Įkraunama...
Įkraunama...

Mano ratai buvo du

QUOTE(sena niekšė @ 2009 05 08, 17:26)
yra visokių. aš pradėjau nuo 250cc enduro. gana lengvas buvo, bet aukštas  doh.gif paskui buvo Hond Shadow, Kawasaki Vulcan. tokie jau į vidutinę pusę. man atrodė sunkoki, o vyrui atrodo kad kaip tik tokie "bobiški"  g.gif

o kiek žinau apie baikerius, tai jie ilgai vienu motociklu nesivažinėja. max keletą metų. taip kad neplanuok motociklo ilgam gyvenimui. žiūrėk tokį kokį paskui lengva parduot.

labai aciū uz pasisakyma 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Turiu klausima- o motociklu vairuotojai Lietuvoje sveikinasi,kai susitinka kelyje?
user posted image

QUOTE(Cioperiuke @ 2009 05 08, 10:49)
Na nera motociklu, kurie svertu 50 kg smile.gif
Maziausias maziausio motociklo (ne kokiu motoroleriu) svoris nera mazesnis nei 200 kilogramu.

As isigyjusi motocikla(tikrai ne motoroleris) 125ccm sveria apie 130kg. Rinkausi toki maza, nes 1) man, pradedanciai moteriskei, zymiai lengviau valdyti...2) cia kur gyvenu uztenka praieti 8 val kursa tokiam mazam motociklui 3) kai igusiu-isigysiu didesni. Manau,kai gerai busiu ivaldziusi motociklo vairavima, bus lengviau persesti ant didesnes masinos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2009 05 10, 20:26)
Labas vakaras 4u.gif
Turiu klausima- o motociklu vairuotojai Lietuvoje sveikinasi,kai susitinka kelyje?

sveikinas.. bigsmile.gif
Atsakyti
Ne visi sveikinasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2009 05 10, 21:26)
Labas vakaras 4u.gif

Aga ir MB pavydi pasirodo labai lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nors britvininkai tai niekad su manim nesisveikina ir tie, kur su motoroleriais irgi tongue.gif Aš kartais bijau paleist vairą, tai tik makaule pakinkuoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2009 05 11, 10:34)
Aga ir MB pavydi pasirodo labai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nors britvininkai tai niekad su manim nesisveikina ir tie, kur su motoroleriais irgi  tongue.gif Aš kartais bijau paleist vairą, tai tik makaule pakinkuoju  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na siaip pagrinde britvininkai sveikinasi su britvininkais, o cioperistai su cioperistais. Na man buvo gal tik du kartai per tris metus, kai nepasisveikino, bet ir tai tai buvo britvos. O siaip jei kokios britvos su manim sveikinasi, tai pasisveikinu ir as smile.gif
Atsakyti
As galvojau,kad su manim nesisveikins,nes "maza" tik 125ccm ir jiems "ne lygis" su tokiais sveikintis biggrin.gif bet sveikinasi....ispardziu galvojau,gal kad is toliau priekis atrodo kaip tikra "britva" biggrin.gif bet ir as mojuoju biggrin.gif kaip man tai patinka bigsmile.gif Pas mus irgi- "britvininkai" sveinasi tarpusavy, GoldWingsai , BMW irgi tik tarpusavy...
Kaip supratau is sio pokalbio Cioperiuke ir Stiuardese vazinejat cioperius? sena niekšė- kazka panasaus i "raideri"...Parodykit bigsmile.gif
As vazineju Yamaha TDR125R
user posted image
Tik cia ne as blush2.gif ir tuos lipdukus nukrapsciau- paprastas juodas man solidziau atrodo
Atsakyti
Mano va tokis, tik dabar paskerstas ant stalo doh.gif Bet MB jau visus daliakus surinko, tikiuosi greit ir mocą surinks smile.gif
user posted image

Mažesnės foto neradau doh.gif Dabar tai su vyro važiuoju Suzuki VZ Marauder (tenka kartais kautis kas važiuos lotuliukas.gif ), visai jis man pradeda patikti, nors ir sako, kad čia bobiškas mocas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiuardese: 11 gegužės 2009 - 09:42
Klasikinis HD Sportser XL 883 bordo spalvos (tas pirmasis) smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cioperiuke: 11 gegužės 2009 - 10:01
Fainas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2009 05 11, 09:41)
Mano va tokis, tik dabar paskerstas ant stalo  doh.gif Bet MB jau visus daliakus surinko, tikiuosi greit ir mocą surinks  smile.gif
user posted image

Mažesnės foto neradau  doh.gif Dabar tai su vyro važiuoju Suzuki VZ Marauder (tenka kartais kautis kas važiuos  lotuliukas.gif ), visai jis man pradeda patikti, nors ir sako, kad čia bobiškas mocas  blush2.gif

ax.gif o MB, nesinori kokio didesnio? galingesnio? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2009 05 11, 10:47)
ax.gif  o MB, nesinori kokio didesnio? galingesnio?  blush2.gif

Nežinau, neklausiau doh.gif Norėjo kitokio, bet nerado pirkt už protingus pinigus, o dabar nežinau ką galvoja ax.gif
Atsakyti