Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

Na va perskaiciau Maknot "Tobula" ir "Ledi Elizabetos meiles istorija".
Na Tobula kaip ir daugeliui turbut sio skyrelio nariu man irgi labai patiko wub.gif
Vis galvojau kodel... g.gif Siaip pabaigus skaityt knyga, neliko to kazkokio jausmo, kad truksta kazko ... kaip buna skaitant trumpuosius romaniukus, kad visa knyga nekenciu nekenciu ir tik paskutiniuose puslapiuose veikejai nusvinta, kad visgi myli biggrin.gif ir labai greitai viskas baigiasi.

Ledi Elizabetos istorija irgi visai patiko, ji panasi i Karta ir visiems laikams ir kaip suprantu i ta naujai isleista knyga. Dabar kaip tik anotacija paskaiciau naujosios knygos, tai tie veikejai jau laimingai gyvena Elizabetos istorijoje. Reikejo turbut pradet skaityt nuo Tikro stebuklo, nes Elizabetos istorija kaip ir tesinys gaunasi... g.gif

Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2010 12 07, 13:23)
Reikejo turbut pradet skaityt nuo Tikro stebuklo, nes Elizabetos istorija kaip ir tesinys gaunasi... g.gif

Nieko jie ten esminio nesusiveda mirksiukas.gif
Va, jei skaityt Vitnę ir Kas aš be tavęs, pirmą reiktų imti Vitnę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2010 12 07, 14:23)
Na va perskaiciau Maknot "Tobula" ir "Ledi Elizabetos meiles istorija".
Na Tobula kaip ir daugeliui turbut sio skyrelio nariu man irgi labai patiko  wub.gif
Vis galvojau kodel... g.gif Siaip pabaigus skaityt knyga, neliko to kazkokio jausmo, kad truksta kazko ... kaip buna skaitant trumpuosius romaniukus, kad visa knyga nekenciu nekenciu ir tik paskutiniuose puslapiuose veikejai nusvinta, kad visgi myli  biggrin.gif ir labai greitai viskas baigiasi.

Ledi Elizabetos istorija irgi visai patiko, ji panasi i Karta ir visiems laikams ir kaip suprantu i ta naujai isleista knyga. Dabar kaip tik anotacija paskaiciau naujosios knygos, tai tie veikejai jau laimingai gyvena Elizabetos istorijoje. Reikejo turbut pradet skaityt nuo Tikro stebuklo, nes Elizabetos istorija kaip ir tesinys gaunasi... g.gif

O jus turite ta Elizabetos istorija? ji jusu nuosava? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 12 07, 13:30)
Nieko jie ten esminio nesusiveda mirksiukas.gif
Va, jei skaityt Vitnę ir Kas aš be tavęs, pirmą reiktų imti Vitnę rolleyes.gif

tai gerai, kad eiga nelabai svarbi anu knyguciu. smile.gif
O Vitne turiu anglu k., Kas as be taves, dar neaptikau. Tai galesiu reiskia pirmiausia skaityt Vitne biggrin.gif
o Likimo pirslys, nera kazko tesinys?

QUOTE(Simbulis @ 2010 12 07, 13:42)
O jus turite ta Elizabetos istorija? ji jusu nuosava?  ax.gif

turiu tokia gerokai padeveta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2010 12 07, 08:24)
Sveikos. Nusipirkau Susan Mallery "Gavau darbą, ieškau meilės". Ogi žiūriu, kad čia bus serija smile.gif Tad ieškau dar 3 knygų  ax.gif Gal kas turit? Va tokių  bigsmile.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image

as turiu paskutine biggrin.gif jei reik svilpk rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(mikki @ 2010 12 07, 22:02)
as turiu paskutine  biggrin.gif jei reik svilpk rolleyes.gif

Lyg, radau visas tris vienoje vietoje ax.gif Ot turėsiu vėl saldaus skaitymo doh.gif
Atsakyti
"Likimo piršlys" tai nėra kažko tesinys, bet romane"Tobulos" pagrindiniai herojai minimi tikrai mirksiukas.gif ir dar viena pora minima iš "Tobula" romano.
Man jau skaitant "Kas aš būčiau be tavęs" pasirodė, kad kažkuriam romane matyti vardai, pasirodo iš "Kartą ir visiems laikams". Gaila,kad neįmanoma perskaityti visų knygų eilės tvarka verysad.gif
Skaitau dabar "Tikras stebuklas", tai patinka labai labai wub.gif
Coxe, turėsi gražaus skaitymo biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 08 gruodžio 2010 - 17:25
As tai lyg gimtadienio proga gausiu Tikras stebuklas blush2.gif Gal dar Nuotaka ne savo noru biggrin.gif Drauge is knygyno skambino sako greit sakyk ko nori hihihi.gif
Atsakyti
Man ir baisiai liudna, kad tu Maknot senu knyguciu neimanoma gauti verysad.gif , butu idomu paskaityti, gal kas butu parasyta kaip sekasi kitiems veikejams is kitu knygu, kiek vaiku susilauke ir pan. smile.gif Skaiciau kazkada Kas as buciau be taves, bet nelabai pamenu kokie veikejai is kitu knygu ten buvo minimi, prisimenu tik pati siuzeta unsure.gif ir tiek
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2010 12 08, 17:24)

Coxe, turėsi gražaus skaitymo biggrin.gif  mirksiukas.gif

Kažko, neskaitytų knygų namuose daugėja, o laiko, jų skaitymui, mažėja. Matyt, prieš šventes doh.gif Alia įveiksiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kazko cia tylu pas mus smile.gif Matyt visos inikusios i knygas ir nepakelia akiu biggrin.gif
Skaitau dabar Tobula wub.gif , ir taip greitai man ji skaitosi, nors stengiuosi jos neryti, nu bet is ranku irgi nepaleidziu smile.gif ...
Atsakyti
Tikriausiai daug kas šventėms ruošiasi mirksiukas.gif ax.gif Aš tai dabar pradėjau skaityti SUSAN MALLERY serija apie restoranus ax.gif Patinka, bet gal kas turit trečią dalį: CUKRUS-PAGAL SKONI? blush2.gif
Atsakyti