Stiuardese, mano supratimas apie motociklus nedidelis, bet ar ne su tokiu kaip tavo Regitroje laikyti reikia? (kai su apribojimu laikai...)
QUOTE(blondine @ 2009 05 11, 13:54)
Stiuardese, mano supratimas apie motociklus nedidelis, bet ar ne su tokiu kaip tavo Regitroje laikyti reikia? (kai su apribojimu laikai...)
MB sakė nea

Aišku.
Aš laikau poryt...
Aš laikau poryt...

Su tais laikymais tai durnai. Pvz Siauliuose, nei Panevezy (kur mum arciausiai) Regitra neturi motociklu 35 kW ar galingesnio, tipo savo atsivaryk jei nori. MB pagaliau susiruose teises laikyt, nes dabar jau grieztos bausmes jei be teisiu pagauna, tai jei jis vaziuotu su savo Valkirija pusantro litro, tai astunkes niekaip neispaisytu, nes ta valkira platesne uz astunkes tarpa... Tai gaus laikyt su dvieju metu apribojimu...
QUOTE(Cioperiuke @ 2009 05 11, 16:47)
Su tais laikymais tai durnai. Pvz Siauliuose, nei Panevezy (kur mum arciausiai) Regitra neturi motociklu 35 kW ar galingesnio, tipo savo atsivaryk jei nori. MB pagaliau susiruose teises laikyt, nes dabar jau grieztos bausmes jei be teisiu pagauna, tai jei jis vaziuotu su savo Valkirija pusantro litro, tai astunkes niekaip neispaisytu, nes ta valkira platesne uz astunkes tarpa... Tai gaus laikyt su dvieju metu apribojimu...
Tas pats vienam vyriškiui ir Alytuj buvo, nes neturėjo moco ta mokykla, iš kurios ten Regitra ar tai skolinasi, ar kaip kitaip ten tas reikalas vadinasi

Laba dienele
Prasau patarimo
kaip ismokti "gulti" i posuki? Kokia jusu patirtis buvo, ar bijojot/ kaip nugalejot ta baimes jausma? As ziauriai susikaustau
visas kunas isitempia ir uzstabdau

Prasau patarimo

O kam i posuki butinai gulti? Galima tik siek tiek nezymiai pasvirti ir viskas. s moto neguldau. Jau mane veze ir net ne su moto o su motoroleriu ir per daug uzlauze kampa. Koja gipse ilgai buvo ir dabar su pasekmem. Taip, kad geriau vaziuok normaliai, o visus guldymus palik britvoms ziede.
Aj, tai gal ne taip issireiskiau
as i posuki kai ivaziuoju, jei jis nedidelis, tai kazkaip man tik klubai pasikreipia, o nugala tiesi. Vyras sako kai didesnis posukis reikia ir kad nugala svirtu
as tai smariai ir nepasvirciau
per letai vaziuoju
vienu zodziu- posukai man katastrofa...

Praktikos reikia ir viskas. Tuo labiau jei yra kas pamoko, tai yra isvis gerai.
O siaip susiliek su motociklu, jusk ji visu kunu. Kai pajusi, viskas gausis savaime, nereikes net galvoti. O jei galvosi bus posukis ir darysiu taip, tai nieko gero nebus. Nieks negime mokedamas. Bet manrodos, tokie dalykai, kaio posukyje pasvirimas turi ateiti su laiku. Pirma sezona man isvis baisu tie kelio vingiai buvo. O dabar yra kelias su vingiais ar be, kaip ir nebera skirtumo, na tik pries labai jau staigu vingi prisistabau, nes rizikuot tokiais dalykais nemegstu. Nu juk kai masina vaziuoji, automatiskai posuki isimi, negalvoji kaip cia dabar padaryt
Zodziu neforsuok ivykiu, ir viskas ateis savaime.
Beje, jei posukyje jauti, kad griusi ar labai nestabiliai jautiesi, tai spausk gaza. Tada isnesa moto is posukio.
O siaip susiliek su motociklu, jusk ji visu kunu. Kai pajusi, viskas gausis savaime, nereikes net galvoti. O jei galvosi bus posukis ir darysiu taip, tai nieko gero nebus. Nieks negime mokedamas. Bet manrodos, tokie dalykai, kaio posukyje pasvirimas turi ateiti su laiku. Pirma sezona man isvis baisu tie kelio vingiai buvo. O dabar yra kelias su vingiais ar be, kaip ir nebera skirtumo, na tik pries labai jau staigu vingi prisistabau, nes rizikuot tokiais dalykais nemegstu. Nu juk kai masina vaziuoji, automatiskai posuki isimi, negalvoji kaip cia dabar padaryt

Zodziu neforsuok ivykiu, ir viskas ateis savaime.
Beje, jei posukyje jauti, kad griusi ar labai nestabiliai jautiesi, tai spausk gaza. Tada isnesa moto is posukio.
Cioperiuke, aciu
labai graziai aprasei "... susiliek su motociklu, jusk ji visu kunu. Kai pajusi, viskas gausis savaime..."
manau, po truputi man visai neblogai sekasi, darau pazanga...as dar visai naujoke- dar tik 3-4 savaites kaip isigijau motocikla
pagalvojau,kad mes kai dviese isvaziuosim, kad maniskis priekyje vaziuotu, o as bandysiu ji "vytis" ir kopijuoti jo vairavima

Nieko nereikia kopijuoti, juk sakiau
Jei ziuresi kaip daro kiti, tai nereiskia, kad tiks tau. Daug priklauso nuo motociklo, nuo jo svorio, nuo vairuotojo svorio. Ziurek i kelia ir megaukis, ir viskas iseis savaime. Aisku, labai labai verta paklausyti zodiniu patarimu tu, kurie senai vairuoja. Apie tam tikras situacijas suzinosi tik is vairuojanciu. Sekmes

QUOTE(zuzula @ 2009 05 14, 11:54)
Aj, tai gal ne taip issireiskiau
as i posuki kai ivaziuoju, jei jis nedidelis, tai kazkaip man tik klubai pasikreipia, o nugala tiesi. Vyras sako kai didesnis posukis reikia ir kad nugala svirtu
as tai smariai ir nepasvirciau
per letai vaziuoju
vienu zodziu- posukai man katastrofa...

Jo, jo ir as dar taip pat jauciuosi. Teises issilaikiau rugseji, bet nedaug teko pavaziuoti, siemet vel viskas ispradziu...
Teisi, cioperiuke, viskas ateina su praktika. Ir as taip tikiuosi:) Dar nesijauciu "suaugusi" su motociklu, dar sedziu isitempusi ir "didelem" akim