Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Raw food

As galvojau ir apie kenwooda. Reiks pasiskaityti atsiliepimus. Lyg skaiciau, kad palieka nesutarkuotus darzoviu gabaliukus. O cuisinartas lyg nepalieka. Ai nezinau kuri rinktis. Man nerima kelia kas bus su garantiniu jei ka. Siuntimas kainuos apie 100lt, dar reiks siuntejui sumoketi, vel nemaza suma isauga. Reiks susesti su brangiausiu ir nutarti.
Atsakyti
QUOTE(Silwer @ 2010 11 04, 15:13)
As galvojau ir apie kenwooda. Reiks pasiskaityti atsiliepimus. Lyg skaiciau, kad palieka nesutarkuotus darzoviu gabaliukus. O cuisinartas lyg nepalieka. Ai nezinau kuri rinktis. Man nerima kelia kas bus su garantiniu jei ka. Siuntimas kainuos apie 100lt, dar reiks siuntejui sumoketi, vel nemaza suma isauga. Reiks susesti su brangiausiu ir nutarti.

turiu kenwoodo sulciaspaude, tai is tarkiu blynu neissikepsi, labai daug stambiu gabalu, bet cia tik sulciaskaudeje, paciai idomu kaip kombaine butu g.gif nes kenwodas man labai patinka
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2010 11 04, 16:32)
turiu kenwoodo sulciaspaude, tai is tarkiu blynu neissikepsi, labai daug stambiu gabalu, bet cia tik sulciaskaudeje, paciai idomu kaip kombaine butu  g.gif  nes kenwodas man labai patinka

Sveikute 4u.gif
Pas mane stolaro sulciaspaude tai pat palieka gabaliuku, bet manau, kad visur tie galiukai lieka. Siaip labai ja patenkinta, nes tirsciai lieka pakankamai sausi. Si vakara skirsiu atsiliepimu paieskai apie kenwooda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silwer: 04 lapkričio 2010 - 15:46
QUOTE(Silwer @ 2010 11 04, 17:13)

Siųstis iš Prancūzijos La redoute nekainuotų nieko, tik su garantiniu nežinia kaip būtų, galit vis pabandyt ten žvilgtert - kaledinės akcijos artėja, o sausio mėn - ir išpardavimai 4u.gif

Silwer, o kaip veikia vitamixo temperis, t.y. ta grūstuvė? Koks maždaug tarpas nuo jos iki peiliukų pasilieka ją iki galo įdėjus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sega: 04 lapkričio 2010 - 16:05
nu blyn, laidą apie nitratus pažiūrėjau, tai dabar nervas ima... ką gi valgyt reikia???
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 11 04, 21:54)
nu blyn, laidą apie nitratus pažiūrėjau, tai dabar nervas ima... ką gi valgyt reikia???

ekologiskas darzoves is patikrintu saltiniu arba paciam uzsiauginti smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Silwer @ 2010 11 04, 22:45)
ekologiskas darzoves is patikrintu saltiniu arba paciam uzsiauginti  smile.gif .

o kur gi tuos patikrintus šaltinius rasti? Kas garantuos, kad nenusipirksiu daržovių, kuriose nitratai viršija normas? Bobulyčių užaugintos daržovės kartais gali būti dar kenksmingesnės už parduotuvėje pirktas. Ypač, jeigu ta bobulytė mėgėja pamylėti savo augaliukus trąšomis..
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 11 04, 23:21)
o kur gi tuos patikrintus šaltinius rasti? Kas garantuos, kad nenusipirksiu daržovių, kuriose nitratai viršija normas? Bobulyčių užaugintos daržovės kartais gali būti dar kenksmingesnės už parduotuvėje pirktas. Ypač, jeigu ta bobulytė mėgėja pamylėti savo augaliukus trąšomis..

Tai va, kad reikia patikima pazistama zmogu tureti, kuris suprastu, kaip is tikruju naturaliai auginti darzoves. O pasitikrinti nitratus gali pati. Nusipirk tu juosteliu ir pasitikrink.
Atsakyti
Labas rytas!

laida ziurejau ir as. Senokai jau PC ka ir beperku...Turgelyje. Ir is bobuciu bigsmile.gif butent is tu, kuriu morkos, pomidorai kreivi, skirtingi. Nemanau, kad bobute tures pinigu trasoms. Augina daugiau salia pensijos prisidurimo. MAn aip tik bobute su mazias pardavimu kiekiais patikimesne. As dar su ja pasikalbu, litu kitu sumoku daugiau..

Tai ka darom su kombainu? Kuri perkam??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2010 11 05, 09:31)
Labas rytas!

laida ziurejau ir as. Senokai jau PC ka ir beperku...Turgelyje. Ir is bobuciu bigsmile.gif butent is tu, kuriu morkos, pomidorai kreivi, skirtingi. Nemanau, kad bobute tures pinigu trasoms. Augina daugiau salia pensijos prisidurimo. MAn aip tik bobute su mazias pardavimu kiekiais patikimesne. As dar su ja pasikalbu, litu kitu sumoku daugiau..

Tai ka darom su kombainu? Kuri perkam??? bigsmile.gif

Labas rytas 4u.gif
Vakar daug nagrinejausi ir galvojau. Gal vis del to pirksiu sita http://www.kenwoodwo...mo-prietaisas4/. Tik tiek, kad man nereikia kokteilines. Atsiliepimai geri ir situo modeliu prekiauja ir europoj. Ka tu manai?
Atsakyti
Senokai jau PC ka ir beperku...Turgelyje. Ir is bobuciu bigsmile.gif butent is tu, kuriu morkos, pomidorai kreivi, skirtingi. Nemanau, kad bobute tures pinigu trasoms.

Mėšlui neturės? Pati lysvelėje 'pakakos' smile.gif O nitratų nuo to....marios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Silwer @ 2010 11 05, 07:42)
Tai va, kad reikia patikima pazistama zmogu tureti, kuris suprastu, kaip is tikruju naturaliai auginti darzoves. O pasitikrinti nitratus gali pati. Nusipirk tu juosteliu ir pasitikrink.

bananus irgi iš patikimų šaltinių perkant? Juk bananai žaliavalgių racione labai didelę dalį maisto sudaro. O va jie iš vaisių bene labiausiai turi nitratų... unsure.gif
kur tų juostelių yra pirkti?

Labas rytas!

nu jau nereikia šventai pasitikėti bobutėmis... Trąšos ne šimtus kainuoja, o derliui pagerinti tikrai tręšia. Tręšia neorganinėmis, arba mėšlu, o dažnai būna, kad ir žmonių išmatomis.. rolleyes.gif O kad daržovės skiriasi dydžiu, ar forma, tai nereiškia, kad jos nertęštos.... Siūlau nusipirkti testo juostelių ir patikrinti.. 4u.gif

QUOTE(Rasma @ 2010 11 05, 10:15)
Mėšlui neturės? Pati lysvelėje 'pakakos' smile.gif O nitratų nuo to....marios smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 05 lapkričio 2010 - 09:51