Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Raw food

Labukas 4u.gif
Sanpaulija klausei del vitamixo. Vienas datules sumalti gali, bet kadangi vitamixo indas aukstas, tai reikia su specialiu kotu spausti. As darausi datuliu pasta, mirkytas datules sumalu su siek tie vandens. I stiklainiuka ir i saldytuva. Kai reikia pasaldinimui naudoju. Kai plaku kokteilius, tuomet dedu mirkytas datules tiesiai i kokteili ir viskas susiplaka.
Buvo klausimas apie apdoroto maisto ''nenauda''. Linas Kesminas sako, jei reiktu rinktis ka suvalgyti, ar savo gamybos riesutu torto ar garuose troskintu darzoviu, jis pasirinktu darzoves, nes darzovese daugiau maistiniu medziagu. Kazkur skaiciau tokius Lino pasisakymus ir labai istrigo.
Renkausi sau dar viena agregata sau i virtuve. Man truksta tokio smulkintuvo, panasiai, kaip Linas turi. Vitamixas man tolygiai nesutrina mases duoniukam. Ta mase turi buti gaminama sausa. Su vitamixu tada reikia zaisti mazais kiekiais. Kas gerai, kad tas kombainas ir darzoves tarkuos salotom. Renkuosi kazka panasaus is http://www.kenwoodwo...mo-prietaisas4/ , tik be kokteilines. Vienu zodziu visko reikia, o virtuvej jau apsisukti neiseina smile.gif . Gal kuri turit kazka panasaus ir patarsit man. Renkuosi tarp 2,8ltr ir 3,8 ltr indo. Neapsisprendziu. Atrodo duoniukam maisyti, gal ir mazesnio uzteks, bet jei daugiau salotu prisitarkuoti, gal per mazas. Ir vel su didesniu indu ir agregatas didesnis. Na vel turiu galvos skausma apsisprendimui smile.gif . Ka as be jusu daryciau 4u.gif
Atsakyti
Silwer, kiek kainuos??? As turiu tik blenderi ant koto bigsmile.gif Salotom kapoti peiliuka ismeciau per ziopluma, tai rankom kopusteli pajustau rolleyes.gif Visa mano technika. Vietos mano virtuveje 0 unsure.gif Gal delto ir stabdau su kombainu-mikseriu-pajustykliu-dziovintuvu pirkimu. Bet reiktu...KAledom mazu senis ka dovanos g.gif

Atsakyti
QUOTE(Silwer @ 2010 11 04, 09:58)
Man truksta tokio smulkintuvo, panasiai, kaip Linas turi. Vitamixas man tolygiai nesutrina mases duoniukam. Ta mase turi buti gaminama sausa. Su vitamixu tada reikia zaisti mazais kiekiais. Kas gerai, kad tas kombainas ir darzoves tarkuos salotom. Renkuosi kazka panasaus is http://www.kenwoodwo...mo-prietaisas4/ , tik be kokteilines.

na nurodytas kombainas tai panašus į mano pigųjį philipsą g.gif . Galėčiau pabandyti kažką sutrinti, tik pasakykit ką ir kaip. Na o jei kombainą atskirą pirkti, tai rinkčiausi prancūzišką magimix, arba cuisinar (jo yra dar galingesnių modelių), skaičiau labai daug gerų atsiliepimų, pirkčiau, pavyzdžiui, iš čia, dar nuolaidų gerų palaukčiau, nors irdabar, žiūriu, yra nukainuotų (perku iš čia rūbus blush2.gif ) My Webpage
My Webpage
Atsakyti
As ir ziuriu is situ http://www.laredoute...price_ascending elite serijos. Ten ir yra 2,8ltr indas arba 3,8 ltr. Neapsisprendziu kuri. Sius man is Anglijos pazistamas ir gaunasi pigiau, nei nurodyta siam tinklapi. Gal dar kam ko reikia is technikos:)?
Atsakyti
QUOTE(sega @ 2010 11 04, 10:28)
na nurodytas kombainas tai panašus į mano pigųjį philipsą  g.gif . Galėčiau pabandyti kažką sutrinti, tik pasakykit ką ir kaip. Na o jei kombainą atskirą pirkti, tai rinkčiausi prancūzišką magimix, arba cuisinar (jo yra dar galingesnių modelių), skaičiau labai daug gerų atsiliepimų, pirkčiau, pavyzdžiui, iš čia, dar nuolaidų gerų palaukčiau, nors irdabar, žiūriu, yra nukainuotų (perku iš čia rūbus  blush2.gif ) My Webpage
My Webpage

Nuo sedejimo su serganciais vaikais, ziuriu, smegeneles atsalo: kas cia? Spaudzia sultis? Mala trina? Darzoves smulkina?
MAn reiktu ir kokteilines, ir darzoviu smulkintuvo, bet nebutina, kad seklas suytrintu iki sviesto mases. Tai koks cia galingumas turi but? KAd Silwer pazystamas geras is anglijos zino?
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2010 11 04, 11:36)
Nuo sedejimo su serganciais vaikais, ziuriu, smegeneles atsalo: kas cia? Spaudzia sultis? Mala trina? Darzoves smulkina?
MAn reiktu ir kokteilines, ir darzoviu smulkintuvo, bet nebutina, kad seklas suytrintu iki sviesto mases. Tai koks cia galingumas turi but? KAd Silwer pazystamas geras is anglijos zino?

as tokio noriu, kad man sumaisytu mase duonelei. Jis maiso ir tarkuoja darzoves. Ant virsaus dedami diskai. Gali paziureti http://www.invodo.co...r-II/p/Q1OKYZ9N
Atsakyti
QUOTE(Silwer @ 2010 11 04, 12:42)
as tokio noriu, kad man sumaisytu mase duonelei. Jis maiso ir tarkuoja darzoves. Ant virsaus dedami diskai. Gali paziureti http://www.invodo.co...r-II/p/Q1OKYZ9N

Silwer, o gal galėtum parašyti kokį duonelių receptą, kokį norėtum sumaišyti? Aš pabandyčiau sumaišyti su savo kombainu, parašyčiau, gaunas, ar ne. Nes man tai klausimas, ar duonelių maišymui reikia labai didelio galingumo ir tuo pačiu brangumo... To galingumo reikia ruginei tešlai, didelio svorio tešlai, sulčiaspaudės funkcijai, o jūs gi tokių dalykų nedarote... Magimix su 1100 W galingumu man patinka tuo, kad ten į komplektą įeina 3 talpų indai, įvairaus pjaustymo peiliai, įveskit youtube, yra prezentacijų..

QUOTE(faustluk @ 2010 11 04, 12:36)

Mano pigusis philipsas turi bazę su varikliu ir ant jos dedasi arba kombaino puodas, arba kokteilinė. kombaino puodas yra didelės talpos, į jį dedasi aštrus peilis, kuris smulkina daržoves - šita funkcija man labai patinka, sumetu daržoves ir susmulkinu didelį kiekį salotų pietums. taip pat turi du diskus, kurių vienas pjausto griežinėliais - bandžiau pjaustyt obuolius, visai nieko gavos, o kitas tarkuoja kaip burokinė tarka (kažkaip stambiau visgi sutarkuoja nei rankom, be to, lieka daržovės galai, kurie nesusismulkina - tas man nepatiko) ir dar panašiai kaip bulvinė tik biškį stambiau. Taip pat yra peilis tešlai minkyt - ruginę duonelę išminko puikiai, plaktuvas grietinėlei ir kiaušiniams, citrusinių sulčiaspaudė, bet tos dar nebandžiau. paprastos sulčiaspaudės pas mane nėra, man jos ir nereikia - turim seną gerą stollar. Kaip ir rašiau, kokteilinė linų sėklas susmulkina tikrai iki miltų, teoriškai turėtų ir žemės riešutų sviestą susmulkint. Jo darbu esu patenkinta, trūkumas tik tas, kad toks netvirtas atrodo, kaip žaislinis, manau, 40 metų kaip vitamix ar blendtex tikrai neatlaikys biggrin.gif . Manau, kad galingumo visgi reiktų didesnio, manasis turi 1000 W. Pas jau minėtą man patikusį australą radau reklamuojamą rawininkams blenderį powermill su 800 W galingumu... taigi, per daug to galingumo gal ir nereikia... dar įdomu, kad jo nuomone, rawininkams reikalingas ir blenderis, ir kombainas (jis reklamuoja magimix), pavyzdžiui, kombainas jam geresnis tortų pagrindams ir riešutų sviesto gamybai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sega: 04 lapkričio 2010 - 12:10
QUOTE(Silwer @ 2010 11 04, 11:42)

geeeeras! tik kaskart pries ka tarkuojanr, reiktu filmuka paziuret lotuliukas.gif labau daug ten visokiu imaut-uzmaut-numaut g.gif a aina? i 500 lt telpa? viska viska galima malt? net riesutus?
isivaizduoju kaip mano vituve name atrodys g.gif g.gif maisto dziovintuvon deze, sulciaspaude stolar, kavos aparato deze, sitas tarkim...eko dziovintu gerybiu maisai..ko dar reiktu???? gerai, kad susiprojektavom virtuve su milijonu dureliu be lentynu. tai tuscios nestoves lotuliukas.gif o jau bijojau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sega @ 2010 11 04, 13:10)
Silwer, o gal galėtum parašyti kokį duonelių receptą, kokį norėtum sumaišyti? Aš pabandyčiau sumaišyti su savo kombainu, parašyčiau, gaunas, ar ne. Nes man tai klausimas, ar duonelių maišymui reikia labai didelio galingumo ir tuo pačiu brangumo... To galingumo reikia ruginei tešlai, didelio svorio tešlai, sulčiaspaudės funkcijai, o jūs gi tokių dalykų nedarote... Magimix su 1100 W galingumu man patinka tuo, kad ten į komplektą įeina 3 talpų indai, įvairaus pjaustymo peiliai, įveskit youtube, yra prezentacijų..
Mano pigusis philipsas turi bazę su varikliu ir ant jos dedasi arba kombaino puodas, arba kokteilinė. kombaino puodas yra didelės talpos, į jį dedasi aštrus peilis, kuris smulkina daržoves - šita funkcija man labai patinka, sumetu daržoves ir susmulkinu didelį kiekį salotų pietums. taip pat turi du diskus, kurių vienas pjausto griežinėliais - bandžiau pjaustyt obuolius, visai nieko gavos, o kitas tarkuoja kaip burokinė tarka (kažkaip stambiau visgi sutarkuoja nei rankom, be to, lieka daržovės galai, kurie nesusismulkina - tas man nepatiko) ir dar panašiai kaip bulvinė tik biškį stambiau. Taip pat yra peilis tešlai minkyt - ruginę duonelę išminko puikiai, plaktuvas grietinėlei ir kiaušiniams, citrusinių sulčiaspaudė, bet tos dar nebandžiau. paprastos sulčiaspaudės pas mane nėra, man jos ir nereikia - turim seną gerą stollar.   Kaip ir rašiau, kokteilinė linų sėklas susmulkina tikrai iki miltų, teoriškai turėtų ir žemės riešutų sviestą susmulkint. Jo darbu esu patenkinta, trūkumas tik tas, kad toks netvirtas atrodo, kaip žaislinis, manau, 40 metų kaip vitamix ar blendtex tikrai neatlaikys  biggrin.gif . Manau, kad galingumo visgi reiktų didesnio, manasis turi 1000 W. Pas jau minėtą man patikusį australą radau reklamuojamą rawininkams blenderį powermill su 800 W galingumu... taigi, per daug to galingumo gal ir nereikia... dar įdomu, kad jo nuomone, rawininkams reikalingas ir blenderis, ir kombainas (jis reklamuoja magimix), pavyzdžiui, kombainas jam geresnis tortų pagrindams ir riešutų sviesto gamybai...

o tai kuri magimix pati rekomenduotum? cia reik nuraukt prancuziskai..ir kada tiketis nuolaidu? arba geriau: iek dasideda parsiuntimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo faustluk: 04 lapkričio 2010 - 12:26
sega, taip tas kombainas labai gerai tortu pagrindam, duonelem sumaisyti. Riesutu sviesta su vitamixu dariau. As tau geriau idesiu nuoroda savo megztamu sausainiu- blyneliu recepta. Vat, kad ir jam labai reikia kombaino. http://www.youtube.c...g&feature=relat
As uzsikabliavau ant cuisinarto, nes Linas labai isgyre, jis sake, kad daug ivairiais naudojosi ir apsistojo ties cuisinartu. Aplamai tarp zaliavalgiu populiarus Kitchenaid ir cuisinartai. Megamixai lieka 3 vietoj. Nors nezinai, kaip pasiseks, kad ir labai geras gali sugesti, o paprastesnis veiks ir veiks. faustluk tas kombainas brangus truputi virs tukstancio.
Atsakyti
kuo blogas gali buti sitas?
http://www.avitela.l...ips--hr-777500/

arba sitas?
http://www.neriba.lt...?shp=oxbaseshop
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo faustluk: 04 lapkričio 2010 - 13:01
QUOTE(faustluk @ 2010 11 04, 14:48)

Čia toks, kaip mano, tik šitame yra dar sulčiaspaudės priedas, kurio tau greičiausiai nereikia (už stollara vis tiek geriau neveiks), bulvių tarkos diskas ir bulvyčių fry diskas

o antras su dar daugiau navarotų, nerūdijančiu plienu minkymui - kurio jum vis tiek nereikia, ir didele kaina - jei skirt tokią sumą, tada jau geriau cuisinart, tuo labiau jei rawininkai jį rekomenduoja 4u.gif NORS iš kitos pusės, cuisinart neturi kokteilinės, o šis turi, tai vienu šūviu du zuikiai g.gif Vienu žodžiu, sunku susigaudyt ir sutaupyt biggrin.gif , todėl ir pasirinkau pigų variantą... ir, greičiausiai, laikiną - naudosiuos ir taupysiu "tikriesiems" aparatams biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sega: 04 lapkričio 2010 - 13:17
QUOTE(sega @ 2010 11 04, 14:07)
Čia toks, kaip mano, tik šitame yra dar sulčiaspaudės priedas, kurio tau greičiausiai nereikia (už stollara vis tiek geriau neveiks), bulvių tarkos diskas ir bulvyčių fry diskas

o antras su dar daugiau navarotų, nerūdijančiu plienu minkymui - kurio jum vis tiek nereikia, ir didele kaina - jei skirt tokią sumą, tada jau geriau cuisinart, tuo labiau jei rawininkai jį rekomenduoja  4u.gif NORS iš kitos pusės, cuisinart neturi kokteilinės, o šis turi, tai vienu šūviu du zuikiai  g.gif  Vienu žodžiu, sunku susigaudyt ir sutaupyt  biggrin.gif , todėl ir pasirinkau pigų variantą... ir, greičiausiai, laikiną - naudosiuos ir taupysiu "tikriesiems" aparatams  biggrin.gif

nu va, kad lengviau pasidarytu- tai ne!!!
As dabar galvoju garsiai: jei aparatas turi 1000 v galinguma, kapoja keliom formom darzoves, morkytes cieckuoja, riesutus mala ir linu seklas sumala- tai man ir pakaks. Sultis spausiu su stolra, teslos neminkysiu. Mesmales- nereik tuo labiau. Reisk jauciu su savo vyriskiu mesavalgiu pasitart g.gif Prie technikos visgi
Atsakyti