Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Amelita @ 2010 10 27, 13:05)
Moka moka.

Aciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Unruuly @ 2010 10 27, 13:46)
Klizmutes pavadinimas Microlax biggrin.gif
Mamytes,gal žinote ar personalas kalba rusiškai? Nors pati ir gerai kalbu lietuviškai,bijau kad gimdymo metu galiu ka nors nesuprasti rolleyes.gif  rolleyes.gif

KAi kurios geriau kalba rusiskai nei lietuviskai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Unruuly @ 2010 10 27, 12:46)
Mamytes,gal žinote ar personalas kalba rusiškai? Nors pati ir gerai kalbu lietuviškai,bijau kad gimdymo metu galiu ka nors nesuprasti rolleyes.gif  rolleyes.gif

Tikrai suprasi, moka ne tik rusiskai, bet ir lenkiskai biggrin.gif
Daugumas sesuciu is naujagimiu sk. - lenkes ir ruses mirksiukas.gif
Atsakyti
O pries 10 metu Sv.Jokubo ligoninej man jau gulinciai gimdykloj buvo paaiskinta,kad kalbet turiu lietuviskai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .O daktare pasake,kad mielai isgertu balto vyno.Vos nepasakiau-jus palaukit,as tuoj nubegsiu jums nusipirksiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Matyt,negavus kysio,daktare po gimdymo siuvo be jokiu nuskausminamuju.Is Sv.Jokubo ligonines dauguma daktaru dabar dirba AK,vat nezinau,kur dirba mano"kankintoja",bet labai nustebau,pamacius reklama "Poltevskojos privati akuserine klinika" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Unruuly @ 2010 10 27, 12:46)
Klizmutes pavadinimas Microlax biggrin.gif

na kiek zinau RK klizmutes daro tik PLASTI MED smile.gif microlax'a ir namie gali pasidaryti , nes jos nieko neisvalo ..
Atsakyti
Esant 7cm. atsidarymui, tikrai klizmos nebedaro schmoll.gif . Aš turiu nepanaudotą, galiu atiduot Plastimed klizmą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giii86 @ 2010 10 28, 20:57)
na kiek zinau RK klizmutes daro tik PLASTI MED smile.gif  microlax'a ir namie gali pasidaryti , nes jos nieko neisvalo ..

Va kaip,dabar zinosiu ax.gif
Atsakyti
o aš dabar galvoju - ar RK reikia nusipirkt epidiūrą - ar duoda nemokamai blush2.gif ???
Atsakyti
Man atrodo,kad dabar nemokamai nieko neduoda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2010 10 30, 10:11)
o aš dabar galvoju - ar RK reikia nusipirkt epidiūrą - ar duoda nemokamai  blush2.gif ???

epiduras nemokamas
Atsakyti
QUOTE(fikusas10 @ 2010 10 30, 14:03)
epiduras nemokamas

Ačiū 4u.gif

ir jokių savo lašelinių ar dar ko nereik turėt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2010 10 30, 15:28)
Ačiū  4u.gif

ir jokių savo lašelinių ar dar ko nereik turėt  rolleyes.gif

ne nereik, tik vienkartinius paklotelius ir iklotus savo reik turet mirksiukas.gif
Atsakyti