QUOTE(Silwer @ 2010 11 07, 18:22)
Tu juos pasidaigink. Man visai skanu su prieskoniukais ir aliejuku. Man labai skanu daigintu grikiu duoneles. Burokelius zalius marinavai?
Ka nutarei del kombaino?
Man labai neskanu daiginti/mirkyti lesiai, avinzirniai. Matyt po to karto kai apsinuodijus buvau mirkytom pupelem, tai net negaliu to skonio pernesti.
kaip duonele daryti?
Noriu paklausti, o gal galima marinuoti/rauginti ir kitas darzoves nei kopustus? tarkim morkas? gal kas bandet? parasykit kokiu rauginimo receptu?
beje, kaip del selenu ir gemalu, ar valgot juos, gal ka is ju padaryti galima, gal irgi duonele kokia?
ir dar norejau pasidometi ar rauginat piena, ar is vis pieno produktu nevartojat. Mane vat konkreciai domina tibeto grybas, nes ten pilamas pienas, bet tas grybas suraugina ji ir gaunasi kaip pasukos.
siaip skaniausia tai man visokie ledai ir saldesiai. galeciau valgyt ir valgyt. Bet nezinau kaip del svorio, juk nemazai kaloriju, galima ir priaugti?