QUOTE(Kristina! @ 2012 08 03, 17:53)
O kaip daržoves kept, kad jos nesudegtų. Aš esu bandžiusi kept paprikos gabaliukus, morkas ir jei neklystu, žiedinius kopūstus, tai man niekas neiškepė, o tik išgaravo drėgmė, o paskui pradėjo juoduoti ir tapo nevalgomi, bet vis dar kieti ir neiškepę
Na sioje krosneleje reikia kepti panasiai kaip ant grilio. Morku, ziediniu, brokuliu as cia nekepu. Cukinija, baklazanus, paprikas, grybus, pomidorus, nebesugalvoju dabar daugiau ant greituko. Supjaustau, prieskoniuku, alyvuogiu aliejuku paslakstau ir kartais veriu ant iesmuku, kartais siaip ant groteliu isdelioju ir pradedu aukstesne temperatura, veliau pamazinu. ir tiesiog jas stebiu, ragauju. Niekad nesudege. Obuoliukus, kriauses kepu, niam niam niam