geriausiai - knygyno čekis - neišleis pinigų kitur ir nusipirks tai, ko norės

sutinku- geriausia čekis
Bent jau aš taip manau kaip skaitanti

geriausiai tiesiai šviesiai paklausti, ar yra knyga, kurią labai nori perskaityti, kuri ją labai domina. Nors čekis irgi fantastika

As ir uz ta ideja, kad jei nezinai kokia knyga dovanot, geriausia cekis
. Pati paprasiau, kad gimtadienio proga padovanotu man ji.
Gal kuri skaitete jau Deeanne Gist "Nuotaka ne savo noru", Francine Rivers "Atperkanti meilė" ir Melissa Hill "Atleisk man" ? kokie atsiliepimai?

Gal kuri skaitete jau Deeanne Gist "Nuotaka ne savo noru", Francine Rivers "Atperkanti meilė" ir Melissa Hill "Atleisk man" ? kokie atsiliepimai?

Ogo, kiek temoj pasikeitimų - matos, kad nebuvau šimtą metų užsukus jau
Bet kol lialia miega, dabar pradėjau skaityt pamažu iš Dainos nuvogtą Pas de deux. Grįžo lengvų knygų alkis

Bet kol lialia miega, dabar pradėjau skaityt pamažu iš Dainos nuvogtą Pas de deux. Grįžo lengvų knygų alkis

QUOTE(Noe @ 2010 11 02, 23:08)
Ogo, kiek temoj pasikeitimų - matos, kad nebuvau šimtą metų užsukus jau

skaičiau šitą. patiko

pradėjau skaityti vieną iš naujų - Mano Valentinas. Uch, graži meilė...

QUOTE(Simbulis @ 2010 11 02, 21:36)
As ir uz ta ideja, kad jei nezinai kokia knyga dovanot, geriausia cekis
. Pati paprasiau, kad gimtadienio proga padovanotu man ji.

mane ir domina ši knyga

QUOTE(mikki @ 2010 11 02, 12:52)
Ai dar Susan E.Philips knygutes mielos.Man pati paciausia-Pabuciuok angela.
Perskaičiau šitą savaitgalį. Laaabai gera

QUOTE(Daina @ 2010 11 02, 13:07)
Šianakt perskaičiau Noros Roberts "Meilės sodas"
tikriausiai viską pasako tai jog perskaičiau visą romaniuką nuo sofos nepakildama
vienu atsikvėpimu 

Tą ir aš greit įveikiau

QUOTE(Simbulis @ 2010 11 02, 13:27)
Beje, o Philips paskutine buvo "ledi buk gerute"?
Net neįsivaizduoju, kuria eilės tvarka tos knygos turi būt. Aš belekaip skaitau

Ai, dar iš Philips skaičiau Ledi būkit gerutė ir Pabučiuok angelą. Kitų neturiu nusipirkus.
Reik jau rimtai užsiimt knygų keitimu ar pardavimu. Jūs vis kalbat apie naujus romanus, o aš nieko naujo neturiu

QUOTE(Calaquendi @ 2010 11 03, 13:30)
. Jūs vis kalbat apie naujus romanus, o aš nieko naujo neturiu
Nirolį reiktų pabaigt skaityt, Australijos deimantus...

Baigiau Australijos deimantus... Nežinau nei ką pasakyt iš tiesų

Imsiuos Nirolio dabar

As turiu visas E. Philips knygas, nezinau kas kokia seka eina "Ar ji ne meilute", "Netiketos Izabeles atostogos", "Grazus, turtingas, nevedes", "Ledi buk gerute", "Pabuciuo angela". Ir viskas. O daugiau lyg ir nera sios autores knygu lt kalba ar ka praleidau
.
Gal kuri turi Australijos deimantu seriala? Jeigu perskaite gal pasidalintu
As mokyklos laikais skaiciau irgi B. Cartland romanus, man jie tokie grazus atrode, nu ir pati jauna mergaiciuke buvau, taip pat J. Devero buvau pasinesus ant Montgomeriu
ir kitu autoriu kur ejo berods serija Aistra, jei atmintis neapgauna ir zinoma kai mama skaitydavo uzsienio rasytoju meiles romanus, kartis net pesdavomes kuri pirma skaitys (kai kuriu mama net neleisdavo skaityt, sakydavo dar per jauna esu
)
Papildyta:
Po savaitgalio galesiu pasakyt savo nuomone
Papildyta:
O as pradejau pas de deux skaityt, bet nebaigiau. Reikes prie progos gryzti. taip ir buna kai skaitau kelias knygas vienu metu

Gal kuri turi Australijos deimantu seriala? Jeigu perskaite gal pasidalintu

As mokyklos laikais skaiciau irgi B. Cartland romanus, man jie tokie grazus atrode, nu ir pati jauna mergaiciuke buvau, taip pat J. Devero buvau pasinesus ant Montgomeriu

Papildyta:
QUOTE(svelni @ 2010 11 03, 12:59)
Po savaitgalio galesiu pasakyt savo nuomone

Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2010 11 03, 00:53)
skaičiau šitą. patiko

O as pradejau pas de deux skaityt, bet nebaigiau. Reikes prie progos gryzti. taip ir buna kai skaitau kelias knygas vienu metu

QUOTE(Coxe @ 2010 11 03, 14:47)
Baigiau Australijos deimantus... Nežinau nei ką pasakyt iš tiesų
Imsiuos Nirolio dabar

Imsiuos Nirolio dabar

Pažiūrėjau, kad tik dvi Australijos deimantų knygas skaičiau

QUOTE(Calaquendi @ 2010 11 03, 14:06)
Gerai, kai kokį epilogą parašo. O jei ne, tai ir galvoju, kaip jiems toliau sekasi 

Tai dažniausiai būna, kad praeitame romane susibėgusi pora laukiasi, o dar praeitame - gimdo