Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

QUOTE(Saharienne @ 2011 10 26, 07:28)
nežinau kaip kitoms, bet galiu pasakyt, kad nerekomenduoju Guerlain šepetėlio meteoritams  smile.gif  Šiurkštokas ir apskritai kaina turbūt tik už vardą...  doh.gif

tai pasidalinkit tada kokį pati naudojate? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 10 26, 09:13)
tai pasidalinkit tada kokį pati naudojate?  bigsmile.gif

kad kukli mano patirtis su šepetėliais - prieš Guerlain meteorites naudojau Pupos - tai irgi nelabai patiko - greit šereliai išsilakstė, gal koks brokuotas pakliuvo blink.gif O specialiai meteoritų šepetėlį kadangi pirkau tik rugsėjį (pasidaviau Kristutės konsultantės įkyriai įtakai), tai nu naudoju.... Ir kol viskas daugmaš normaliai smile.gif Nu perkaliotis nesinori kas keletą savaičių nesinori mirksiukas.gif blush2.gif
naudojau tokį
user posted image
o kad visai nesupeikt Pupos produktų, šiek tiek poster_offtopic.gif pasakysiu, kad Pupos šepetėlis lūpdažiui man labai patiko ir teisingai naudojosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Smiltele* @ 2010 10 25, 09:57)
tu apie 4seasons ta kalbi ?
as kiek kalbejau su mergina kuri naudoja tai sake, kad jei nieko nera pamainomo, naudoja ji kaip ir sake cia mergina tik skruostam paryskinti, ir sviesiausia dalim perbega per visa veida, tai veidukas ale persikiukas smile.gif tinka jis labiau brunetem, ir lengvai ydegusioms..
tai va uzsisakiau, kai tik ismeginsiu parasysiu..
bet mastau gal dar tuos meteoritus pasiimti ?

parasykit daugiau atsiliepimu 4u.gif galvoju isigyti , tai papasakokit, kad butu drasiau.
Ir, beje, gal zinot, kokia jos kaina Lietuvoj?
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 03 23, 12:46)
Gal kuri turit Guerlain  Couleurs palete? Domina kaip pasiskirsto seseliai, kaip laikosi ir siaip atsiliepimai, ar verta isigyt?  4u.gif

user posted image

nesenai nusipirkau tokius seselius, superiniai, laikosi labai gerai, bet gal todel, kad uzdedu makiazo pagrinda meteorites perles(irgi superinis daiktas, rekomenduoju visom), su sitais seseliais gaunasi duminis makiazas. pasidazius sitais seseliai matosi, kad tai tikrai geri brangus seseliai. thumbup.gif . o kiek malonumo suteikia Guerlain ipakavimai, kas ryta turi kuo pasigrozeti smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(Malena30 @ 2011 02 09, 13:28)
Kaip ji naudojama? Vietoj toninio kremo? blush2.gif

kainos tiksliai neatsimenu, kazkur apie 200lt., bet tikrai atlieka ta darba kaip yra rasoma, padengia odos nelygumus, makiazas laikosi daug geriau.
Atsakyti
Labas vakaras, merginos,
Noriu paklausti apie vadinamuosius meteoritus, tiksliau kokia jų paskirtis ir funkcija? Iki šiol nesuprantu, ar jie vartotini kaip "ružas", ar kaip biri pudra?
Mano riebi oda, su didelėmis poromis, blizgi, bet tuo pačiu ir labai jautri, kapiliarai matosi, aš nuolat rausva. Ar man iš principo tiktų naudoti tuos meteorus kaip birią maskuojančią pudrą? Mano tikslas - kuo švelnesnis maskavimas ir bent jau minimalus vizualinis efektas?
Atsakyti
Jei turėsit ūpo paskaitykit šią temą smile.gif

šiaip meteoritai kaip biri pudra. Pro ją neišlenda odos blizgesys, jei aktualu. Maskavimas tikrai minimalus, ji nėra maskuojanti, jos tikslas suteikt veidui švytėjimo, sveikos odos įspūdį. Nors aišku kiekvienai skirtingai, kitos poveikio nemato, nors daugiau ją giriančių nei peikiančių smile.gif
Atsakyti
gal pas mus jau yra sis grozis? bigsmile.gif gal kuri jau turit ir bandet drinks_cheers.gif
meteoritai Perles de nuit
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2011 11 20, 18:05)

http://www.youtube.c...s&feature=feedu

cia yra review, jei rusiskai suprantat:) man pasirode pernelyg blizgus

i 
Jei cituojat nuotraukų "paklodę", tai palikit tik nuorodas. Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 lapkričio 2011 - 10:02
QUOTE(Tiffany @ 2011 11 21, 12:21)
labai aciu uz nuoroda  thumbup.gif labai patiko, kad rusiskai  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

maciau juos uzvakar kristej. bet kazkaip pati neciupinejau. labiau ziurejau i Terracotta4Seasons..kuri kazkaip gyvai ne toki ispudi paliko, kaip as prisiziurejau per interneta ax.gif
suabejojau, ar verta 220lt paklot.. g.gif
Atsakyti
Naudoju kelis gaminius is Guerlain, esu laaabai patenkinta kokybe! Tuso tokio ilginancio ir tankinancio neesu turejus iki siol, seseliai superiniai, kremai veidui taip pat laaabai geri, tiek dieninis tiek naktinis, esu tikrai patenkinta ax.gif
Atsakyti
gal kas bande si pravedima akims kokie ispudziai
Guerlain Terracotta Kohl akių pravedimas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2011 11 30, 22:13)
gal kas bande si pravedima akims kokie ispudziai
Guerlain Terracotta Kohl akių pravedimas
user posted image

mano akimis toks tik...siaip sau,buna geriau
Atsakyti