Įkraunama...
Įkraunama...

Sutažas

QUOTE(zymanau @ 2010 10 21, 12:09)
vikosiuks negaliu pasakyti tiksliai kiek metru reiktu tokiam kolje,as i apyranke sunaudoju ne maziau 5 m o issimeta tik maza dalis,bet siaip niekada nematavau,siaip perkuosi iskart po kokius 7m blink.gif o cia mano naujasis komplektukas smile.gif
user posted image

istikruju nerealu,super thumbup.gif
pirma karta girdziu ir matau kas tai yra siutazas, o kaip as uzsimaniau pasibandyt kazka pasidaryt,tik neisivaizduoju kaip viskas daroma,maciau pirmam pusl pamokele,bet kokiu siulu reikia siut?paprastais ar kokiais spec?o kaip isiut tuos didelius karoliukus,klijuot prie kazko? pamokykit ir mane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2010 10 28, 00:00)

aciu 4u.gif o as jas siunu su zilka biggrin.gif o karoliukai jei perveriami juos prisiunu prie juosteliu,o jei klijuojami priklijuoju ant pagrindo ir apsiunu smile.gif atrodo sudetingai,bet kai paimsi irankas juosteles pamatysi kad nera taip baisu kaip atrodo smile.gif
Atsakyti
Kokie grožiai čia wub.gif wub.gif wub.gif visų darbeliai pasakiški wub.gif
Norėčiau pamėgint 4u.gif
Atsakyti
sveikutes wink.gif tikrai l.grazi technika, likau suzaveta thumbup.gif panos o kaip tos juosteles angliskai vadinas kazi g.gif
Atsakyti
natie,soutache
Atsakyti
QUOTE(gaby1 @ 2010 10 29, 19:37)
natie,soutache

aciuks 4u.gif
Atsakyti
mano gelynas smile.gif nors jau ir praretintas biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
sage
user posted image
Atsakyti
O kokie groziai thumbup.gif nuostabus gelyneliai. pirstukai knieti paciai pabandyti, tik niekaip neissirenku, kur ir kokiu karoliuku isigyti doh.gif
Atsakyti
naujausias satažo darbas, sagė

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
man tai tokie papuosaliukai, kazkas nerealaus!!! o kiek darbelio ideta blink.gif super thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
klausimelis: o juostele kur perkate? internetu ar spec. hobiu parduotuvese. o gal audiniuose galima rast mastau.gif
as sian bandziau pastaruosiuose rast, bet beviltiska g.gif
Atsakyti