Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

QUOTE(svelni @ 2010 10 12, 18:36)
aš įpusėjau skaityti šią knygą.Nu super wub.gif  lb lb įdomi, pasimėgaudam skaitau wub.gif

Norėsiu ir aš ax.gif

Aš pradėjau "Tobula". Taip pat skaitau Buivydaitės "Takas per jūra" (ačiū svelni). Abiejų pradžios neblogos, tik man "Tobula" jau per daug viskas smulkiai pasakojama. Dabar suprantu kodėl jinai tokio storio doh.gif Ir, man rodos, kažkuri jau buvot pastebėjusi - autorės pavardė ant viršelio SU KLAIDA. Va čia tai geriausias bajeris doh.gif doh.gif doh.gif

Iš tiesų, matyt, man ateina tox periodas kai knygų nebenorėsiu. Mėnesiui, dviems.... Nes pasiėmiau virbalus rolleyes.gif Vyro reakcija pamačius, kad mezgu "Nebeturi ką skaityt?" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2010 10 13, 07:42)
Norėsiu ir aš  ax.gif

Iš tiesų, matyt, man ateina tox periodas kai knygų nebenorėsiu. Mėnesiui, dviems.... Nes pasiėmiau virbalus  rolleyes.gif Vyro reakcija pamačius, kad mezgu "Nebeturi ką skaityt?"  cool.gif

Būtinai mirksiukas.gif
o man tai norisi skaityti, tik tie svajonių romanai dabar tokie lėkšti atrodo po S.Braun "Nutylėta tiesa"(toje knygoje tokia besąlygiška vyro meilė, kai tikrai įsimyli ir nori būt su savo moterimi) arba Palmer "Meilės keliai".Bet vistiek jau laukiu pasirodant naujų sv.romaniukų biggrin.gif
Atsakyti
Nu gi isivaizduojat,nulekiu vakar i Maxima Baze knygos,o ten ale remontai ir ta puse kur knygos uztverta doh.gif Smugis zemiau juostos verysad.gif Siandien turbut neisleksiu(visa chebra iskritusi nuo gripo) ir liksiu be Nutyletos tiesos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 14 spalio 2010 - 10:57

Tai jau turbut baiges nuolaidos Brown knygoms. Šiandien buvau Akropolio Maximoje, apejau knygu lentynas, tai jokiu reklamu apie tai schmoll.gif
Atsakyti
O man drauge nupirko.Del nuolaidos nezinau,nepaklausiau ar gavo su nuolaida mastau.gif Bala nemate-skaitysiu biggrin.gif
Atsakyti
Ui kaip tylu ramu cia.
As siuo metu skaitau senukus meiles romanus.Vienas tikrai labai patiko wub.gif
Beje jau turiu Nutyleta tiesa biggrin.gif Kazi ar iskentesiu iki savaitgalio hihihi.gif
Dar gavau Mires iki sutemu,nezinau kiek ten bus tos grazios meiles,sake daugiau tos kuniskos lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, noreciau isilieti i jusu draugiska bureli jei priimsit 4u.gif . Esu uzkietiejusi romantike ir labai megstu skaityti. Kaip tik apsilankiau Svajoniu romanu leidykloje, tai prisipirkau knygu smile.gif
Beje, o jus tas knygas perkate, mainotes ar skolinates is bibliotekos?
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2010 10 18, 14:53)
Sveikos merginos, noreciau isilieti i jusu draugiska bureli jei priimsit  4u.gif . Esu uzkietiejusi romantike ir labai megstu skaityti. Kaip tik apsilankiau Svajoniu romanu leidykloje, tai prisipirkau knygu smile.gif
Beje, o jus tas knygas perkate, mainotes ar skolinates is bibliotekos?

Sveika prisijungusi 4u.gif
Su knygom ivairiai.As asmeniskai naujausias siunciuosi is leidyklos,senesniu ieskau pirkti skaitytu,paskui saviskes parduodu biggrin.gif Biblioteka man nepatinka cool.gif Buna kad ir mainomes jei abi puses randa ko reikia.Zodizu visi budai galimi.
Papasakok ka dabar skaitai,kokias knygas labiausiai megsti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 10 18, 15:03)
Biblioteka man nepatinka cool.gif

o kodėl? biggrin.gif gal,kad kreivai žiūri kai pasiimi nemažą krūvą tokių romanų biggrin.gif bent aš jau pastebėjau tokius žvilgsnius mad.gif biggrin.gif ten galima rasti tikrai gerų knygų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 18 spalio 2010 - 16:22
QUOTE(svelni @ 2010 10 18, 17:21)

Pvz man patinka turėti savo daiktą smile.gif Dar nei vienos savo knygos nepardaviau, bet ruošiuosi ( biggrin.gif ). Bet tikrai nežadu parduoti tų, kurios man labai patinka. Tad jeigu iš bibliotekos pasiimčiau kokią labai patinkančią knygą, būtų gaila ją grąžinti blush2.gif
Atsakyti
Gal kas galėtumėt įmesti ištraukėlę D. Macomber "Geri siūlai".
Neapsisprendžiu, ar pirkti ją kartu su Krautuvėle Gėlių gatvėje
Papildyta:
Pati radau tą ištraukėlę biggrin.gif : Debbie Macomber. Geri siūlai (II skyrius)
...

Ir jau apsisprendžiau, kad imsiu ir ją smile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 18 spalio 2010 - 20:15
Oi labai megstu skaityti romantines knygas, istorinius meiles romanus, vyras juokias is manes, kad cia nerimta (jei jis zinotu kiek as knygom aplamai isleidziu ot kliutu man lotuliukas.gif ).
Na perskaiciau per savaitgali J.Mcnaught "Dabar ir visados", S. Brown "sirdies klystekeliai", o dabar ipusejau N. Roberts airiu trilogija...
As tai ir bibliotekoje dar kartais randu neskaitytu romaniuku, tai pasiemu paskaityt irgi smile.gif
Atsakyti