Įkraunama...
Įkraunama...

Mano ratai buvo du

QUOTE(Frekė @ 2008 09 06, 14:44)
F1 irgi nera moteru. zinai kodel? nes ilgai vyravo nuomone kad moterys turi namie sedeti ir vaikus auginti joms net uz masinos vairo nevieta.... o diedai gali visur lakstyti masinas dauzyti erelius girti vaizduoti... vaikus nutrentkti ir dar nesijausti kaltais....  (is tavo postu aisku kad ir pats tokios nuomones....) dabar kai egzistuoja lyciu lygybe tai ir diedas su virbalu neatrodo taip jau strosnai kaip moteris uz motociklo vairo... nepavydek tongue.gif

Cia tavo tokia nuomone. smile.gif
F1 nera moteru todel, kad jos nesugeba vaziuoti taip kaip vyrai, viskas paprasta ir elementaru. Gerai vairuojanti moteris yra retenybe ir veikiau isimtis is taisykles, nei taisykle. Ir siaip as tik viena tokia zinau, jei kalbam apie aitomobilius tai Uta Klein Schmidt laimejusi rali Paryzius-Dakaras.

Kaip pati sakete, kadangi dabar yra lyciu lygybe, niekas nedraudzia vaziuoti i zieda ir parodyti ka sugebi... Bet daugumas moteru gerai vaziuoti su mocu sugeba tik forume. smile.gif tad nelabai suprantu ko cia galima pavydeti...
Vat jei kalba butu apie Ghost Rider'i, tada tikrai butu ko pavydeti... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(DKNight @ 2008 09 07, 02:30)
ka jus cia su tuo pusprociu, atsiprasant diskutuojat? As apskritai nesuprantu, kaip jis dar turi priemima prie SM forumo...jau ne karta gaves ispejima is moderatoriu del zmoniu izeidinejimu, gilinimasi i asmeninius dalykus ir ju viesinima forume, daryma savu isvadu ir ju brukima kitiems. Kazkas primetantis visazinis, vazinejantis su paprasciausiu triperiu ir atejes i foruma visoms moterims desto i ka jos turi teise ar neturi, arba kokios durnos nes galvoja taip ir ne kitaip, ir net negali galvoti kaip diedai(beje, butent tokie kaip jis). Protingas vyras apskritai rastu geresniu uzsiemimu negu skaityti SUPERMAMU foruma ir bandydamas ibrukti savo VIENINTELE nuomone. Zema ir ne kitaip.

Nu laba diena,
suprantu jusu nuoskauda, niekaip negalite pamirsti AR diskusijos, suprantu sunki ta emigranto dalia, kai nerandi Lietuvoje vietos po saule smile.gif Netraukia atgal i gimtaja Domeikava? smile.gif
P.S. Cia ne jus kartais uzsakinejote nicko pakeitima, kaip pritruku elementariu ziniu diskutuojant apie elementarius dalykus? smile.gif xe xe xe smile.gif kazkaip galvojau, kad DKNight jau isgaravo kaip dumas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bikergirl_81 @ 2008 09 07, 14:03)
aha imete biski parako,tema iskart atsigavo!  thumbup.gif   lotuliukas.gif
gal del to jo ir nemeta is SM ,kad forumas nezlugtu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kai jus reklamos siame puslapyje uzsakinesite tiek kiek mano imone, tada ir jusu niekas nemes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tadas_Blinda: 07 rugsėjo 2008 - 20:12
Tu jau seniai zinai, kad tavo elementarios zinios apie mane niekam nieko nesako ir juolabiau nelabai idomios kazkam. Taip, kad nesvaistyk laiko atrasinedamas. Cia tik ispejimas forumietems, kad diskusijos su visokiais freak'ais jokios naudos neduoda.
Geros dienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 09 08, 10:56)
Tu jau seniai zinai, kad tavo elementarios zinios apie mane niekam nieko nesako ir juolabiau nelabai idomios kazkam. Taip, kad nesvaistyk laiko atrasinedamas. Cia tik ispejimas forumietems, kad diskusijos su visokiais freak'ais jokios naudos neduoda.
Geros dienos  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 09 08, 12:56)
Geros dienos  biggrin.gif

Na jei neturite pasakyti sia tema, tuomet ka cia veikiate? Ispejate forumietes, kad su Blinda geriau nediskutuotu, nes bus taip pat kaip jums, t.y. kad zmones susinervuos ir prades keiktis? Uzjauciu, del pykcio protrukiu, kai pritruksta argumentu normaliai diskusijai smile.gif Nespreskite apie kitus forumo dalyvius pagal save.
Sekmes biggrin.gif
Atsakyti
blink.gif Uostamiestyje fiksuojamos motociklininkų nelaimės.
Toki straipsni radau http://vilniaus.dien...nelaimes-120840 .
bet mane ne tiek jis suzavejo, bet jo komentarai.
turesit laiko - mestelkit aki.
Atsakyti
QUOTE(svaigi diena @ 2008 09 08, 13:36)
blink.gif  Uostamiestyje fiksuojamos motociklininkų nelaimės.
Toki straipsni radau http://vilniaus.dien...nelaimes-120840 .
bet mane ne tiek jis suzavejo, bet jo komentarai.
turesit laiko - mestelkit aki.

Straipsnių komentarai labai dažnai būna itin žiaurūs, nes rašo žmonės tik tam, kad rašyti. Jų net neskaitau, bet ta avarija Klaipėdoje mane labai sukrėtė dėl to, kad vaikinukas avariją patyrę 12 val nakties kažkur, ir to niekas nepastebėjo, jis visą naktį pragulėjo krūmuose leisgyvis, sulaužytu stuburu ir mirė kažkur 5 val. ryto. Tik 7 val ryto surado jo kūną. Labai kraupu pagalvoti, kaip visą naktį kankinosi žmogus skausmuose, laukiant pagalbos, kurios niekas taip ir nesuteikė. Siaubas...
Atsakyti
QUOTE(scorpioneeee @ 2008 09 08, 13:06)
Straipsnių komentarai labai dažnai būna itin žiaurūs, nes rašo žmonės tik tam, kad rašyti. Jų net neskaitau, bet ta avarija Klaipėdoje mane labai sukrėtė dėl to, kad vaikinukas avariją patyrę 12 val nakties kažkur, ir to niekas nepastebėjo, jis visą naktį pragulėjo krūmuose leisgyvis, sulaužytu stuburu ir mirė kažkur 5 val. ryto. Tik 7 val ryto surado jo kūną. Labai kraupu pagalvoti, kaip visą naktį kankinosi žmogus skausmuose, laukiant pagalbos, kurios niekas taip ir nesuteikė. Siaubas...

ziauru kas darosi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vasarė* @ 2008 08 16, 15:44)
As kalta..
Vaziavau uz tokios didesnes masinos,kuri vos vos judejo, tai pradejau lenkt ja, persirikiavau ir BAF sovi masina,kuri suka i kiema esanti uz priespriesines juostos.. As ant stabdziu ir i sona,bet per daug negalejau islekt,nes buciau per dviguba linija i priespriesine issokus. Pritruko maziau nei 10cm, kad buciau apvaziavus, bet.. Su rankena ir ranka uzkabinau ir nunesiau masinos kairi galini zibinta.. Nugriuvau ant vienos kojos(neluzo,bet paeiti sunkiai sekasi), nuskrido salmas ir batas, dar ranka apsibrozdinau,o siaip tikrai labai laimingai viskas baigesi.. mirksiukas.gif 
Labai miela moteris pasitaike, apklijavo ranka pleistriukais, nuramino 4u.gif

salma reik ne tik uzsidet bet ir uzsisegt 4u.gif
Atsakyti
Dazniausiai zmogus susimastai tik kai jau kasnors nutike.
Atsakyti
ivairiai...vieni mokosi is savo klaidu, kiti is kitu...
Atsakyti
QUOTE(skautas @ 2008 09 09, 15:16)
ivairiai...vieni mokosi is savo klaidu, kiti is kitu...

O treti visai nepasimoko ir toliau tą patį daro...
Atsakyti
QUOTE(scorpioneeee @ 2008 09 09, 19:15)
O treti visai nepasimoko ir toliau tą patį daro...

BUTENT, lieki be kojos, bet paskui vis tiek sedi ir toliau vaziuoji su mocu.
Atsakyti