Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

QUOTE(saulegraza6 @ 2010 12 10, 23:02)
Tikriausiai daug kas šventėms ruošiasi  mirksiukas.gif  ax.gif  Aš tai dabar pradėjau skaityti  SUSAN MALLERY serija apie restoranus ax.gif  Patinka, bet gal kas turit trečią dalį: CUKRUS-PAGAL SKONI? blush2.gif

Turiu visas 4, bet nė viena dar neskaityta ax.gif
Atsakyti
Perskaičiau C. Marinelli "Tik iš meilės" (buvo perkant 2 už 1 kainą). Tai visai nepatiko... schmoll.gif
Knygos veikėjai nei šiokie nei tokie... Princas - savimyla. Mergina - pilna savų kompleksų. Susitiko, kažkodėl nusprendė, kad įsimylėjo. Nieko nesupratau - kas ir kaip... ax.gif Jis ją žemina, skaudina, o ji vaidina neprieinamą ir naivuolę. Kur čia meilė? Kur griebianti už širdies istorija?

Žodžiu, nutariau, kad ir gerai jog Nirolio rūmų serijos nesusipirkau visos.
Va, išliejau širdį ir eisiu ką nors iš senesnių jau skaitytų romanų graužti tongue.gif
Atsakyti
Man pavyzdžiui Nirolio rūmų serija visai nepatiko schmoll.gif ... Nors ne, gal patiko tik viena Šeimos paslaptis (jei neklystu g.gif ) Šita taip pat ne šedevras,bet man geriausia iš visos serijos... g.gif

Coxe mirksiukas.gif Tai gal žadi greitu metu ja perskaityti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulegraza6: 11 gruodžio 2010 - 13:24
Nirolio rumai mano akimis ziurint vieni is geresniu serialu, nesakau kad visi, bet paskutiniu metu einantys kazko nekabina, pradedi skaityti, atrodo kad lyg ir buciau skaicius anksciau kazkada g.gif
Kazkaip dabar knygos nepalieka ispudzio, reta kuri, kai perskaitai dar kuri laika vercia gyventi patirtais isgyvenimais, dabar jos grynai tik vartojamui rasomos, kaip Brown, Clarlk ir pan.
Atsakyti
Beje, svajoniu romanu ispardavimas per puse su 50% nuolaida smile.gif

http://svajoniuknygo...ventines-kainos
Atsakyti
Man Nirolio rūmai irgi patinka smile.gif Ne visas perskaičiau, bet pirmosios geros.

Perskaičiau „Šeicho išrinktąją“ (ačiū mikki bigsmile.gif ), o vakar pradėjau skaityti J. Deveraux „Erškėtį“. Šiandien „Urme“ netyčia užmačiau 4 neskaitytus Svajonių romaniukus po 3 LT. Iškart visus susigriebiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, as pradejau skaityt Jude Deveraux "Amzinai...". Bet kolkas nepadare jokio ispudzio. Ar esat kuri skaiciusi? Kaip jums? Ar patiko?
Atsakyti
QUOTE(saulegraza6 @ 2010 12 11, 13:22)

Coxe mirksiukas.gif  Tai gal žadi greitu metu ja perskaityti? ax.gif

Greitu laiku, žinok, tikrai nea schmoll.gif Dabar tris skaitau, ir tik viena iš romantikos operos ax.gif
Atsakyti
Perskaičiau „Erškėtį“. Labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2010 12 11, 22:35)
Sveikos, as pradejau skaityt Jude Deveraux "Amzinai...". Bet kolkas nepadare jokio ispudzio. Ar esat kuri skaiciusi? Kaip jums? Ar patiko?

Viena prastesnių...
Atsakyti

QUOTE(Lina1985 @ 2010 12 12, 00:35)

Man ta gal ir nieko, bet yra jei neklystu dar dvi, tipo kaip tęsinys g.gif Tai tos labai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
kaip aš noriu ką nor spaskaityti, o lentynos tuščios. doh.gif
Atsakyti