QUOTE(Silwer @ 2010 11 04, 12:42)
as tokio noriu, kad man sumaisytu mase duonelei. Jis maiso ir tarkuoja darzoves. Ant virsaus dedami diskai. Gali paziureti
http://www.invodo.co...r-II/p/Q1OKYZ9N
Silwer, o gal galėtum parašyti kokį duonelių receptą, kokį norėtum sumaišyti? Aš pabandyčiau sumaišyti su savo kombainu, parašyčiau, gaunas, ar ne. Nes man tai klausimas, ar duonelių maišymui reikia labai didelio galingumo ir tuo pačiu brangumo... To galingumo reikia ruginei tešlai, didelio svorio tešlai, sulčiaspaudės funkcijai, o jūs gi tokių dalykų nedarote... Magimix su 1100 W galingumu man patinka tuo, kad ten į komplektą įeina 3 talpų indai, įvairaus pjaustymo peiliai, įveskit youtube, yra prezentacijų..
QUOTE(faustluk @ 2010 11 04, 12:36)
Nuo sedejimo su serganciais vaikais, ziuriu, smegeneles atsalo: kas cia? Spaudzia sultis? Mala trina? Darzoves smulkina?
MAn reiktu ir kokteilines, ir darzoviu smulkintuvo, bet nebutina, kad seklas suytrintu iki sviesto mases. Tai koks cia galingumas turi but? KAd Silwer pazystamas geras is anglijos zino?
Mano pigusis philipsas turi bazę su varikliu ir ant jos dedasi arba kombaino puodas, arba kokteilinė. kombaino puodas yra didelės talpos, į jį dedasi aštrus peilis, kuris smulkina daržoves - šita funkcija man labai patinka, sumetu daržoves ir susmulkinu didelį kiekį salotų pietums. taip pat turi du diskus, kurių vienas pjausto griežinėliais - bandžiau pjaustyt obuolius, visai nieko gavos, o kitas tarkuoja kaip burokinė tarka (kažkaip stambiau visgi sutarkuoja nei rankom, be to, lieka daržovės galai, kurie nesusismulkina - tas man nepatiko) ir dar panašiai kaip bulvinė tik biškį stambiau. Taip pat yra peilis tešlai minkyt - ruginę duonelę išminko puikiai, plaktuvas grietinėlei ir kiaušiniams, citrusinių sulčiaspaudė, bet tos dar nebandžiau. paprastos sulčiaspaudės pas mane nėra, man jos ir nereikia - turim seną gerą stollar. Kaip ir rašiau, kokteilinė linų sėklas susmulkina tikrai iki miltų, teoriškai turėtų ir žemės riešutų sviestą susmulkint. Jo darbu esu patenkinta, trūkumas tik tas, kad toks netvirtas atrodo, kaip žaislinis, manau, 40 metų kaip vitamix ar blendtex tikrai neatlaikys

. Manau, kad galingumo visgi reiktų didesnio, manasis turi 1000 W. Pas jau minėtą man patikusį australą radau reklamuojamą rawininkams blenderį powermill su 800 W galingumu... taigi, per daug to galingumo gal ir nereikia... dar įdomu, kad jo nuomone, rawininkams reikalingas ir blenderis, ir kombainas (jis reklamuoja magimix), pavyzdžiui, kombainas jam geresnis tortų pagrindams ir riešutų sviesto gamybai...