Vasara, jums tiesiog kvailoka aukle gal pasitaike, kad bukai nurodymu klausosi.
Musu dvynukai turejo kelias aukles. Kosmaru nepasakosiu.
Dabar turime mums patiems netiketa, bet visus tenkinancia situacija:
2 aukles!!
Viena ateina is ryto ir dirba 4 val. Tada su vaikais 2 val. as uzsiimu (o siaip kai aukles yra, tai einu i biblioteka ir diplomini darba rasau). Po to ateina kita, irgi 4 val. Atlyginima daliname per puse, bet vaikams taip zymiai geriau, nes aukles pavargsta maziau, negu kad viena su jais sedetu visa diena. As ir pati nelabai noreciau 8 val. viena su jais buti, nes tikrai sunku.
Dabar kiekviena ateina, pamaitina, pabuna lauke 2 val., pabendrauja, vel pamaitina ir viskas, darbo laikas baigiasi.
O amzius aukliu - 27 (rezidente medike) ir 38. Tai ta vyresne ne tik savo vaika uzauginusi, bet jau ir anuke turi! As visuomet buvau pries jaunas aukles, pries tai turejome vyresnes, bet taip gerai kaip dabar su pensininkems nebuvo.
O medike nors savo vaiku neturi, su musiskiais puikiai tvarkosi. Labai svelniai, kantriai. Maziukai nusvinta ja pamate, nors dabar ju toks amzius, kad jie mieliau nusisuktu. Kiek buvau neplanuotai namo sugrizusi, vaikai ramus, knygutes skaito, muzikos klausosi, ar siaip "snekasi" (jiems 4 men.)
Tai va, nors ir esu kritiska, bet siomis padejejomis patenkinta