Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Kačia @ 2010 10 30, 15:31)
ne nereik, tik vienkartinius paklotelius ir iklotus savo reik turet mirksiukas.gif

Ir paciai atvykti su pilvu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2010 10 29, 18:34)
Esant 7cm. atsidarymui, tikrai klizmos nebedaro schmoll.gif . Aš turiu nepanaudotą, galiu atiduot Plastimed klizmą ax.gif

Man dare klizma esnat 9 cm atsidarymui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aktorė @ 2010 11 01, 23:17)
Man dare klizma esnat 9 cm atsidarymui  biggrin.gif

Turėjau klizmą, bet nepanaudojau.
Pasirodo, dar priimamajame reikia paprašyti, kad ją padarytų. nes kitaip niekas nepasiūlys.
Kai užsiminiau vėliau, tai sanitarė kiek supratau jau tingėjo leistis į pirmą aukštą dėl to ir likau neišbandžius šio malonumo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aktorė @ 2010 11 01, 23:17)

labai keista g.gif Man jau ir prie 6 cm nedarė.
Aš su savais 9 cm jau mažąjį pasigimdžiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2010 11 02, 16:24)
labai keista  g.gif Man jau ir prie 6 cm nedarė.
Aš su savais 9 cm jau mažąjį pasigimdžiau  biggrin.gif

Iš tikrųjų labai skirtingai kiekvienai unsure.gif Manęs net neklausė noriu ar ne, o padarė su ligoninės klizma ir viskas. Gal nuo personalo priklauso g.gif Tik pamenu, kad kalbino mane, kad greičiau iš tualeto išeičiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aktorė @ 2010 11 02, 23:16)
Iš tikrųjų labai skirtingai kiekvienai unsure.gif  Manęs net neklausė noriu ar ne, o padarė su ligoninės klizma ir viskas. Gal nuo personalo priklauso g.gif Tik pamenu, kad kalbino mane, kad greičiau iš tualeto išeičiau  biggrin.gif

tikiuosi per prievarta nedarys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2010 11 03, 21:31)
tikiuosi per prievarta nedarys biggrin.gif

Tikrai nedarys biggrin.gif
Man niekas net neužsiminė, kai pati paklausiau, tai sakė, kad dabar jie nebedaro, o man jau ir vėlu buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aktorė @ 2010 11 02, 00:17)

man prie 8cm nedare biggrin.gif tik paklause, ar ant tuliko nebijau pradet gimdyt biggrin.gif
Atsakyti
gal kas zino, vaziuojant su siuntimu i RK del pernesiojimo, kokiomis valandomis vyksta priemimas, ar galima bet kada vaziuot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2010 11 09, 10:12)
gal kas zino, vaziuojant su siuntimu i RK del pernesiojimo, kokiomis valandomis vyksta priemimas, ar galima bet kada vaziuot? g.gif

Vaziuokit is ryto. Geriau pasiskambinkite i RK ir paklauskite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 09 lapkričio 2010 - 10:25
QUOTE(Bussinkka @ 2010 11 09, 12:12)

Priemimas nuo 11 valandos.
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2010 11 09, 11:12)

nuo 11 iki 15 val.
Atsakyti