Įkraunama...
Įkraunama...

Mano ratai buvo du

QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 09 05, 23:33)
Du ratai, tai ne keturi. O kaip taisykle, daugiausiai pamoku gauna tie ir tos, kurie tik tik islaiko teises ir galvoja: "va dabar as esu krutas/kruta, jau kaip leksiu su vejeliu, tai leksiu". Beje Japonijoje gali vairuoti tik ta motocikla, kuri gali pakelti kai jis pilnai paguldytas ant sono, tai yra privalomo egzamino dalis. Speju dauguma moteriskiu, cia tik motorolerius galetu vairuoti ir tai ne visos. Maciau birzelio men. Regitroje, kaip viena grazuole nukrito su FZ6, o pkelti motociko nesugebejo, apsiverke ir nukiutino nuleidusi galva, vat buvo juoko tai maciusiems vyrams. Nezinau ar tai moteriskei vis dar reikia teisiu - speju, kad nelabai.

Ta baikere yra Ala D., teko 2006 m. prisideti finansiskai prie protezo. Per LR televizija rode pagalve, kuri pakeitusi spalva nuo tos moters asaru, taip, kad ne viskas taip grazu kaip atrodo... Beje po avarijos stipriai nukentejo sios moters asmeninis gyvenimas, bet cia jau kita tema.

labai jau tamsta nusiteikes pries dvirates priemones??? bigsmile.gif ar pries moteris,kurios vairuoja? biggrin.gif o kad vyrai lietuvoje juokiasi is moteru,tai ne naujiena...ir man kadaise buvo sunku pakelt moto,bet visgi ne visi vyrai supuve,tad man padejo ji pakelt ir as toliau vaziavau... tongue.gif

ta baikere as puikiai pazystu... ir galiu pasakyti,kad ji jauciasi kuo puikiausiai! ir atrodo superiskai! ji yra stipri moteris! ir ne vienas vyras galetu imti is jos pavyzdi!
nereikia burnot del prisidejimo,manau labai nenubednejai,kad imetei kelis litus? g.gif
o del asmeninio gyvenimo,manau kad tai cia tik jos reikalas, o ne musu... drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Bikergirl_81 @ 2008 09 06, 01:56)
labai jau tamsta nusiteikes pries dvirates priemones???  bigsmile.gif ar pries moteris,kurios vairuoja?  biggrin.gif o kad vyrai lietuvoje juokiasi is moteru,tai ne naujiena...ir man kadaise buvo sunku pakelt moto,bet visgi ne visi vyrai supuve,tad man padejo ji pakelt ir as toliau vaziavau...  tongue.gif

ta baikere as puikiai pazystu... ir galiu pasakyti,kad ji jauciasi kuo puikiausiai! ir atrodo superiskai! ji yra stipri moteris! ir ne vienas vyras galetu imti is jos pavyzdi!
nereikia burnot del prisidejimo,manau labai nenubednejai,kad imetei kelis litus? g.gif
o del asmeninio gyvenimo,manau kad tai cia tik jos reikalas, o ne musu...  drinks_cheers.gif

Nenusiteikes, nei pries moteris nei pries vyrus, nei pries dvirates priemones... Tiesiog ereliu snargliuotu be stazo labai daug priviso keliuose, cia po liepos 1 d. dauzosi kaip muses, kiekviena diena, motomanu forume yra skiltele faktams...
O del moteru, tai is 10 tik 1 vairuoja patenkinamai, gerai vairuojanciu moteru sutikti neteko, nors vazinejau nuo vaikystes, bet tikiu, kad tokiu yra. Man visos jos kazkokios ne moteriskos, norincios kazka irodyti. Bet motocikla paciai reiketu sugebeti pakelti, ne visada aplinkui bus kruvos vyru, ypac norinciu padeti.

Nepazystu as tos baikeres, bet maciau jos asaras. HD perka uz gero naujo automobilio kaina, o paskui reikia pinigu protezui ieskoti. Vienu zodziu, jei is savu klaidu nesimokina, tai niekas nekaltas, demesingiau ir leciau reikia vazineti.
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 09 05, 23:21)
Tu pajamei Regitra, o tave paims miesto gatves. Kaip sakoma dviraciu priemoniu vairuotojai yra skirstomi i tuos kurie jau nukrito ir i tuos kurie kris smile.gif
Nudaus tave koks pacukas su gopfu, vat ir baigsis visa euforija. Viena tokia ale baikere pries pora metu be kojos liko, vat ir baigesi visi mandrumai.

Kažkaip labai piktai parašei g.gif Motociklais važynėju nuo g.gif g.gif nuo kokių 14 metų, bet anais laikais nei teisių turėjom, nei dokų, nei kam rūpėjom aplamai tongue.gif O nukrist aš jau kritau tongue.gif ir grioviais teko važiuot, o skaudžiausiai kritau, tiksliau buvau nuversta, kai vairavo n metų stažo turintis motociklistas cool.gif Vot teip tongue.gif Taip, kad nereikia mūsų gasdinti tongue.gif ir kritau, ir aišku dar krisiu, nuo to niekas neapsaugotas nei su dviem ratais, nei su keturiais biggrin.gif Ir, aplamai, nereikia taip pavydėt tongue.gif kai išlaikiau B kategorijai teises, tai irgi sulaukiau daug panašių replikų... boba už vairo... o dabar kažkodėl niekas nebesistebi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 09 06, 10:28)
Kažkaip labai piktai parašei  g.gif Motociklais važynėju nuo  g.gif  g.gif nuo kokių 14 metų, bet anais laikais nei teisių turėjom, nei dokų, nei kam rūpėjom aplamai  tongue.gif  O nukrist aš jau kritau  tongue.gif ir grioviais teko važiuot, o skaudžiausiai kritau, tiksliau buvau nuversta, kai vairavo n metų stažo turintis motociklistas  cool.gif Vot teip  tongue.gif Taip, kad nereikia mūsų gasdinti  tongue.gif  ir kritau, ir aišku dar krisiu, nuo to niekas neapsaugotas nei su dviem ratais, nei su keturiais  biggrin.gif  Ir, aplamai, nereikia taip pavydėt  tongue.gif kai išlaikiau B kategorijai teises, tai irgi sulaukiau daug panašių replikų... boba už vairo... o dabar kažkodėl niekas nebesistebi  ax.gif

,,BOBBOS,, valdo!!! drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bikergirl_81 drinks_cheers.gif Nors iš tikro, tai tie pizdukai su golfais ir 3 BMW - tai nepakaltinami doh.gif Jų reikia saugotis ir su mašina, ir su mocu, ir per gatvę pereinant pėsčiom, ir net ant šaligatvio cool.gif

O apie egzą galiu pasakyt tik tiek, kad buvo laabai lengva, bet Alytuj, vairuotojai gatvėj labai taktiški, nieko sunkaus, pora reguliuojamų sankryžų, keleta nea, o daugiau nieko įpatinga ax.gif Aikštelėj irgi baikos, nors ten aštunkę reikėjo ne 1 kartą apsukt, o 2 ax.gif Bet kai leido su savo apartu važiuot, tai ir nekilo jokių sunkumų ax.gif O Kaune niekaip iš aikštelės neišvažiuodavau kiek laikiau, nes ten toookį mocą davė, kad aš kojom žemės nesiekiu verysad.gif Nusipirko jie ten naują po liepos 1 d. O su savo motociklu man niekad jokių problemų aikštelėj nebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 09 06, 12:28)
Kažkaip labai piktai parašei  g.gif Motociklais važynėju nuo  g.gif  g.gif nuo kokių 14 metų, bet anais laikais nei teisių turėjom, nei dokų, nei kam rūpėjom aplamai  tongue.gif  O nukrist aš jau kritau  tongue.gif ir grioviais teko važiuot, o skaudžiausiai kritau, tiksliau buvau nuversta, kai vairavo n metų stažo turintis motociklistas  cool.gif Vot teip  tongue.gif Taip, kad nereikia mūsų gasdinti  tongue.gif  ir kritau, ir aišku dar krisiu, nuo to niekas neapsaugotas nei su dviem ratais, nei su keturiais  biggrin.gif  Ir, aplamai, nereikia taip pavydėt  tongue.gif kai išlaikiau B kategorijai teises, tai irgi sulaukiau daug panašių replikų... boba už vairo... o dabar kažkodėl niekas nebesistebi  ax.gif

Niekas cia nieko nepavydi, boba su mocu tas pats kas vyras su virbalu smile.gif
Matet nors viena moteri lenktynese pvz. Moto GP?
Jei tokios geros apie save nuomones, tai atvaziuok i Aukstadvari arba Nemencine ir ziede parodyk ka sugebi... Cia forume visi axujeni motociklistai, tol kol batono nepagauna.

Papildyta:
QUOTE(Bikergirl_81 @ 2008 09 06, 13:15)
,,BOBBOS,, valdo!!!  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Viena su protezu jau parode kaip ji valdo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 09 06, 12:05)

Viena su protezu jau parode kaip ji valdo smile.gif

blink.gif
ji lyg siol vazineja su motociklu,ir manau kad tai daug ka pasako...
o siaip nevertetu taip garsiai sukauti cool.gif
manau ne kiekvienas vyras,isliktu toks stiprus,kaip kad isliko musu Gerbiamoji Ala... wub.gif
siaip tavo postuose ,netai kad pavydas bet nepasitikejimas savimi paciu ir neapykanta tiems,kas gali daugiau nei tu pats... jei tu esi skystakiausis,pats neistengi nusipirkt moco (jau nekalbu apie H-D ) arba tiesiog nemoki jo valdyti,tad nereikia cia pursloti... tongue.gif
dar del batonu : dazniausiai motociklistai nukenciam ,per idiotus uz automobilio vairo ,tad ninado lialia... ph34r.gif vieni nukenciam daugiau ,kiti maziau...
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 09 06, 13:05)
Niekas cia nieko nepavydi, boba su mocu tas pats kas vyras su virbalu smile.gif
Matet nors viena moteri lenktynese pvz. Moto GP?
Jei tokios geros apie save nuomones, tai atvaziuok i Aukstadvari arba Nemencine ir ziede parodyk ka sugebi...  Cia forume visi axujeni motociklistai, tol kol batono nepagauna.

F1 irgi nera moteru. zinai kodel? nes ilgai vyravo nuomone kad moterys turi namie sedeti ir vaikus auginti joms net uz masinos vairo nevieta.... o diedai gali visur lakstyti masinas dauzyti erelius girti vaizduoti... vaikus nutrentkti ir dar nesijausti kaltais.... (is tavo postu aisku kad ir pats tokios nuomones....) dabar kai egzistuoja lyciu lygybe tai ir diedas su virbalu neatrodo taip jau strosnai kaip moteris uz motociklo vairo... nepavydek tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2008 09 06, 12:44)
F1 irgi nera moteru. zinai kodel? nes ilgai vyravo nuomone kad moterys turi namie sedeti ir vaikus auginti joms net uz masinos vairo nevieta.... o diedai gali visur lakstyti masinas dauzyti erelius girti vaizduoti... vaikus nutrentkti ir dar nesijausti kaltais....  (is tavo postu aisku kad ir pats tokios nuomones....) dabar kai egzistuoja lyciu lygybe tai ir diedas su virbalu neatrodo taip jau strosnai kaip moteris uz motociklo vairo... nepavydek tongue.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
ka jus cia su tuo pusprociu, atsiprasant diskutuojat? As apskritai nesuprantu, kaip jis dar turi priemima prie SM forumo...jau ne karta gaves ispejima is moderatoriu del zmoniu izeidinejimu, gilinimasi i asmeninius dalykus ir ju viesinima forume, daryma savu isvadu ir ju brukima kitiems. Kazkas primetantis visazinis, vazinejantis su paprasciausiu triperiu ir atejes i foruma visoms moterims desto i ka jos turi teise ar neturi, arba kokios durnos nes galvoja taip ir ne kitaip, ir net negali galvoti kaip diedai(beje, butent tokie kaip jis). Protingas vyras apskritai rastu geresniu uzsiemimu negu skaityti SUPERMAMU foruma ir bandydamas ibrukti savo VIENINTELE nuomone. Zema ir ne kitaip.
Atsakyti
Ogo kaip atgijo tema thumbup.gif Nors vienas pliusas mirksiukas.gif

Beje, dėl vyrų su virbalais ax.gif Turiu draugę, jos tėtis toookius paveikslus siuvinėja blink.gif Visa šeimyna vaikšto jo rankomis megztais megztiniais bigsmile.gif Nors ir manau, kad megzt moku, bet iki jo lygio - man toliau negu iki GP su motociklu tongue.gif

O šiaip, tai manęs nežavi nei britvos, nei britvininkai, nei 250 km/h mieste schmoll.gif ir tie, kur krantinėj ant vieno rato raliuoja, manęs taip pat nežavi doh.gif Nuvažiuojam su MB kartais ant Akropolio stogo kavos išgert, tai pažiūrim ir tiek, bet poreikio tokiems triukams man tikrai nėra schmoll.gif jei kam to norisi - prašom, man netrukdo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 09 07, 08:20)
Ogo kaip atgijo tema  thumbup.gif Nors vienas pliusas  mirksiukas.gif

aha imete biski parako,tema iskart atsigavo! thumbup.gif lotuliukas.gif
gal del to jo ir nemeta is SM ,kad forumas nezlugtu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti