi gimdyti RK, kas gimdėte žiema, ar šalta palatose ir gimdykloje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Di8 @ 2010 10 20, 20:10)
Sveikutės  4u.gif

ruošiuosi gimdyti RK, kas gimdėte žiema, ar šalta palatose ir gimdykloje blush2.gif

as pries pora dienu gryzau is potologinio,tai ten tikrai ne salt,a karsta netgi .. kelis kartus langa darydavausi per diena ... nes neimanoma buvo dviese palatoje ..
Atsakyti
Sveikutės  4u.gif

Aš gimdžiau 2009 02, man buvo net per karšta sakyčiau smile.gif Šiaip tikrai šilta, nebijokit lėliukas nesušals smile.gif
Atsakyti
tai tada turbut ir sau geriau imti lengvesni chalatuka, nes dar turiu toki stora tai dabar galvoju, kad turbut neprireiks... g.gif
Atsakyti
Sveikutės  4u.gif

Silta ir ten, ir ten.
Atsakyti
Sveikutės  4u.gif

QUOTE(Saulyte` @ 2010 10 20, 21:21)
Aš gimdžiau 2009 02, man buvo net per karšta sakyčiau smile.gif Šiaip tikrai šilta, nebijokit lėliukas nesušals smile.gif

gimdžiau sausio mėnesį, tikrai nešalta, net per karšta sakyčiau nes radiatoriai siaubingai įkaite tai mes kas dieną eidavome į bendrą kolidorių kad pravedinti palata...Naktimis kaitome,net norėjosi šalčiau kad būtų... ax.gif Taip kad nesušalsite..
Atsakyti
Sakykit ar RK turi savi tinklalapi?
Atsakyti
QUOTE(Unruuly @ 2010 10 21, 17:07)
Sakykit ar RK turi savi tinklalapi?

Yra tik bendra info prie Santariškių klinikų:
Akušerijos ir naujagimių skyrius
Atsakyti
QUOTE(Aktorė @ 2010 10 18, 15:48)
Mamytės, gal galit tikslų pavadinimą pasakyt klizmutės, kokia būtent tinka  blush-anim-cl.gif  Norėčiau artimiausiu metu nusipirkt.

del klizmos tai klausia ar nori daryti, jei ne tai ir nedaro, o jei nori ir neturi tai padaro su savo, poto praso atpirkti smile.gif
Atsakyti
Mamkos, keli puslapiai vien apie klizmas doh.gif poster_offtopic.gif
--> http://www.supermama...?...1734&st=276 <--
- - -
Gimdymo namų gimdyklose ir palatose tikrai nebūna šalta mirksiukas.gif Negi manot, kad leistų naujagimiams šalti? doh.gif
Tikrai manau, kad nei rudenį, nei žiemą nereikia šiltų chalatų ir storų kaldryčių lėliukams imti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 24 spalio 2010 - 10:05
Klizmutes pavadinimas Microlax biggrin.gif
Mamytes,gal žinote ar personalas kalba rusiškai? Nors pati ir gerai kalbu lietuviškai,bijau kad gimdymo metu galiu ka nors nesuprasti rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Unruuly @ 2010 10 27, 12:46)
Klizmutes pavadinimas Microlax biggrin.gif
Mamytes,gal žinote ar personalas kalba rusiškai? Nors pati ir gerai kalbu lietuviškai,bijau kad gimdymo metu galiu ka nors nesuprasti rolleyes.gif  rolleyes.gif

Moka moka.
Atsakyti