Įkraunama...
Įkraunama...

Kepame konvekcinėje, cikloninėje krosnelėje

gimtadieniui gavau ir aš tokią krosnelę ax.gif ir iškart ją išbandėm tongue.gif kepėm visą vištą, prieš tai jau buvau pasiskaičiusi jūsų pasisakymus, tai kepiau ma-esnėj temp, o paskui tik padidinau, tiesa, dar teko porą kart apšlakstyt vandenuku, bet gavosi suuupeeer thumbup.gif taip skaniai vištos seniai nebuvau valgius - visi valgė tik ausys linko lotuliukas.gif dar kepėm bulves, tai irgi kaip čia rašėt - griežinėliais papjausčiau ir aliejuku su prieskoniais aptepiau -c jau skanumėlis gavosi... mb dabar tik tokias bulves ir kerta lotuliukas.gif

o kaip kepti sausainius? labai noriu pabandyt, bet nežinau ant ko juos dėt? ar ant tos garinimui blėkutės bandyt? o gal ant grotelių tą kepimo popieriuką paklot? g.gif ir ar galima kepti juos dviem aukštais?
dar dėl pyrago... tai spec. formelę dėt ant grotelių ir viskas?

ačiū labai už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2011 03 17, 22:38)
gimtadieniui gavau ir aš tokią krosnelę  ax.gif  ir iškart ją išbandėm  tongue.gif  kepėm visą vištą, prieš tai jau buvau pasiskaičiusi jūsų pasisakymus, tai kepiau ma-esnėj temp, o paskui tik padidinau, tiesa, dar teko porą kart apšlakstyt vandenuku, bet gavosi suuupeeer  thumbup.gif  taip skaniai vištos seniai nebuvau valgius - visi valgė tik ausys linko  lotuliukas.gif  dar kepėm bulves, tai irgi kaip čia rašėt - griežinėliais papjausčiau ir aliejuku su prieskoniais aptepiau -c jau skanumėlis gavosi... mb dabar tik tokias bulves ir kerta  lotuliukas.gif

o kaip kepti sausainius? labai noriu pabandyt, bet nežinau ant ko juos dėt? ar ant tos garinimui blėkutės bandyt? o gal ant grotelių tą kepimo popieriuką paklot?  g.gif ir ar galima kepti juos dviem aukštais?
dar dėl pyrago... tai spec. formelę dėt ant grotelių ir viskas?

ačiū labai už pagalbą  4u.gif

Aš saus ainius kepu ant grotelių užtiesus kepimo popieriaus, bet niekada nebandžiau dviem aukštais.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluotė @ 2011 03 17, 10:06)
Nejau niekas daugiau nebande nieko konvekcineje kepti moliniuose indeliuose (cenakinese)? g.gif

Aš kepiau čenakus.Ant apatiniu grotelių.Laiko tiksliai nepasakysiu,bet kažkur apie 1.30min.gal truputį daugiau.Mano čenakinės nedidelės-tai tilpo keturios,kad nebūtų per arti dangtis,dėjau žiedą.Tik neužmirškit,kad mėsytę reikia apkepti ar apvirti.
Šiaip tai skaniai gavosi-bandykit. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(WyWa @ 2011 03 18, 09:19)
Aš kepiau čenakus.Ant apatiniu grotelių.Laiko tiksliai nepasakysiu,bet kažkur apie 1.30min.gal truputį daugiau.Mano čenakinės nedidelės-tai tilpo keturios,kad nebūtų per arti dangtis,dėjau žiedą.Tik neužmirškit,kad mėsytę reikia apkepti ar apvirti.
Šiaip tai skaniai gavosi-bandykit. mirksiukas.gif

Ačiū už pasidalijimą patirtimi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluotė @ 2011 03 18, 13:10)
Ačiū už pasidalijimą patirtimi  mirksiukas.gif  4u.gif

Prašum smile.gif Vakar čenakinėse kepiau kugelį,labai skaniai gavosi. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(WyWa @ 2011 03 19, 22:07)
Prašum smile.gif Vakar čenakinėse kepiau kugelį,labai skaniai gavosi. thumbup.gif

kiek laiko kepet?
Atsakyti
QUOTE(Vėjubė @ 2011 03 19, 23:59)
kiek laiko kepet?

1val. 250 temp.žiedą irgi dėjau,nes dangtis per ati čenakinių.
Atsakyti
QUOTE(WyWa @ 2011 03 20, 10:36)
1val. 250 temp.žiedą irgi dėjau,nes dangtis per ati čenakinių.

Ačiū smile.gif
Atsakyti
o neturit problemų su jungikliu? tiklsliau rankenėlėje esančiu jungikliu. Man visad, kai reikia pamaišyti ir išjungti krosnelę atlenkiant rankenėlę, tai po to sunkiai įsijungia. kelis kartus vis reikia paklibinti ją, kad tinkamai įsistatytų jungiklis. Mąstau gal su garantiniu kreiptis, jei man vienai tokia problema.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilium @ 2011 03 20, 22:02)
o neturit problemų su jungikliu? tiklsliau rankenėlėje esančiu jungikliu. Man visad, kai reikia pamaišyti ir išjungti krosnelę atlenkiant rankenėlę, tai po to sunkiai įsijungia. kelis kartus vis reikia paklibinti ją, kad tinkamai įsistatytų jungiklis. Mąstau gal su garantiniu kreiptis, jei man vienai tokia problema.. g.gif

Pas mus taip tikrai nėra. Irgi kartais vidury kepimo atlenkiu rankeną, kad pamaišyčiau, bet paskui labai lengvai toliau veika g.gif
Manau, kad kol ne vėlu, eikit garantinio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lilium @ 2011 03 20, 20:02)

pas mano teta taip, as ziuriu kad ir pas mane jau taip darosi. cia pas mus su clatroniku bedos.
Atsakyti
QUOTE(vikusedo @ 2011 01 09, 16:18)
Vakar kepiau blauzdeles su bulvėm, jos gavosi labai skanios, kepė kogero apie 60 min. porą syk apverčiau, gavosi tikrai skaniai, tik vis mąstau kodėl man taip ilgai kepa  g.gif  kokie jūsų krosnelių galingumai?? manoji 1300W, rodos nemažai  g.gif

Ale kaip ilgai kepa, as vishtos visus produktus maximum 20 min kepu g.gif 15 min 200laipsniu, ir poo likusias 250 kad apskrustu g.gif

Bulves irgi maximum 20min. (aishku ne cielas o perpuse ar i 4 dalis perpjautas. irgi kaip vishta kepu
Karshti sumushtiniai apskrunda laaabai skaniai ir ishkepa per 10 min 200-250 laipsniu

Vakar obuoliu piiraga kepiau, tai 40min kepiau. pradzioj 180- poto 150 pagijojau kad sudegs.
Ir kugeli kepus esu, ir kibinus, kibinai thumbup.gif sultiis vidui net buvo paciam kibine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shnekorka: 21 kovo 2011 - 10:41