Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

ech.. nostalgija pagavo... dzievuliau kaip ant to pamišus buvau doh.gif hihihi.gif kai SM registravausi irgi ten pat taikiau, tik ne taip aiškiai hihihi.gif

žodžiu, paskaiiau keletą knygučių ir priėjau išvados, kad kai kurios veikėjos tose knygutėse na.. kaip čia švelniau išsireiškus... Vyrai žemina, užgaliauja, visaip išvadina, siaubingai elgiasi.. a tos vis tiek Myliu doh.gif jokios savigarbos, tik akla meilė hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 24 rugsėjo 2010 - 10:15
QUOTE(Isila @ 2010 09 24, 11:13)

žodžiu, paskaiiau keletą knygučių ir priėjau išvados, kad kai kurios veikėjos tose knygutėse na.. kaip čia švelniau išsireiškus... Vyrai žemina, užgaliauja, visaip išvadina, siaubingai elgiasi.. a tos vis tiek Myliu  doh.gif jokios savigarbos, tik akla meilė hihihi.gif

Būtent, man taip pat tokie santykiai atrodo keisti ir nepriimtini. Juk jeigu vyras išties myli moterį ar bent jau ja žavisi, turėtų atitinkamai ir elgtis. Bet, ar tokia knyga mums neatrodytų per saldi ir per naivi? O gal patiktų, kad ir moterys ne pėsčios būtų ir, savo ruožtu, duotų atkirtį tiems karštakošiams bei arogantiškiems sutvėrimams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivida: 24 rugsėjo 2010 - 17:21
QUOTE(Daivida @ 2010 09 24, 18:21)
Bet, ar tokia knyga mums neatrodytų per saldi ir per naivi? O gal patiktų, kad ir moterys ne pėsčios būtų ir, savo ruožtu, duotų atkirtį tiems karštakošiams bei arogantiškiems sutvėrimams?

Na, pavyzdžiui, man labiau patinka skaityti, kai vieni su kitai gražiai elgiasi tongue.gif Nemėgstu tokių, kur 90% knygos vyras „varo“ ant moters ir galiausiai, paskutiniame skyriuje, supranta, koks buvo asilas.
Atsakyti
QUOTE(Daivida @ 2010 09 24, 18:21)
Būtent, man taip pat tokie santykiai atrodo keisti ir nepriimtini. Juk jeigu vyras išties myli moterį ar bent jau ja žavisi, turėtų atitinkamai ir elgtis. Bet, ar tokia knyga mums neatrodytų per saldi ir per naivi? O gal patiktų, kad ir moterys ne pėsčios būtų ir, savo ruožtu, duotų atkirtį tiems karštakošiams bei arogantiškiems sutvėrimams?

man patinka karts nuo akrto naivios ir gražios. O moterys galėtų duot atkirtį. nes tie super duper susitaikymai gale hihihi.gif
Atsakyti
hm man labiausiai patinka kai abu herojai is pradziu pasipesioja kaip reikalas,o paskui tas aistras nukreipia kita linkme biggrin.gif bet tokiu atveju smagu kai ir moteriske nepescia bigsmile.gif Va panasiai kaip Vyro medziokleje blush2.gif

Nors siaip peleniu istorijos man patinka-tik turi buti saikas,kiek vyras gali "nekesti" jos mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 09 24, 21:27)
hm man labiausiai patinka kai abu herojai is pradziu pasipesioja kaip reikalas,o paskui tas aistras nukreipia kita linkme  biggrin.gif bet tokiu atveju smagu kai ir moteriske nepescia  bigsmile.gif Va panasiai kaip Vyro medziokleje  blush2.gif

Nors siaip peleniu istorijos man patinka-tik turi buti saikas,kiek vyras gali "nekesti" jos mastau.gif

Pritariu, man patinka kai šmaikščiai susikerta herojai, neapykanta kartais netgi žavi būna, kai lauki kada tas lūžis įvyks, kai herojai pamils viens kitą biggrin.gif
Atsakyti
Man tinka tokios, kaip knygoje „Ledi, būkit gerutė“. Nu kad abu vienas iš kito šaiposi.
Bet tokių, kuriose vyras - tironas, o moteris gležna ir nesipriešina, nemėgstu schmoll.gif Kažkada buvo bene visų, vienu metu išleistos knygų, toks siužetas. Vieną perskaičiau, paėmiau kitą - vėl toks pat siužetas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 09 25, 09:09)
Man tinka tokios, kaip knygoje „Ledi, būkit gerutė“. Nu kad abu vienas iš kito šaiposi.
Bet tokių, kuriose vyras - tironas, o moteris gležna ir nesipriešina, nemėgstu  schmoll.gif Kažkada buvo bene visų, vienu metu išleistos knygų, toks siužetas. Vieną perskaičiau, paėmiau kitą - vėl toks pat siužetas  g.gif

aš dabar skaičiau trio tokį - visur ji nėščia, jam nepasakė/pasakė, jis nepatikėjo, manė, kad ji avantiūristė,. jai reik pinigų, kad ji šiokia tokia ir anokia, su visais miega. Visaip moteriškei nurodinėja, ją erzina, žemina ir t.t. paskui "nekenčiu, bet pasimylim". Nu žodžiu. Niekiap nesuvokiu, kokia trauka turi būti, kad su taip besielgenčiu žmogum mylėtis.

Ai, dar man patinka, dešimt metų nesimato, bet vis tiek vienas kitą visus tuos metus myli hihihi.gif
Atsakyti
Žodžiu, kaip supratau, geriausia yra tuomet, kai viskas su saiku. Pasipešioja šiek tiek, pasistumdo, neperžengdami padorumo ribų ir galiausiai įsitikina, kad jau seniai vienas kitą myli.
Man taip pat atrodė kiek keistai, kai veikėjai susitikę po dešimties metų netrukus įsitikina, kad tebemyli vienas kitą. Bet tai visai įmanoma. Tikiu, kad to jausmo taip lengvai nenumarinsi. Jis labai gajus. Pratūno pasislėpęs, o po to išlenda nutaisęs nekaltą miną, o žmogeliams belieka suktis iš susidariusios padėties. Galiausiai abu nusprendžia, kad geriausia būtų tiesiog pulti vienas kitam į glėbį...
Papildyta:
Tiesa, ką tik perskaičiau Sandros Brown "Nutylėta tiesa". Man patiko. Nors ir ten buvo toks epizodas, kai įžeistas vyras išvadino moterį nelabai gražiai (švelniai sakant). Tačiau ji jam atleido. Gal ir turėjo teisę įsižeisti, bet neturėjo teisės jos žeminti.
Atsakyti
man tiesiog įdomu, kiek yra realu, kad po vienos nakties, audringo sekso (na, tarkim koks 8 val bendravimas iš viso hihihi.gif), jie isšsiskiria. Ji galvoja, kad jis ožys, nes jam reikėjo tik skeso. Jis galvoja, kad ji šiokia, tokia ir anokia dėl pinigų, avantiūristė ir t.t. ji pastoja, jam nesako. Po 5 metų jis sužino.Susitinka, abu supranta - uch kokia trauka, koks geismas. Pasikolioja vaikas ne mano. Vaikas jo. tada koliojasi kodėl slėpei. tada koliojasi į temą netikęs tėvas - bloga motina. Į tuos tarpus pasimyli. tada galų gale išsiaiškina, happy endas aš tave myliu ir būsim kartu amžinai.
Atsakyti
Idomus pasvarstymai,bet gi ar ne del to kad sitie romaniukai kiek nerealus,mes taip noriai juos skaitom mastau.gif kartais ir atrodo nerealu,bet uztai kaip romantiska.Nekalbu apie iki negalejimo perspaustus siuzetus,kaip nieko nevyksta tik apmastymai ir aiskinimaisi. biggrin.gif

Daivinija ar vertas kaityti nutyleta tiesa?As dar vis nenusipirkau ax.gif
Atsakyti
Perskaičiau ir aš Nutylėta tiesa. Man patiko thumbup.gif Viskas su protu: paslaptys, meilė, bendravimas... nenorėčiau išpasakoti turinio, bet manau kad abu veikėjai atitinkamose situacijose elgėsi visai padoriai. Kur reikėjo pasibarė, pasimylėjo ir t.t. (jei nebūtų susiginčiję, tai niekada nepatikėčiau pagrindiniu heroju, kad galima ramiai sutikti tokią žinią blush2.gif )

Kažkaip neskaičiau atsiliepimų apie naują Foster knygą... g.gif niekas neskaitėte? Aš vakare manau rasiu laiko ir jau pradėsiu tongue.gif
Atsakyti