QUOTE(svelni @ 2010 10 18, 16:21)
o kodėl?

gal,kad kreivai žiūri kai pasiimi nemažą krūvą tokių romanų

bent aš jau pastebėjau tokius žvilgsnius

ten galima rasti tikrai gerų knygų
nea,tiesiog mane nervina apskritai eiti i biblioteka,imti leisgyves knygas,o dar blogiau laukti ,kol atsiras kokia geidziama knyga.Nezinau,gal pati istaiga kaip tokia nervina,nes vaikystej ten puse laiko praleisdavau ir skaitydavau viska is eiles.Man kazkodel paprasciau pas zmogu nuvaziuoti ir knyga spaskaitymui imti
QUOTE(alijap @ 2010 10 19, 07:26)
Aš tai neseniai 8 Amandos Quick knygas perskaičiau, tai nusprendžiau pertrauką daryt, nes atsibodo.

Knygos jos šiaip paėmus individualiai kiekvieną tai iš ties neblogos, daug humoro, lengvai skaitosi, bet va paėmus jas visas bendrai tai jos siaubingai panašios: pagrindinė herojė visada tuo laikmečiu išskirtinė originali moteris turinti kokį nors hobį, nusimano senienose, antikos architektūroj, romantinei literatūroj, finansuose ir pn. visada jau ant senmergystės slenksčio. Pagrindinis herojus daug šilto ir šalto matęs, netikintis meile, pragmatiškas, šokiruojantis visuomenę atskalūnas, bet viduje labai geras, tikras dženkelmenas. Na ir žinoma visada yra detektyvinė linija, ieško žudiko, šantažuotojo, arba aiškinasi senas paslaptis.

tai kai aštuonias iš eilės perskaičiau tai devintą pradėjau ir jau nebebaigiau. reikia pailsėt nuo šios rašytojos.
aha,zinau kaip buna.Buvau i Deveraux knygas inikusi.Senesnes tokias,tai dauguma irgi labai panasios buvo.Paskui jau po kazkelintos supratau kad reikia kazka siuolaikisko paskaityti

nes pati jau kaip viduramziu angle pradejau mastyti