Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Raw food

QUOTE(Rasma @ 2010 11 07, 14:18)
Tuos kur perkat "Maximoje", tai jie skrudinti, o tuos kur iš "Sveiko maisto" - jie neskrudinti. Tame ir visa esmė. Neskrudinti grikiai klijingi..

del maximiniu tai viskas aisku. O del klijingu- aciu. Taip turi but, vadinas. Ir dar vadinas, kad tie neskrudinti grikiai taip daznai pas mane nebus valgomi bigsmile.gif
Atsakyti
o neskanus tie neskrudinti mirkyti grikiai? beje, kaip juos tada valgyt galima, nes grikius siaip labai megstu.
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2010 11 07, 14:02)
del maximiniu tai viskas aisku. O del klijingu- aciu. Taip turi but, vadinas. Ir dar vadinas, kad tie neskrudinti grikiai taip daznai pas mane nebus valgomi bigsmile.gif

Tikrai taip, taip turi būti. Aš jų mirkytų negaliu pakęst blush2.gif Mirkytus valgau tik skrudintus, o neskrudintus - verdu ir jau turbūt niekaip vieno pakelio grikio pusmetį negaliu suvalgyt doh.gif
Nieko negaliu padaryt - nepatinka jie man blush2.gif

QUOTE(svetelis @ 2010 11 07, 14:28)
o neskanus tie neskrudinti mirkyti grikiai? beje, kaip juos tada valgyt galima, nes grikius siaip labai megstu.

Man neskanūs. Jie net neturi specifinio grikiams kvapo ir skonio ax.gif Grikius labai mėgstu ir valgau bet kokia forma paruoštus, bet jau tie neskrudinti - tikrai ne mano skoniui schmoll.gif
Atsakyti
del sviku grikiu neskrudintu-
prisimirkiau nemazai, teks gi valgyt. Vieni su aliejuku ir prieskoninem zolem- schmoll.gif O dabar paemiau marinuotu citrinoj burokeliu, himalaju druskyte, cesnakiuko- thumbup.gif Kur kas skaniau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2010 11 07, 16:06)
del sviku grikiu neskrudintu-
prisimirkiau nemazai, teks gi valgyt. Vieni su aliejuku ir prieskoninem zolem- schmoll.gif O dabar paemiau marinuotu citrinoj burokeliu, himalaju druskyte, cesnakiuko-  thumbup.gif Kur kas skaniau thumbup.gif

Tu juos pasidaigink. Man visai skanu su prieskoniukais ir aliejuku. Man labai skanu daigintu grikiu duoneles. Burokelius zalius marinavai?
Ka nutarei del kombaino?
Atsakyti
QUOTE(Silwer @ 2010 11 07, 18:22)
Tu juos pasidaigink. Man visai skanu su prieskoniukais ir aliejuku. Man labai skanu daigintu grikiu duoneles. Burokelius zalius marinavai?
Ka nutarei del kombaino?

Man labai neskanu daiginti/mirkyti lesiai, avinzirniai. Matyt po to karto kai apsinuodijus buvau mirkytom pupelem, tai net negaliu to skonio pernesti.

kaip duonele daryti?

Noriu paklausti, o gal galima marinuoti/rauginti ir kitas darzoves nei kopustus? tarkim morkas? gal kas bandet? parasykit kokiu rauginimo receptu?

beje, kaip del selenu ir gemalu, ar valgot juos, gal ka is ju padaryti galima, gal irgi duonele kokia?

ir dar norejau pasidometi ar rauginat piena, ar is vis pieno produktu nevartojat. Mane vat konkreciai domina tibeto grybas, nes ten pilamas pienas, bet tas grybas suraugina ji ir gaunasi kaip pasukos.

siaip skaniausia tai man visokie ledai ir saldesiai. galeciau valgyt ir valgyt. Bet nezinau kaip del svorio, juk nemazai kaloriju, galima ir priaugti?
Atsakyti
beveik menesi valgau zalia maista, bet svoris nenukrito. Ir siaip issiputus kazkokia jauciuosi nuolat. Gal del to kad daug vaisiu valgau, ypac bananu? Bet kad jie man patinka, ir datules dziovintos.

Kitas dalykas, kazko sirdi duria, o vakar dar ir temperatura sukilo, tai isgeriau avieciu arbatos ir i lova. siandien taip kaip maisu trenkta, nors nakti isprakaitavau.

Dar vienas dalykas nekaip nepraeina kaires rankos skauskas, kai sulenkiu pirstus, cia jau seniau pradejo skaudeti, bet taip ir nepraejo.

Kazkuriai jau buvo taip, kad atsirado begale pleiskanu. Nu man tas pats. Vaizdas nekoks, per kiek laiko tos pleiskanos praeina?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2010 11 09, 09:39)
beveik menesi valgau zalia maista, bet svoris nenukrito. Ir siaip issiputus kazkokia jauciuosi nuolat. Gal del to kad daug vaisiu valgau, ypac bananu? Bet kad jie man patinka, ir datules dziovintos.

Kazkuriai jau buvo taip, kad atsirado begale pleiskanu. Nu man tas pats. Vaizdas nekoks, per kiek laiko tos pleiskanos praeina?

ir man ilgai nekrtito, ir dabar po truputi nes bananu be skaiciaus suvalgau, tik ju sumazinu ir pajuda

o su pleiskanom vargau 3 menesius, dabar jau apamazejo
Atsakyti
Menesiuka neuzsukau cionai, o jau prirasyta net 10 puslapiuku... na jus ir rasytojos:)))
Siaip tai as su reikalu:)

Merginos- kaunietės,

už savaitės savaitgalį busiu Kaune, noriu pakviesti į svečius.. lapkričio 20-21d.d.

paplepėsim, pasidalinsim patirtimi ir papietausime kartu..

susitarsime, kas ką atsineš, kokį savo patiekalą ar šiaip vaisių -daržovių..
aš savo ekologiškom gerybėm pavaišinsiu

norisi nedidelės jaukios mergaitiškos kompanijos.. na mano sūnelis, aisku, taip pat dalyvaus, mat jis pats didžiausias žaliavalgis mūsų šeimoje, nuo pat pradėjimo:))
mano blogas aum.lt, tem sukuriau temele apie susitikima, taigi kam idomu- labai lauksiu ziniu komentaruose bloge ar i privat:)
Atsakyti
oi kaip Kaunietems fainiai ax.gif
Atsakyti
Man nesiseka būti žaliavalge nors 90%. Nesugalvoju ką gamintis. Jei susirandu receptų, tai to neturiu, tai ano. O kai turiu ir pasigaminu, suvalgau labai nedaug, daugiau nelenda, o jaučiuos alkana. Ta pojūtis, kad jei nesuvalgau mėsos, jaučiuos alkana.. sad.gif
Gal ką patarsite? Norėčiau, kad bent puse raciono būtų raw.
Atsakyti
QUOTE(Helenee @ 2010 11 09, 16:29)
Menesiuka neuzsukau cionai, o jau prirasyta net 10 puslapiuku... na jus ir rasytojos:)))
Siaip tai as su reikalu:)

Merginos- kaunietės,

už savaitės savaitgalį busiu Kaune, noriu pakviesti į svečius.. lapkričio 20-21d.d.

paplepėsim, pasidalinsim patirtimi ir papietausime kartu..

susitarsime, kas ką atsineš, kokį savo patiekalą ar šiaip vaisių -daržovių..
aš savo ekologiškom gerybėm pavaišinsiu

norisi nedidelės jaukios mergaitiškos kompanijos.. na mano sūnelis, aisku, taip pat dalyvaus, mat jis pats didžiausias žaliavalgis mūsų šeimoje, nuo pat pradėjimo:))
mano blogas aum.lt, tem sukuriau temele apie susitikima, taigi kam idomu- labai lauksiu ziniu komentaruose bloge ar i privat:)

UZBUCIUOT NEGYVAI TAVE REIKAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Tik 20 d. keliauju i Vilniu! Net 3 terminai svarbus. O 21d. ziuriu cia dar minima. MAno mergina universali, gali miegot savo 40 min bet kur ir bet kada. TAd laika jau priderinciau prie Taves pacios. GAlim planuot 12 val...Ateiciau su abiem merginom, jei tetis negales nors dickes priziuret. O mazoji tik siek tiek vyresne uz Tavaji (mes irgi 2009. tik menesiu anksciau) O kur tie sveciai? Dar Silwer kaip ir prie kaunieciu, o daugiau ir nezinau...Jei ka, galim ir dviese su vaikais? NAmu adresa prasom per AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo faustluk: 09 lapkričio 2010 - 16:48