Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

aciu labai 4u.gif

o ar daug zmoniu buna, ar dideles eiles? g.gif
gal kas irgi del pernesiojimo ten lankesi, kaip ta visa apziura vyksta, ka daro? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bussinkka: 09 lapkričio 2010 - 10:35
QUOTE(Bussinkka @ 2010 11 09, 11:33)
aciu labai 4u.gif

o ar daug zmoniu buna, ar dideles eiles?  g.gif
gal kas irgi del pernesiojimo ten lankesi, kaip ta visa apziura vyksta, ka daro? g.gif

As lankiausi del pernesiojimo, laukiau bendroj eilej kaip visos, o po apziuros sake per pusdieni isgerti laaaabai daug vandens, kad tyrimai butu tikslesni, atseit vandeningesne busiu ir pas vaisiu vandenu padauges. Kai antra karta atejau, pagulde i ligonine stebejimui.
Nors sake, kad pernesiojimo nera...ligoninej skaiciuoja pagal kitas formules, nei tarkim mano ginekologas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2010 11 09, 10:33)
o ar daug zmoniu buna, ar dideles eiles?  g.gif

Žmonių būna kaip kada, vieną kartą gali būti kokios 5 nėštukės, kitą kartą gali nebūti nei vienos.
O ten nuvažiavus paklausys toniukus ir jei viskas gerai paleis ir lieps atvažiuot po 2 d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 11 09, 11:42)

Nors sake, kad pernesiojimo nera...ligoninej skaiciuoja pagal kitas formules, nei tarkim mano ginekologas.  doh.gif

O KAIP JIE TEN SKAICIUOJA? Taip dar paskaiciuos, kad dar iki Nauju Metu teks vaksciuot nestuke.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2010 11 09, 11:45)
O KAIP JIE TEN SKAICIUOJA? Taip dar paskaiciuos, kad dar iki Nauju Metu teks vaksciuot  nestuke.gif blink.gif

Nežinia kaip jie ten skaičiuoja, man buvo nustatyta data balandžio 17 d., o gydytoja nusprendė laukti iki gegužės 12 d. blink.gif
Bet gerai, kad gimdymas prasidėjo pats rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 11 09, 11:47)
Nežinia kaip jie ten skaičiuoja, man buvo nustatyta data balandžio 17 d., o gydytoja nusprendė laukti iki gegužės 12 d.  blink.gif
Bet gerai, kad gimdymas prasidėjo pats  rolleyes.gif

ojojoj, negerai negerai tada, tikrai nenoriu , kad man taip toli nukeltu gimdymo data doh.gif

o ar echoskopuoja apziuros metu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bussinkka: 09 lapkričio 2010 - 11:49
QUOTE(Bussinkka @ 2010 11 09, 12:45)
O KAIP JIE TEN SKAICIUOJA? Taip dar paskaiciuos, kad dar iki Nauju Metu teks vaksciuot  nestuke.gif blink.gif

O as prisikaicius apie zalius vandenis kai pernesioji, prasiau kad skaitintu ir nuleistu vandenis, tai jos juoktis pradejo ir sake neissigalvok lotuliukas.gif
net gimdykloj kai ilgai nepagimdziau, nesieme skatinimo, vot uztaikiau ant tokiu naturalisciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 11 09, 11:51)
O as prisikaicius apie zalius vandenis kai pernesioji, prasiau kad skaitintu ir nuleistu vandenis, tai jos juoktis pradejo ir sake neissigalvok  lotuliukas.gif
net gimdykloj kai ilgai nepagimdziau, nesieme skatinimo, vot uztaikiau ant tokiu naturalisciu  doh.gif

o as kaip tik labai bijau to pernesiojimo doh.gif o pas ka gimdei?

o kur priimamajame apziuri (del to paties pernesiojimo) tai tie patys gyd kurie ir gimdymus priimineja ar kiti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2010 11 09, 11:48)
ojojoj, negerai negerai tada, tikrai nenoriu , kad man taip toli nukeltu gimdymo data doh.gif

o ar echoskopuoja apziuros metu?

Na gal nenukels taip ilgai, bet 10 d. po termino tai tikrai neskatins.
Šiaip jei toniukai geri, tai nedarys echoskopo, o manęs ir ant kėdės nežiūrėjo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 11 09, 11:53)
Na gal nenukels taip ilgai, bet 10 d. po termino tai tikrai neskatins.
Šiaip jei toniukai geri, tai nedarys echoskopo, o manęs ir ant kėdės nežiūrėjo  unsure.gif

nu va kaip, as galvojau gal ziures ant kedes ir kaip sako "pakrapstys" ka nors ten, kad greiciau viskas prasidetu doh.gif na ziuresiu kaip bus, nes man rytoj tik 40 sav + 3 d tai mazai dar, gali ir man nieko rimtesnio nedaryt ir neziuret doh.gif
Papildyta:
tai tases irgi tikriausiai rytoj neimt su savim? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2010 11 09, 12:53)
o as kaip tik labai bijau to pernesiojimo doh.gif  o pas ka gimdei?

o kur priimamajame apziuri (del to paties pernesiojimo) tai tie patys gyd kurie ir gimdymus priimineja ar kiti? g.gif

Gimdziau pas rusu tautybes gydytoja pavarde is V. raides, nebepamenu, tokia jauna, smulki, mazute, juodais plaukais. Esu ja laaabai patenkinta thumbup.gif nors norejau gimdyti pas Sakalauskaite, ja rekomendavo ginekologas, bet deja paryciais kai nubego vandenys, ji baige pamaina verysad.gif

Man buvo 8 dienos pernesiojimo pagalo ginekologa g.gif
O priimamajame sedi ir gydytojai ir seseles ir akuseres, jos ten keiciasi kazkaip. Tai nesuplanuosi, kas ten sedes

p.s. tase visada pasiimk biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimucia: 09 lapkričio 2010 - 12:07
QUOTE(laimucia @ 2010 11 09, 12:07)
Gimdziau pas rusu tautybes gydytoja pavarde is V. raides, nebepamenu, tokia jauna, smulki, mazute, juodais plaukais. Esu ja laaabai patenkinta  thumbup.gif  nors norejau gimdyti pas Sakalauskaite, ja rekomendavo ginekologas, bet deja paryciais kai nubego vandenys, ji baige pamaina  verysad.gif

Volohovič 4u.gif Ir aš šį kart pas ją gimdžiau - visai nieko tokia ax.gif

Bussinka - na paimk tą tašę, bet palik mašinoje 4u.gif

O priimamajame negali žinot kiek bus moterų. Aš kai du sykius važiavau - veiną syk viena buvo, o paskui naktį - nei vienos 4u.gif
Atsakyti