
Jolančiuk, pas mane analogiška situacija ir dabar vienas džiaugsmas,kai ją turiu - eksperimentuoju su viskuo ir dar neteko nusivilt

Neprikaista virtuve, ne trupuciuka
. Na as bandziau keksiukus, zuvi, vista, sonkaulius, duona (ypatingai skani), vistos gabaliukus ir kugeli. Viskas gavosi apart kugelio
Kepiau stikliniame inde, jis gan aukstas. Tai krastai ne trupucio neapskrudo per veik 2 valandas, o virsus jau buvo gan tamsus. Nors kepiau uzdejus zieda ir po to jau virsu uzdengiau folga. Pasidalinkite paslaptimi tos, kurioms gaunasi kugelis. Kokoje skardoje ir kaip/kiek laiko kepat
Ryt bandysiu kept kotletus


Ryt bandysiu kept kotletus

QUOTE(bulba @ 2012 03 04, 02:17)
Sakykite, o naudojant sita krosnele ar virtuve prikaista labiau ar maziau negu kepant orkaiteje?
na as nezinau kokia jusu orkaite, nuo manosios tai neprikaista virtuve ne kiek. Nuo konkvekcines taip pat neprikaista.
QUOTE(JurgiukasR @ 2012 03 05, 01:07)
Neprikaista virtuve, ne trupuciuka
. Na as bandziau keksiukus, zuvi, vista, sonkaulius, duona (ypatingai skani), vistos gabaliukus ir kugeli. Viskas gavosi apart kugelio
Kepiau stikliniame inde, jis gan aukstas. Tai krastai ne trupucio neapskrudo per veik 2 valandas, o virsus jau buvo gan tamsus. Nors kepiau uzdejus zieda ir po to jau virsu uzdengiau folga. Pasidalinkite paslaptimi tos, kurioms gaunasi kugelis. Kokoje skardoje ir kaip/kiek laiko kepat
Ryt bandysiu kept kotletus


Ryt bandysiu kept kotletus

Jau buvau rašiusi,bet pasikartosiu.Kugelį kepiau čenakinėse kažkur valandą,tiksliai dabar nepamenu.
QUOTE(WyWa @ 2012 03 05, 11:09)
Jau buvau rašiusi,bet pasikartosiu.Kugelį kepiau čenakinėse kažkur valandą,tiksliai dabar nepamenu.
Ta Jusu posta radau...bet apart cenakiniu, kitaip neissikepa? Kazkaip neisivaizduoju kaip kugelis atrodo cenakinese..ar apskrunda sonai? Kepat tikriausiai uzdarytuose indukuose?
QUOTE(sannda @ 2012 03 05, 14:37)
Kugelį kepiau silikoninėje formoje. Nors kugelis iškepė, bet apskrudo tik viršus, šonai ne
Gal galima duonos receptą ir aprašymą kaip kepat?

Gal galima duonos receptą ir aprašymą kaip kepat?
man silikoninej formoj tai ir orkaitej neapskrunda.
QUOTE(Forgete @ 2012 03 05, 15:45)
man silikoninej formoj tai ir orkaitej neapskrunda.
jo, su silikonine forma ir as turiu bedu. iskepu kazka ir turiu isitikinti,kad visu pirma kepini isemus jis nesutyz visiskai, ir atda kepu ji apversta ant tos metalines su skylutem lekstutes, kitaip niekaip neapskrunda..
ar kam nors metalinej fotmoj gerai kepa pyragai konvekcinej krosnelej?
QUOTE(oxypoxy @ 2012 03 05, 15:13)
jo, su silikonine forma ir as turiu bedu. iskepu kazka ir turiu isitikinti,kad visu pirma kepini isemus jis nesutyz visiskai, ir atda kepu ji apversta ant tos metalines su skylutem lekstutes, kitaip niekaip neapskrunda..
ar kam nors metalinej fotmoj gerai kepa pyragai konvekcinej krosnelej?
ar kam nors metalinej fotmoj gerai kepa pyragai konvekcinej krosnelej?
as metalinej formoj( kekso )kepu duona.. visad gaunas...
Stai receptukas juodos duonos:
250 g rupiu kvietiniu miltu
250 g ruginiu miltu
500ml silto vandens
sauja saulegrazu
0.5 stiklines kvieciu selenu + rugiu selenu
2 saustai aviziniu dribsniu
kmynu
2 sauksteliai drusko
50 gr cukraus
raugas
Visu pirma sudedam sausus produktus, rauga ir uzpilam vandeniu. Kildinam apie 6 valandas. Tada formele istepam aliejum pabarstom sezamo seklom. Kepu 1val 20 min. Apatines groteles su paaukstinimu. Pradedu nuo 180 laipsniu po to keliu link 200. Reguliuoju temperatura palei situacija. Po valandos isimu duona is formos ir kepu tik ant groteliu likusias 20 minuciu, kad sonai geriau apskrustu. Duona iskepus nebus kieta, ji tokia siek tiek lipni kol atsala. Na o po paros pasidaro noormalaus kietumo
Cia surasiau puse porcijos. Vienai kekso formelei 24cmx13cm
Kepiau kotletus, gavosi sausi
Kepiau per du aukstus su paaukstinimu. Kokias 20 minuciu ant 200. Tai ant apatiniu groteliu dar dar, bet ant virsutiniu groteliu siaubingai sausi
