Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

Pradejau skaityti Mcnaught "Tikras stebuklas", nezinau, kazko pradzia sunkiai skaitosi.
Kazin kaip ten tose senose jos knygose, Vitni ir kt., nes dabar atrodo kad ji raso pagal ta pati sablona. Ji vargse neturtinga mergaite, o jis dieviskai grazus ir be proto turtingas, ir moterys del jo padarytu bet ka doh.gif
Nu einu toliau skaityti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2010 11 27, 11:00)
Pradejau skaityti Mcnaught "Tikras stebuklas", nezinau, kazko pradzia sunkiai skaitosi.
Kazin kaip ten tose senose jos knygose, Vitni ir kt., nes dabar atrodo kad ji raso pagal ta pati sablona. Ji vargse neturtinga mergaite, o jis dieviskai grazus ir be proto turtingas, ir moterys del jo padarytu bet ka doh.gif
Nu einu toliau skaityti  smile.gif

Aha, šitas šablonas yra biggrin.gif Tik Rojus, jei išleis, atvirkščiai-ji turtinga, anas biednas. Bet labai perspektyvus lotuliukas.gif
Atsakyti
Baigiau skaityti Mcnaught "Tikras stebuklas" smile.gif . Is pradziu ji man kazko tai sunkiai skaitesi, bet paskui wub.gif . Viskas buvo puiku, tik man minusas tas, kad ji raso pagal ta pati sablona, nu bet cia jau smulkme, pabaiga patiko, tokia jaudinanti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2010 11 28, 13:02)
Baigiau skaityti Mcnaught "Tikras stebuklas"  smile.gif . Is pradziu ji man kazko tai sunkiai skaitesi, bet paskui  wub.gif . Viskas buvo puiku, tik man minusas tas, kad ji raso pagal ta pati sablona, nu bet cia jau smulkme, pabaiga patiko, tokia jaudinanti  thumbup.gif

aš ieškojau tos knygos ir Maximoj, ir knygynuose, bet neradau, tai teko užsisakyti smile.gif
Pabaigiau "Lemties piršlys" tai lb lb wub.gif tik pabaiga galėjo ne tokia kasdienė būti, kažkaip įspūdingesnio susitaikymo laukiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 11 26, 22:48)
gal kas turi ir nores perleisti tas dalis? biggrin.gif
Nora Roberts. Kalounų moterys. I dalis
ir
Nora Roberts. Kalounų moterys. II dalis

na jaučiu per šįvakar pabaigsiu 2 dalį ir turbūt galėsiu perleist.
Atsakyti
o aš perskaičiau „Ar ji ne meilutė“ ax.gif Labai wub.gif Iki pilnos Phillips kolekcijos man dar trūksta Izabelės atostogų, ar kažkas panašaus smile.gif
Atsakyti
"Netiketos Izabeles atostogos". Irgi gera thumbup.gif , maciau yra dar svajoniu romanu leidykloj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2010 11 29, 10:15)
"Netiketos Izabeles atostogos". Irgi gera  thumbup.gif , maciau yra dar svajoniu romanu leidykloj smile.gif

o kur matėt? pas juos vietoj?
nes www.svajoniuknygos.lt parduotuveje tai nera jau senokai tos knygos...

turiu tik variantą anglų kalba, tai galvoju ar dar paieškot lietuviško ar pradėt skaityt angiškąjį smile.gif
Atsakyti
linkomanijoj yra kelios Noros Roberts knygos pdf formatu ir audiobooks, svarstau ar tiek labai noriu, kad verta siųstis hihihi.gif

Baigiau Kalounų moteris. Labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
As is linkomanijos parsisiuntus Roberts esu "Morganos kryzius", nes kitas turiu nusipirkus. O audio tai nebandziau, man knyga yra ta, kuria gali paimti irankas, uzuosti dazus jei ji ka tik isleista, megstamas vietas lipdukais apsiklujuoti ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2010 11 29, 10:54)
As is linkomanijos parsisiuntus Roberts esu "Morganos kryzius", nes kitas turiu nusipirkus. O audio tai nebandziau, man knyga yra ta, kuria gali paimti irankas, uzuosti dazus jei ji ka tik isleista, megstamas vietas lipdukais apsiklujuoti ir pan. smile.gif

tai va ir aš taip galvoju. O dar kaip tą audiobook klausyti? Jokio nešiojamo grotuvo neturiu, gi neklausysiu per PC ar centrą bigsmile.gif
Atsakyti
Nuo rytojaus Maximoje knygoms 30 proc. nuolaida
Atsakyti