As galvojau ir apie kenwooda. Reiks pasiskaityti atsiliepimus. Lyg skaiciau, kad palieka nesutarkuotus darzoviu gabaliukus. O cuisinartas lyg nepalieka. Ai nezinau kuri rinktis. Man nerima kelia kas bus su garantiniu jei ka. Siuntimas kainuos apie 100lt, dar reiks siuntejui sumoketi, vel nemaza suma isauga. Reiks susesti su brangiausiu ir nutarti.
QUOTE(Silwer @ 2010 11 04, 15:13)
As galvojau ir apie kenwooda. Reiks pasiskaityti atsiliepimus. Lyg skaiciau, kad palieka nesutarkuotus darzoviu gabaliukus. O cuisinartas lyg nepalieka. Ai nezinau kuri rinktis. Man nerima kelia kas bus su garantiniu jei ka. Siuntimas kainuos apie 100lt, dar reiks siuntejui sumoketi, vel nemaza suma isauga. Reiks susesti su brangiausiu ir nutarti.
turiu kenwoodo sulciaspaude, tai is tarkiu blynu neissikepsi, labai daug stambiu gabalu, bet cia tik sulciaskaudeje, paciai idomu kaip kombaine butu

QUOTE(*Rūta* @ 2010 11 04, 16:32)
turiu kenwoodo sulciaspaude, tai is tarkiu blynu neissikepsi, labai daug stambiu gabalu, bet cia tik sulciaskaudeje, paciai idomu kaip kombaine butu
nes kenwodas man labai patinka

Sveikute

Pas mane stolaro sulciaspaude tai pat palieka gabaliuku, bet manau, kad visur tie galiukai lieka. Siaip labai ja patenkinta, nes tirsciai lieka pakankamai sausi. Si vakara skirsiu atsiliepimu paieskai apie kenwooda.
QUOTE(Silwer @ 2010 11 04, 17:13)
Siųstis iš Prancūzijos La redoute nekainuotų nieko, tik su garantiniu nežinia kaip būtų, galit vis pabandyt ten žvilgtert - kaledinės akcijos artėja, o sausio mėn - ir išpardavimai

Silwer, o kaip veikia vitamixo temperis, t.y. ta grūstuvė? Koks maždaug tarpas nuo jos iki peiliukų pasilieka ją iki galo įdėjus?
nu blyn, laidą apie nitratus pažiūrėjau, tai dabar nervas ima... ką gi valgyt reikia???
QUOTE(rytorasa @ 2010 11 04, 21:54)
nu blyn, laidą apie nitratus pažiūrėjau, tai dabar nervas ima... ką gi valgyt reikia???
ekologiskas darzoves is patikrintu saltiniu arba paciam uzsiauginti

QUOTE(Silwer @ 2010 11 04, 22:45)
o kur gi tuos patikrintus šaltinius rasti? Kas garantuos, kad nenusipirksiu daržovių, kuriose nitratai viršija normas? Bobulyčių užaugintos daržovės kartais gali būti dar kenksmingesnės už parduotuvėje pirktas. Ypač, jeigu ta bobulytė mėgėja pamylėti savo augaliukus trąšomis..
QUOTE(rytorasa @ 2010 11 04, 23:21)
o kur gi tuos patikrintus šaltinius rasti? Kas garantuos, kad nenusipirksiu daržovių, kuriose nitratai viršija normas? Bobulyčių užaugintos daržovės kartais gali būti dar kenksmingesnės už parduotuvėje pirktas. Ypač, jeigu ta bobulytė mėgėja pamylėti savo augaliukus trąšomis..
Tai va, kad reikia patikima pazistama zmogu tureti, kuris suprastu, kaip is tikruju naturaliai auginti darzoves. O pasitikrinti nitratus gali pati. Nusipirk tu juosteliu ir pasitikrink.
Labas rytas!
laida ziurejau ir as. Senokai jau PC ka ir beperku...Turgelyje. Ir is bobuciu
butent is tu, kuriu morkos, pomidorai kreivi, skirtingi. Nemanau, kad bobute tures pinigu trasoms. Augina daugiau salia pensijos prisidurimo. MAn aip tik bobute su mazias pardavimu kiekiais patikimesne. As dar su ja pasikalbu, litu kitu sumoku daugiau..
Tai ka darom su kombainu? Kuri perkam???

QUOTE(faustluk @ 2010 11 05, 09:31)
Labas rytas!
butent is tu, kuriu morkos, pomidorai kreivi, skirtingi. Nemanau, kad bobute tures pinigu trasoms. Augina daugiau salia pensijos prisidurimo. MAn aip tik bobute su mazias pardavimu kiekiais patikimesne. As dar su ja pasikalbu, litu kitu sumoku daugiau..

Labas rytas

Vakar daug nagrinejausi ir galvojau. Gal vis del to pirksiu sita http://www.kenwoodwo...mo-prietaisas4/. Tik tiek, kad man nereikia kokteilines. Atsiliepimai geri ir situo modeliu prekiauja ir europoj. Ka tu manai?
Senokai jau PC ka ir beperku...Turgelyje. Ir is bobuciu
butent is tu, kuriu morkos, pomidorai kreivi, skirtingi. Nemanau, kad bobute tures pinigu trasoms.

Mėšlui neturės? Pati lysvelėje 'pakakos'

QUOTE(Silwer @ 2010 11 05, 07:42)
Tai va, kad reikia patikima pazistama zmogu tureti, kuris suprastu, kaip is tikruju naturaliai auginti darzoves. O pasitikrinti nitratus gali pati. Nusipirk tu juosteliu ir pasitikrink.
bananus irgi iš patikimų šaltinių perkant? Juk bananai žaliavalgių racione labai didelę dalį maisto sudaro. O va jie iš vaisių bene labiausiai turi nitratų...

kur tų juostelių yra pirkti?
Labas rytas!

nu jau nereikia šventai pasitikėti bobutėmis... Trąšos ne šimtus kainuoja, o derliui pagerinti tikrai tręšia. Tręšia neorganinėmis, arba mėšlu, o dažnai būna, kad ir žmonių išmatomis..

QUOTE(Rasma @ 2010 11 05, 10:15)