Pradejau skaityti Mcnaught "Tikras stebuklas", nezinau, kazko pradzia sunkiai skaitosi. Kazin kaip ten tose senose jos knygose, Vitni ir kt., nes dabar atrodo kad ji raso pagal ta pati sablona. Ji vargse neturtinga mergaite, o jis dieviskai grazus ir be proto turtingas, ir moterys del jo padarytu bet ka Nu einu toliau skaityti
Pradejau skaityti Mcnaught "Tikras stebuklas", nezinau, kazko pradzia sunkiai skaitosi.
Kazin kaip ten tose senose jos knygose, Vitni ir kt., nes dabar atrodo kad ji raso pagal ta pati sablona. Ji vargse neturtinga mergaite, o jis dieviskai grazus ir be proto turtingas, ir moterys del jo padarytu bet ka
Nu einu toliau skaityti
Baigiau skaityti Mcnaught "Tikras stebuklas" . Is pradziu ji man kazko tai sunkiai skaitesi, bet paskui . Viskas buvo puiku, tik man minusas tas, kad ji raso pagal ta pati sablona, nu bet cia jau smulkme, pabaiga patiko, tokia jaudinanti
Baigiau skaityti Mcnaught "Tikras stebuklas" . Is pradziu ji man kazko tai sunkiai skaitesi, bet paskui . Viskas buvo puiku, tik man minusas tas, kad ji raso pagal ta pati sablona, nu bet cia jau smulkme, pabaiga patiko, tokia jaudinanti
aš ieškojau tos knygos ir Maximoj, ir knygynuose, bet neradau, tai teko užsisakyti
Pabaigiau "Lemties piršlys" tai lb lb tik pabaiga galėjo ne tokia kasdienė būti, kažkaip įspūdingesnio susitaikymo laukiau
As is linkomanijos parsisiuntus Roberts esu "Morganos kryzius", nes kitas turiu nusipirkus. O audio tai nebandziau, man knyga yra ta, kuria gali paimti irankas, uzuosti dazus jei ji ka tik isleista, megstamas vietas lipdukais apsiklujuoti ir pan.
As is linkomanijos parsisiuntus Roberts esu "Morganos kryzius", nes kitas turiu nusipirkus. O audio tai nebandziau, man knyga yra ta, kuria gali paimti irankas, uzuosti dazus jei ji ka tik isleista, megstamas vietas lipdukais apsiklujuoti ir pan.