Įkraunama...
Įkraunama...

Sutažas

Zymanau koks grozis 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jei ne paslaptis sakyk kiek laiko dirbi su sutazu? Labai idomu kiek reik padirbeti kad gerai prisijaukinti tas slidzoas juosteles. Dekui us atsakyma .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varune: 18 lapkričio 2010 - 19:35
QUOTE(varune @ 2010 11 18, 21:32)
Zymanau koks grozis 4u.gif  4u.gif  4u.gif Jei ne paslaptis sakyk kiek laiko dirbi su sutazu?    Labai idomu kiek reik padirbeti kad gerai prisijaukinti tas slidzoas juosteles. Dekui us atsakyma .

aciukas 4u.gif siaip dar ne daug su sutazu dirbu-gal penktas men,tikrai ne daugiau ax.gif bet dar gerai juosteliu neprisijaukinau-iki siol vyko-perku bet kur ir bet ka procesas lotuliukas.gif aisku jau zinau kad bet kokiu juosteliu nors ir laaabai grazi spalvyte tikrai negalima imti blink.gif
Atsakyti
naujausi darbeliai-auskariukai ir sage smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai grazus komplektukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif Idomu ta rozyte dejai ant gatavo ar i vidu g.gif
Atsakyti
QUOTE(varune @ 2010 11 28, 13:11)
Labai grazus komplektukas 4u.gif  4u.gif  4u.gif Idomu ta rozyte dejai ant gatavo ar i vidu g.gif

aciukas 4u.gif rozyte apsiuvau-ji su skylutem smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
pabandžiau ir aš sutažą šį savaitgalį pirmą sykį. Gal kas pakomentuos, pasakys didžiausias klaidas.
iškilo ir klausimų:
- ar visos sutažo juostelės vienodos, plonytės? aš pirkau kasiulai.lt, tai smulkios smulkios..
- ką darot su yrančiais galais? aš uždeginau, tai gavosi ant galų kaip mažiukas biseriukas. Užlenkiau kiton pusėn ir prisiuvau, neprisiuvau jokios medžiagėlės. Ar visad kita pusė paslepiama?
- kaip padaryti simetriškus? man tai misija neįmanoma, pasiklydau antrą auskarą darydama už kokio trečio posūkio. smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smagurė @ 2010 11 30, 11:35)
Laba diena,
pabandžiau ir aš sutažą šį savaitgalį pirmą sykį. Gal kas pakomentuos, pasakys didžiausias klaidas.
iškilo ir klausimų:
- ar visos sutažo juostelės vienodos, plonytės? aš pirkau kasiulai.lt, tai smulkios smulkios..
- ką darot su yrančiais galais? aš uždeginau, tai gavosi ant galų kaip mažiukas biseriukas. Užlenkiau kiton pusėn ir prisiuvau, neprisiuvau jokios medžiagėlės. Ar visad kita pusė paslepiama?
- kaip padaryti simetriškus? man tai misija neįmanoma, pasiklydau antrą auskarą darydama už kokio trečio posūkio. smile.gif

kaip pirmama kartui ir dar su toooookiom juostelem manau tikrai pavyko 4u.gif medali reikia kabinti uz kantrybe-as tas juosteles meciau i sona biggrin.gif geriausi darbeliai su 2.5mm juostelem,manau man pritars visos tuo uzsiimancios smile.gif kadangi as naudoju kitokias juosteles(svelnias blizgias biggrin.gif )-galus sutepu bespalviu nagu laku-kai kas sako tepa klijias.o kita puse jei tvarkingai padaryta nebutna slepti smile.gif o del simetriskumo-man tas pats-tik as tada sukonstruoju kokia apyranke ar pakabuka ax.gif
Atsakyti
o ar yra kokios taisyklės, principai siuvimo? žiūriu Jūsų pavyzdžiuose dedate kelių spalvų juosteles vieną ant kitos, aš tai stengiausi kad tarp juostelių vis dėt kokį karoliuką..
bet matyt kaip kam sušviečia taip ir daroma biggrin.gif
Atsakyti
Zymanau dar norejau paklausti man pasidare labai idomu ar daraisi eskizus ar is lempos savo grozius raitai g.gif
Atsakyti
Sveikos.
As irgi pabandziau is plono sutazo, nes pirkau kasiulai.lt, bet kai minejo zymanau su paltesnem ir blizgiom maloniau dirbt, nes tas smulkias sunku suciupinet biggrin.gif .
Dazniausiai darau is lempos, bet turiu pasipaisius ir keleta eskizu, kad nepamirsciau kai gimsta mintis. dabar kaip tik turiu padaryt auskarus ir apyranke, tai eskiziukus paisiaus daug maz pagrindine minti. O siaip manau,kiekvienas sutazinis darbas yra savaip unikalus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smagurė @ 2010 11 30, 11:47)
o ar yra kokios taisyklės, principai siuvimo? žiūriu Jūsų pavyzdžiuose dedate kelių spalvų juosteles vieną ant kitos, aš tai stengiausi kad tarp juostelių vis dėt kokį karoliuką..
bet matyt kaip kam sušviečia taip ir daroma  biggrin.gif

nera jokiu taisykliu-svarbu darbelis tvarkingai ziuretusi smile.gif o darom kekviena kaip mokam mirksiukas.gif

QUOTE(varune @ 2010 11 30, 12:38)
Zymanau dar norejau paklausti man pasidare labai idomu ar daraisi eskizus ar is lempos savo grozius raitai g.gif

as viska "is lempos" darau biggrin.gif delioju viena prie kitos juosteles kol kazkas gaunasi smile.gif
Atsakyti
user posted imageMano pirmieji sutažo darbeliai labai norėjosi pabandyt iš to ką turėjau po ranka.Su juodom natūroj atrodo geriau o čia trūksta ryškumo.
Atsakyti