QUOTE(Egluotė @ 2011 04 11, 08:54)
Gal galėtumėte plačiau, ką ir kaip kepate - kokia temperatūra, kiek laiko, kurios grotelės ir t.t.
Pyragas: kepiau keksa,ir pyraga su kisielium.Kepiau taip pat.Apatines groteles, 170 temp pusvalandis mazdaug.Ziureti reikia, as vos nesudeginau kekso,

nes buvau nustacius ant 40 min atrodo.
Kugelis: 200 temp - 175 temp, apatines groteles.Laiko nepamenu

bet dejau paaukstinima, kad nesuskrustu labai.Velgi ziureti reikia,pajausti kada temp sumazinti.
Bandeles ant virsutiniu groteliu,dejau i padekla troskinimui bandeles, 175 temp 10 - 15 min kazkur.
Apkepai kazkur apie valanda ant apatiniu groteliu, paaukstinimas (as darau stikliniam inde, uzdengtam) 175-200 temp
mesa kepu maise,valanda, ant apatiniu groteliu,be paaukstinimo,200 temp
Kas dar,net nzn...sumustiniai karsti ant virsutiniu groteliu, 250 temp 10-15 min.
Jei mesa kepu ne maise,tada dedu bulves ant virsutiniu groteliu, mesa ant apatiniu, 20-25 min ant 150-170 temp,paskui kai bulves apverciu, 200temp, dar kokios 15 min.Dedu paaukstinima.
Cia as kazkur apytiksliai,nes buna taip,kad uzstatau ir vis laikas nuo laiko einu paziuret,pareguliuot.Cia kazkaip intuicija gal,nzn

bet nebuvo man nieko,kas neiseitu.
Folija galima naudoti,bet turit tarpus palikt,kad oras cirkuliuotu,antraip bus negerai.Jei sudesit teisingai,keps ir ant apatiniu ir ant virsutiniu groteliu. Neapsigaukit, porcijos iseina mazdaug dviem,trim zmonem.jei reikia daugiau,tada reiktu kept atskirai mesa,atskirai bulves...nors as tai dazniausiai darau taip,mesa konvekcinej,bulves ar kruopos gariniam puode

sedi sau,girdi vienas zvankt, paskui kitas zvangt ir vadinasi einam vakarieniaut