Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

QUOTE(diesel_ @ 2010 11 05, 00:41)
Labai domin šitas dalykas http://www.guerlain....minating-3.html
Gal kas turit? Kokie atsiliepimai?

As turiu siuos meteoritus, man labai patinka mirksiukas.gif . Duoda svytejimo veidui, sakyciau skaistina. Nedaug maskuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena30: 04 gruodžio 2010 - 21:44
QUOTE(Viktorija69 @ 2010 12 05, 13:03)
Maciau kristianoje 195lt

Nepigi, kaip ir visi ju produktai.. Gal kas bandete, kokie atsiliepimai? mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos pasidalinkit nuomonėm apie guerlain absolute white (05)
user posted image
ir pastel white (04) meteoritus wub.gif
user posted image
tiek apie vienus tiek apie kitus mažokai info, sakyčiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 07 gruodžio 2010 - 14:14
pastel white aš turėjau, su sese per pusę dalinomės.
aš pabandžius savo pardaviau, sesuo sunaudojo visus iki vieno smile.gif
nelabai balino, Mythic labiau savo darbą padaro visom prasmėm
daugiau blizgučių nei Mythic. Kaip supratot, nepatiko, nes pardaviau
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2010 12 07, 14:54)
merginos pasidalinkit nuomonėm apie guerlain absolute white (05)
...
ir pastel white (04) meteoritus wub.gif
...
tiek apie vienus tiek apie kitus mažokai info, sakyčiau 4u.gif

Esu rutuliniu pudru temoj apie abejus rasius, bet turbut jau uzdulkeje tie postai.... ax.gif

'Pastel white' man baltaodei pabalindavo veiduka, o daugiau nieko juose nemaciau. Nepatiko visai.

'Absolute white' labiau patiko, bet vistiek pardaviau.... ax.gif Jie duodavo toki balta/kremini svytejima, tai buvo grazu (aisku ne visam veidukui) naudojant kaip highlighter'i. Bet uz ta kaina nenorejau laikyt tik highlighter'io, o ir kitu priemoniu tam turiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 07 gruodžio 2010 - 16:03
o kaip Jums Plui de Nacres, žiūriu jie labai panašūs į Mythic, tik jų rausva ne tokia ryški blush2.gif Pati nežinau ko noriu, gal jūs man ką patarsit, esu baltaodė, visuomet perku šviesiausią krempudros atspalvį, šiaip oda lygi ir neproblematiška, bet šaltuoju metų laiku linkusi parausti, todėl norisi kažko kas pamaskuotų raudonį, suteiktų veidui spindesio ir pagyvintų... Sakyčiau čia turbūt mythic tiktų, bet man per daug rausvų perliukų ten atrodo, aišku juos galima išimti, bet kam išimti gal galima tiesiog nusipirkti meteoritus su mažiau tų rausvų perliukų, kažkaip iš foto pasirodė, kad Plui de Nacres jų mažiau g.gif teisybės dėlei turiu pridurti kad nei mythic neesu turėjusi blush2.gif
Atsakyti
o kur jūs juos pirksit? ebay turbūt? nes jie 2000-2001 metų leidimo:

PLUIE DE NACRES ~ 2001? LE (not shown in above pics)

(gold box with multi colored half moons, the older style cardboard box but no metal rim)

5 colors:

~light cool pink (same as light pink from WP)

~pale green (shimmery, looks more like a bluish green, much lighter then the green in Mythic, same as in WR and WP)

~purple (light shimmery purple, close to WR but less pink)

~gold (same as gold from Dorees)

~shimmery white (unique w/ gold & pink flashes)

info iš čia

neišvengsit ružavumų rutuliukų. Šituose jie net dviejų atspalvių. Jie limituoti, todėl greičiausiai blizgesni nei Mythic'ai. Ir iš foto matos, kad jie blizgūs ir jie visi beveik shimmery. O mythic daugiau jų matte:

PLUIE DE NACRES (apvesta foto)
user posted image

čia
Atsakyti
Merginos, gal kas tokius seselius turite:
Guerlain Terracotta

user posted image

Kazi ar smagiai tepasi/atrodo? g.gif
Atsakyti
šiaip tai galvojau ebay, bet rasti bus sudėtinga g.gif dar toks klausimas kilo mačiau ebay parduoda 1999m meteoritus, ar tokio senumo jie dar gali būti tinkamai vartoti?????? blink.gif blink.gif
Atsakyti
sausai priemonei vargu, ar gali būt kas nors atsitikę smile.gif
mano seniausi Gold temptation 2007 metų leidimo, nei kvapas pakitęs, nei poveikis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 09, 12:58)
sausai priemonei vargu, ar gali būt kas nors atsitikę  smile.gif
mano seniausi Gold temptation 2007 metų leidimo, nei kvapas pakitęs, nei poveikis  smile.gif

manot daugiau nei 10m gali būti nepasenusi?? unsure.gif
Atsakyti
sakykit,gal kuri bandzius esat sia makiazo baze?mane ji labai domina,kaip pudra ant jos tepasi,ar nekemsa poru ir pan ax.gif
GUERLAIN
Meteorites Perles Light Diffusing Perfecting Primer

user posted image
Atsakyti