Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Raw food

QUOTE(svetelis @ 2010 11 11, 10:32)
bananai vienas is pagrindiniu produktu i smoocius ir koteilius, tai kaip ju mazinti- neisivaizduoju.

O del pleiskanu tai nebejuokinga, 3 men. labai daug. manau cia jau problema -issauseja viskas.

Pastebejau ir as kad labai issausejo oda, net rauksles  ant veido tokios pastebimesnes tapo.

ech..

Pabandyk teptis ir veidą ir plaukus kokosų aliejumi-turėtų padėti. Man taip patarė žmogus, kuris jau daug metų praktikuoja sveiką gyvenimo būdą. Gal merginos tau dar ką nors patars g.gif
Dėl kosmetikos naudojimo gavau labai paprastą patarimą-ką dedi į burną-tą gali dėti ir ant kūno, veido...
Atsakyti
gal ka sudomins. Ekobangoje (gedimino 9, 3a.) vel paskaita apie gyva maista 4u.gif

KETVIRTADIENIS (lapkričio 18d.)
17:30 – paskaita “Gyvas/žalias maistas – ateities maistas jau šiandien”. Sužinosite: trumpa gyvo maisto istorijos apžvalga; kas tai yra gyvas - žalias maistas; gyvo/žalio maisto pagrindai, pagrindinės sąvokos; kuo ir kodėl gyvas/žalias maistas naudingas; neigiamas aukštos temperatūros poveikis maistui. (3a., kaina 10lt., daugiau informacijos: grazina27@gmail.com
Atsakyti
Sveikos, aš irgi prie jūsų jungiuosi 4u.gif
Na, kol kas man irgi nepavyksta daugiau kaip 50% raw maitintis...
QUOTE(svetelis @ 2010 11 11, 09:32)
bananai vienas is pagrindiniu produktu i smoocius ir koteilius, tai kaip ju mazinti- neisivaizduoju.

O del pleiskanu tai nebejuokinga, 3 men. labai daug. manau cia jau problema -issauseja viskas.

Pastebejau ir as kad labai issausejo oda, net rauksles  ant veido tokios pastebimesnes tapo.

ech..

Dėl bananų, tai gal galima būtų keisti dalį avižų pienu g.gif
O dėl odos ir plaukų sausumo, tai labai gerai drėkina kakavos sviestas smile.gif Tik aišku geriau teptis ant drėgnos odos... Dar galima pabandyti pavartoti kviečių gemalų ar kviečių gemalų aliejaus - daug vitamino E turi, kuris padeda drėkinti odą. Bet šiaip riešutai kokie irgi nemažai vitamino E turi, tai jei riešutus vartojat, neturėtų jo trūkti unsure.gif Kitas variantas, kad organizmui šiaip drėgmės trūksta, tada oda ir plaukai išsausėja... Tokiu atveju daugiau skysčių suvartoti patariama. Bet raw maitinantis skysčių irgi neturėtų trūkti, vis tiek pagrindas gi vaisiai ir daržovės ax.gif
Atsakyti
Del sausos odos GERIU daug skysciu ir tepu oda kokosu neraf. aluejum (Is AromaNAtura, kaina l. patraukli), pursiu hidrolatais, tepu kad ir avieciu seklu neraf. aliejuku. Oda sauseja, ai sumazinu skysciu

Klausimas: nusipirkau avizu seklu. Ir nezinau ka daryt??? Daiginu. Vienos isleido uselius, kitos apsipukavo. O svarbiausia, kad tos avizos su luobele, kuri nei susiplaka nei susimala. Patarkit, ka daryt? Visas kg guli..
Atsakyti
Daryk avizu grudu piena- per nakti ismirkyk ir ryte malk blenderyje ir nukosk. Galima ilgiau padaiginti. Is bet kokiu grudu galima piena daryt. Ir naudoti kaip pagringa tirstom darzoviu sriubom. Siaip tai as miezius bandziau valgyt, jie taip pat su ta luobele.. net daiginti ir sumalti mesmaleje jie vistiek kieti.. dantenas sau sudraskiau nerealiai.. as siaip tik kviecius isisgudrinau valgyt, kitu grudu niekaip i raciona neikomponuoju.

Man odai super-super rapsu aliejus ekologiskas.. viska esu bandziusi, ir kokosu alieju, ir lynu.. nu bet rapsu aliejus man tikrai geriausias. Po duso ant dregnos odos tepu ir po to dar po saltu dusu nusiprausiu, kad aliejaus likucius nuplauti. Isigeria- super.. net mano mama atsisake savo ranku kremo, turi indeli su dozatoriumi prie kriaukles ir po indu plovimo tepasi ant dregnos odos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helenee: 13 lapkričio 2010 - 19:38
QUOTE(Helenee @ 2010 11 13, 20:36)
Daryk avizu grudu piena-  per nakti ismirkyk ir ryte malk blenderyje ir nukosk. Galima ilgiau padaiginti. Is bet kokiu grudu galima piena daryt. Ir naudoti kaip pagringa tirstom darzoviu sriubom. Siaip tai as miezius bandziau valgyt, jie taip pat su ta luobele..  net daiginti ir sumalti mesmaleje jie vistiek kieti.. dantenas sau sudraskiau nerealiai..  as siaip tik kviecius isisgudrinau valgyt, kitu grudu niekaip i raciona neikomponuoju.

Gerai. Laukiu nesulaukiu 21d wub.gif
Atsakyti

Klausimas: nusipirkau avizu seklu. Ir nezinau ka daryt??? Daiginu. Vienos isleido uselius, kitos apsipukavo. O svarbiausia, kad tos avizos su luobele, kuri nei susiplaka nei susimala. Patarkit, ka daryt? Visas kg guli..
[/quote]

smile.gif) Pas mane analogiska situacija:)) Kažkaip juokais pagalvojau, jei dar pora merginų panašių būtų, galėtume pavasarį gabaliuką lauko užsėti:)
Atsakyti
[quote=linaslinelis,2010 11 14, 09:05]
[/quote]

smile.gif) Pas mane analogiska situacija:)) Kažkaip juokais pagalvojau, jei dar pora merginų panašių būtų, galėtume pavasarį gabaliuką lauko užsėti:)
[/quote]

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tai jau kaip ir galim sėti. biggrin.gif Tokio gėrio ir aš nusipirkau, maniau daiginsiu, o dabar guli. Nes irgi pagalvojau kaip čia malt su ta luobele g.gif tad kol kas tik iš avižinių dribsnių kai kada daraus pieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2010 11 14, 12:50)
Tai jau kaip ir galim sėti.  biggrin.gif Tokio gėrio ir aš nusipirkau, maniau daiginsiu, o dabar guli. Nes irgi pagalvojau kaip čia malt su ta luobele  g.gif  tad kol kas tik iš avižinių dribsnių kai kada daraus pieną  smile.gif

Tai jau 3-se eko ukiu uzsiimsim lotuliukas.gif Teks vis tik ta avizu piena spaust. geras gi daiktas tos avizos
Atsakyti
Dovanoju idėja 4u.gif
Išmirkot grūdus per naktį, iš ryto nukošiat, dieną padaiginat, praplaunat ir- ant rankšluostuko išbarstot ir paliekat nakčiai. Ryte daiginti grūdai jau sausut-sausutėliai. Ir keliauja į kavamalę. Sumalat, ir maltus grūdus užpilat šiltu vandeniu, palaikot porą valandėliu ant radiatoriaus, kad neatšaltų ir valgote košę smile.gif arba iš miltų suformuojat kietą tešlą ir gaminat plonus duoniukus- dehidratoriuje arba ant radiatoriaus. Tik nežinau, ar tešla bus klampi.. nebandžiau
O kaip sugalvojau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helenee: 14 lapkričio 2010 - 19:21
Mergaitės, o gal žinote kur galima įsigyti tų lakmuso juostelių? Norim su šeima patikrinti savo augintas daržoves dėl tų visų nuodų...
Atsakyti