Įkraunama...
Įkraunama...

Sutažas

QUOTE(Alaina @ 2010 11 15, 20:34)
klausimelis: o juostele kur perkate? internetu ar spec. hobiu parduotuvese. o gal audiniuose galima rast mastau.gif
as sian bandziau pastaruosiuose rast, bet beviltiska g.gif

as asmeniskai audiniu smile.gif nete kazkur maciau ir yra jau neblogu.
Atsakyti
Mano pirmi sutazo darbai 4u.gif

Sage
user posted image

Apyranke
user posted image
Atsakyti
Sveikos,norejau suzinoti kaip jus suvaldot juostele? man slankioja i visas puses.
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2010 11 16, 21:38)
Sveikos,norejau suzinoti kaip jus suvaldot juostele? man slankioja i visas puses.

siunu per juosteliu viduriuka-o jei kabososna reikia apsiuti-pradzioj su viena siunu o tada ant jos jau kita dedu smile.gif tikiuosi padejau-nesu gera patareja blush2.gif
Atsakyti
lipdau ,lipdau rytoj nufotkinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites kokie grazus darbeliai ir as po truputi bandau biggrin.gif Zymanau norejau paklausti gal zinai kur Kaune galima gauti auksines ir sidabrines juosteles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varune @ 2010 11 17, 23:46)
Sveikos mergaites kokie grazus darbeliai ir as po truputi bandau biggrin.gif Zymanau norejau paklausti gal zinai kur Kaune galima gauti auksines ir sidabrines juosteles biggrin.gif

bijau sumeluoti-lygtais redoje esancios audiniu parduotuvej maciau g.gif ir tauro parduotuvej turetu buti-ji prie alejos kampo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varune @ 2010 11 17, 22:46)

Dar bazej gali buti, ten daug visokiu yra (raudonam pasaze, kur karoliuku skyrius)
Atsakyti
labai grazus jusu darbeliai
Atsakyti
O gal zinot daugiau kur Kaune galima siu juosteliu gauti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2010 11 18, 15:56)
O gal zinot daugiau kur Kaune galima siu juosteliu gauti? smile.gif

Keliom zinutem auksciau mirksiukas.gif
Atsakyti
tik ka iskeptas komplektukas biggrin.gif realiai tiek daug klaideliu nesimato kaip foto verysad.gif
user posted image
Atsakyti