Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

Nu nebūtinai tą turi rašyt lotuliukas.gif Pvz Pabučiuok angelą epiloge parašė, kad jie susituokė iš naujo, kad dalyvavo tigras, kad tigrą gavo dovanų, jam įrengė narvą ir pan x)
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2010 11 03, 13:47)
Baigiau Australijos deimantus... Nežinau nei ką pasakyt iš tiesų  unsure.gif

matyt nepadare ispudzio paskutine knyga biggrin.gif
as perskaiciau "Meile neperkama", tai tokia s........siaip autore tai neblogus romaniukus raso, bet si tai nevykes unsure.gif man tai nepatinka kai vyras tipo milijardierius,o mergina vargse nabage paskutine........kazkaip jau taip neitikinamai skamba tokie romanai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2010 11 03, 14:47)
kazkaip jau taip neitikinamai skamba tokie romanai biggrin.gif

Tokios knygos man - tai aukščiausio pilotažo XXI a. Pelenės istorijos doh.gif

Alia gražu tongue.gif Meilė visur vienoda, netgi ir tarp valytojos ir milijardieriaus wub.gif
Atsakyti
Na juk buna ir tokiu dalyku, kad milijonierius veda paprasta mergina smile.gif . Galima tokiu pavyzdziu rasti tarp holivudo aktoriu (pvz. M. Damono zmona buvo padaveja, jie susipazino kavineje, o dabar jau turi 3 dukreles, ir pan.) manau pavyzdziu butu daug, tik reikia paieskoti. biggrin.gif
Va gi, o kaip tas Anglijos karalius kuris atsisake sosto, kad galetu vesti issiskyrusia amerikiete, tai irgi is meiles wub.gif
Kartais ir pasakos virsta tikrove mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2010 11 03, 15:01)

Kartais ir pasakos virsta tikrove  mirksiukas.gif

Ech.... 4u.gif
Atsakyti
na, šiandien pabaigiau Ieškau mylimosios. Patiko, tikrai patiko. Tokia ne lialia, meilė seilė, bet ir merga nedurna, ir jis ne visiškas ožys. Žodžiu, po ilgo tarpo tikrai man patikusi knygelė. Skaičiau su malonumu
Atsakyti
Aš tikiuosi, kad man patix "Meilė per atstumą". Kažkaip tos serijos (kur turi praleisti vieną mėn name kažkiek ten tų draugų ) knygos man visos patiko. Tiesa, patiko ir Australijos deimantai, alia ta paskutinė tai doh.gif doh.gif doh.gif

O gal jau persisotinom tim saldžiom knygom g.gif Va skaičiau detektyvus - tai padėti negalėjau bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2010 11 02, 12:07)
Šitos ieškau mainytis  4u.gif  Gal kas norit, turit?
Bibliotekoje nėra  unsure.gif

as turiu,jei dar reikia prasom-galiu mainyti be problemu biggrin.gif
QUOTE(saulegraza6 @ 2010 11 02, 15:52)
sutinku- geriausia čekis  smile.gif  Bent jau aš taip manau kaip skaitanti  ax.gif

man geriau gryna dovana.jei jau prasau knygos pateikiu sarasa ir kazka is jos gali atnesti.Cekis man labai neasmenine dovana blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 11 03, 21:04)
as turiu,jei dar reikia prasom-galiu mainyti be problemu
Tai kad nelabai turiu ką tau pasiūlyti, nes nemanau kad rasčiau pas save to ko tu
neskaičiusi blush2.gif Ačiū už pasiūlymą su Simbuliu jau lyg ir sutarėm 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina: 03 lapkričio 2010 - 21:43
QUOTE(Coxe @ 2010 11 03, 16:21)
Aš tikiuosi, kad man patix "Meilė per atstumą". Kažkaip tos serijos (kur turi praleisti vieną mėn name kažkiek ten tų draugų ) knygos man visos patiko. Tiesa, patiko ir Australijos deimantai, alia ta paskutinė tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O gal jau persisotinom tim saldžiom knygom  g.gif Va skaičiau detektyvus - tai padėti negalėjau  bigsmile.gif  wub.gif

kai apsikeisim, gausi detektyvą biggrin.gif aš dabar skaitau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2010 11 03, 21:51)
Tai kad nelabai turiu ką tau pasiūlyti, nes nemanau kad rasčiau pas save to ko tu
neskaičiusi  blush2.gif Ačiū už pasiūlymą su Simbuliu jau lyg ir sutarėm  4u.gif

Savaitgali man atves sia knygute, galesiu perleisti smile.gif
Atsakyti
As visai noreciau ta Nuotaka ne savo noru paskaityti.Kazkaip atrodo kad nebloga mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti