Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

Aš skaičiau žinuonę. Patiko thumbup.gif toks atokvėpis po visų karalienių buvo
Atsakyti
Buvau svajoniu knygu leidykloje siandien, pasiemiau nauja Mcnaught romana smile.gif
Klausiau ar dar isleis ka siemet, tai sake planas jau ivykdytas ir naujos knygos pasirodys tik kitais metais verysad.gif . Gaila, kazkaip jos man greitai skaitosi, galetu aisku daugiau leisti ax.gif , nu bet nereikia dievo i medi varyti biggrin.gif
Atsakyti
aš dabar pradėjau Maknot "Lemties piršlys" skaityti.Tai kolkas lb įdomi thumbup.gif
Atsakyti
O aš pradėjau "Kunigaikščio mažutę" smile.gif Šiek tiek daugiau nei pusę perskaičiau ir man patinka wub.gif

Bandau rasti Gregory "Ištikimoji karalienė". Gal už pusę kainos kartais gaučiau blush2.gif 30 LT per brangu.. Gaila, kad kišeninio formato niekaip neišleidžia..
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 11 22, 15:34)
O aš pradėjau "Kunigaikščio mažutę" smile.gif Šiek tiek daugiau nei pusę perskaičiau ir man patinka  wub.gif

Bandau rasti Gregory "Ištikimoji karalienė". Gal už pusę kainos kartais gaučiau  blush2.gif 30 LT per brangu.. Gaila, kad kišeninio formato niekaip neišleidžia..

Skaiciau "Kunigaikscio mazute" wub.gif . Patiko, tokia silta, bet saldoka knyga truputeli smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2010 11 22, 14:11)
aš dabar pradėjau Maknot "Lemties piršlys" skaityti.Tai kolkas lb įdomi thumbup.gif

O man sita nelabai.Skaitesi,bet neistrigo.Kazko truko.O va Karta ir visiem laikam buvo superine.Vien pabaiga ko verta rolleyes.gif
Naujos irgi noriu,bet jei symet svajoniuku nebus neapsimoka siustis man mastau.gif jamsiu parduotuveje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 11 22, 20:43)
O man sita nelabai.Skaitesi,bet neistrigo.Kazko truko.O va Karta ir visiem laikam buvo superine.Vien pabaiga ko verta  rolleyes.gif
Naujos irgi noriu,bet jei symet svajoniuku nebus neapsimoka siustis man mastau.gif jamsiu parduotuveje  biggrin.gif

O man asmeniskai pabaigos "Karta ir visiems laikams" norejosi karstesnes, aistringesnes, tokios vau wub.gif . (o dabar jis suzinojo kad ji gyva ir jie nuejo i kambari ir baigesi) , norejosi daugiau ax.gif . O lemties pirslio nesu skaiciusi g.gif
Atsakyti
Naujausios Maknot irgi noriu biggrin.gif nesisiųsiu, nes neapsimoka, gaunasi tik kelių Lt skirtumas, gal kokia akcija Maximoj ar knygyne bus ax.gif
O "Kartą ir visiems laikams" tai man superine wub.gif
Gal kas skaitėte Maknot "Ledi Elizabet meilės istorija"?Įdomi ar tokia šiaip sau ? g.gif Ieškau ieškau ir niekur nerandu doh.gif o tai noriu perskaityti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 22 lapkričio 2010 - 22:28
QUOTE(svelni @ 2010 11 22, 22:28)
Gal kas skaitėte Maknot "Ledi Elizabet meilės istorija"?Įdomi ar tokia šiaip sau ? g.gif 

Labai gera mirksiukas.gif
Atsakyti
Is tu senu Maknot lieka ieskoti nebent bibliotekose, nes kitaip nemanau kad bus imanoma gauti, nes ir senu knygu parduotuvese ju nera
Papildyta:
Turiu toki klausimuka, kaip panaikinti skelbima sena.lt?
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2010 11 22, 23:05)

kai atsidarai lapa su visais skelbimais savo yra pasirinkimas Pažymėti | Nerodyti | Redaguoti | Ištrinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2010 11 22, 23:05)

http://www.sena.lt/skelbimai
user posted image
4u.gif
Atsakyti