Įkraunama...
Įkraunama...

Mano ratai buvo du

QUOTE(rapoliute @ 2009 06 03, 20:56)
as laikiausi Gelumbausko mokykloj (vyturio g.). Teorija eksternu. Nuejau pas Gelumbauska kelis kartus pasprendziau ir islaikiau ( net i knygute neziurejau , tik srendziau bilietus mokykloj blush2.gif )

ten pat, pas jo sunu(instruktoriu) mokiausi ir vaziuoti .kaip instruktorius jis manes daug nemoke. pirma pamoka parode kas kaip ir sake- mokinkis.man daugiau viska draugai papasakojo smile.gif

pravaziavimo pamokos (5 pamokos, 3 pamokos aikstelej ir 2 gatvej, nors turetu buti atvirksciai) kainavo 500 lt. blink.gif

Nu jo, kaina tai nebloga, kaip uz tiek blink.gif Tau uzteko tiek pravaziavimu, kad ismokt? Man turbut nei 15-os kartu neuzteks, nes as moku vaziuot tik dviraciu ir masina doh.gif Gerai, kai turi draugu, kurie gali pamokyt rolleyes.gif
Atsakyti
blush2.gif
QUOTE(Stiuardese @ 2009 06 03, 12:39)
Matydavau kai laukiau salėj, kad ateina susitarę jau  cool.gif Ir vyriokai tokie, kad net gėda jiems turėtų būt tartis  doh.gif

Šiaip A kategoriją priimdavo kiti nei B ir visada tie patys  ax.gif

va, prasau ... g.gif

ir mes turim tu pazistamoj Regitroj,bet galvojam vazinesimes tai patys , tai ko neissilaikius saziningai. unsure.gif
rytojus parodys kas ir kaip...
siandien po miesta vazinejausi ( be instruktoriaus blush2.gif ), lijo , vejas stiprus buvo, bet lyg viskas ir gerai , tik vyras sake,kad as stabdi koji laikiau pastoviai , o as net ir nejauciau doh.gif ...reikes dar ryte pavarineti ...
Papildyta:
QUOTE(Požiūris @ 2009 06 03, 12:43)
Nu jo, kaina tai nebloga, kaip uz tiek  blink.gif  Tau uzteko tiek pravaziavimu, kad ismokt? Man turbut nei 15-os kartu neuzteks, nes as moku vaziuot tik dviraciu ir masina  doh.gif Gerai, kai turi draugu, kurie gali pamokyt  rolleyes.gif

kaina tai uzlauzta uz tiek pamoku smile.gifo ar ju uzteko??? uzteko gal ... sakau , galetu buti aisktelej 2 , o gatvej - 3. o pati aplink Gindulius suku kiekviena diena. siandien isvaziavau viena i miesta ( vyras is paskos masina vaziavo) , kad priprast prie moociklo ( as pasiskolinau draugo britva)...
na , is esmes mazoka 5 pravaziavimu, bet jei pasivazineji dar aplin kur po rajonus - pasiruosti galima normaliai. o is kitos puses juk egzus ir eina laikyti zali vairuotojai , o ne profai smile.gif
pamokyti draugai nemoko, tik patarineja. o ir cia mergaites juk pataria...
aukstyn nosi ir eik laikykis smile.gif pasivazinesim po Klpd kartu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoliute @ 2009 06 03, 21:51)
kaina tai uzlauzta uz tiek pamoku smile.gifo ar ju uzteko??? uzteko gal ... sakau , galetu buti aisktelej 2 , o gatvej - 3. o pati aplink Gindulius suku kiekviena diena. siandien isvaziavau viena i miesta ( vyras is paskos masina vaziavo) , kad priprast prie moociklo ( as pasiskolinau draugo britva)...
na , is esmes mazoka 5 pravaziavimu, bet jei pasivazineji dar aplin kur po rajonus - pasiruosti galima normaliai. o is kitos puses juk egzus ir eina laikyti zali vairuotojai , o ne profai smile.gif
pamokyti draugai nemoko, tik patarineja. o ir cia mergaites juk pataria...
aukstyn nosi ir eik laikykis smile.gif pasivazinesim po Klpd kartu. ax.gif

Na as dar motociklo neturiu. Motomanose mane paprotino, kad geriau pirma mokyklos moca palauzyt, nes be kritimu neissisuksiu, o tik po to savo pirkti. ax.gif O tu su savo mocu teises laikysi, kad prie moco priprast nori? g.gif
O mano mokymasis geriausiu atveju prasides tik po menesio, nes pasa reikia pasikeisti, o nusifotkint vis neprisiruosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2009 06 03, 13:32)
Na as dar motociklo neturiu. Motomanose mane paprotino, kad geriau pirma mokyklos moca palauzyt, nes be kritimu neissisuksiu, o tik po to savo pirkti.  ax.gif O tu su savo mocu teises laikysi, kad prie moco priprast nori?  g.gif
O mano mokymasis geriausiu atveju prasides tik po menesio, nes pasa reikia pasikeisti, o nusifotkint vis neprisiruosiu  blush2.gif

as mokiausi ( pamokose ) su mokyklos mocu ir ne karto nekritau ,bet su mokyklos ir regitros mocu nenoriu vairoti , nes gauciau teises su apribojimais ( ne pakankamai galingi ). as sau nusiprikau ciopeiuka , bet ir tas ne 35kilovatai, tai pasiskolinau is draugo britva (60kw) ... taigi istorija tokia.paini.
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2009 06 03, 21:21)
Sveika,
gal gali papasakot kurioje mokykloje mokinaisi ir kokia kursu kaina? Kaip instruktorius ar geras? Ar teorija laikei eksternu?

A kategorijos teorijai ruosiausi pati, nes gali ruosti pasdti jei turi pvz B kategorija.
Praktini pravaziavima tai ejau i mokykla, tik neatsimenu kokia, ir ant kokiu gatviu sankryzos... Nu nebeatsimenu. Padariau du pravaziavimus aikstelej, viena mieste ir instruktorius israse pazymejima ir issiunte mane i regitra egzams. Kainavo tie pravaziavimai 400 Lt.

QUOTE(Požiūris @ 2009 06 03, 23:32)
Na as dar motociklo neturiu. Motomanose mane paprotino, kad geriau pirma mokyklos moca palauzyt, nes be kritimu neissisuksiu, o tik po to savo pirkti.  ax.gif O tu su savo mocu teises laikysi, kad prie moco priprast nori?  g.gif
O mano mokymasis geriausiu atveju prasides tik po menesio, nes pasa reikia pasikeisti, o nusifotkint vis neprisiruosiu  blush2.gif

Ne karto negriuvcau, o moca nusipirkau ir iskart pradejau vaziuot smile.gif
Atsakyti
Na va ir isauso ta diena blink.gif
sedziu ir laukiu 12:30 ... raminu save - dabar neislaikysiu , islaikysiu kita karta smile.gif nepadeda ... nervas vis tiek ima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoliute @ 2009 06 04, 09:13)
Na va ir isauso ta diena  blink.gif
  sedziu ir laukiu 12:30 ... raminu save - dabar neislaikysiu , islaikysiu kita karta smile.gif nepadeda ... nervas vis tiek ima  lotuliukas.gif

Jei nesinervintum visai, tai kiltų klausimas ar blaivi esi lotuliukas.gif Juokaujau, aišku 4u.gif Sėkmės tau, važiuot ir taip moki mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiuardese: 04 birželio 2009 - 08:19
QUOTE(rapoliute @ 2009 06 03, 23:21)
as mokiausi ( pamokose ) su mokyklos mocu ir ne karto nekritau ,bet su mokyklos ir regitros mocu nenoriu vairoti , nes gauciau teises su apribojimais ( ne pakankamai galingi ). as sau nusiprikau ciopeiuka , bet ir tas ne 35kilovatai, tai pasiskolinau is draugo britva (60kw) ... taigi istorija tokia.paini.

Tai Klaipedos regitra neturi moco A kategorijai be apribojimu? blink.gif Nu jo, jei savo moco nenusipirksiu, idomu, is kur reiks gauti motocikla egzams.. g.gif
QUOTE(Cioperiuke @ 2009 06 04, 08:52)
A kategorijos teorijai ruosiausi pati, nes gali ruosti pasdti jei turi pvz B kategorija.
Praktini pravaziavima tai ejau i mokykla, tik neatsimenu kokia, ir ant kokiu gatviu sankryzos... Nu nebeatsimenu. Padariau du pravaziavimus aikstelej, viena mieste ir instruktorius israse pazymejima ir issiunte mane i regitra egzams. Kainavo tie pravaziavimai 400 Lt.
Ne karto negriuvcau, o moca nusipirkau ir iskart pradejau vaziuot smile.gif

Turiu B, tai teorija eksternu laikyciau, bet jus cia ir gabios.. 3-4 pravaziavimu jums uztenka. bigsmile.gif As nemanau, kad man tiek uzteks, nu nebent suspesiu savo moca isigyt ir rasiu kas pamokytu ax.gif

Beje, kaip ten su tais pravaziavimais laiko atzvilgiu? Kiek laiko trunka viena pamoka ir ar tik darbo valandomis moko ar galima ir po kokiu 18val? Visas dienas dirbu iki 18val arba iki 19val doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rapoliute @ 2009 06 04, 09:13)
Na va ir isauso ta diena  blink.gif
  sedziu ir laukiu 12:30 ... raminu save - dabar neislaikysiu , islaikysiu kita karta smile.gif nepadeda ... nervas vis tiek ima  lotuliukas.gif

Islaikysi islaikysi 4u.gif Jauciu zymiai drasiau laikyt su mocu, su kuriuo mokeisi, nei pirma karta gautu regitroje. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 04 birželio 2009 - 09:47
QUOTE(Požiūris @ 2009 06 04, 11:54)
Tai Klaipedos regitra neturi moco A kategorijai be apribojimu?  blink.gif  Nu jo, jei savo moco nenusipirksiu, idomu, is kur reiks gauti motocikla egzams.. g.gif
Turiu B, tai teorija eksternu laikyciau, bet jus cia ir gabios.. 3-4 pravaziavimu jums uztenka.  bigsmile.gif  As nemanau, kad man tiek uzteks, nu nebent suspesiu savo moca isigyt ir rasiu kas pamokytu  ax.gif

Beje, kaip ten su tais pravaziavimais laiko atzvilgiu? Kiek laiko trunka viena pamoka ir ar tik darbo valandomis moko ar galima ir po kokiu 18val? Visas dienas dirbu iki 18val arba iki 19val  doh.gif
Papildyta:
Islaikysi islaikysi  4u.gif Jauciu zymiai drasiau laikyt su mocu, su kuriuo mokeisi, nei pirma karta gautu regitroje. mirksiukas.gif

As visa sezona per visa LT be teisiu prasivazinejau smile.gif O tada nusprendziau jas laikytis.

Laiko suderinimas priklauso nuo instruktoriaus geranoriskumo.

Motociklus A kat. be aprobijimu turi tik Vilnius ir Kaunas. Kitur reik su savo atvaziuot. Siaip as va MB prie regitros suderinau is pat ryto motocikla smile.gif Bet aisku jis vaziuot mokejo smile.gif Jei nepavazinejus normaliai esi, tada geriau neiskolink smile.gif Beje, gali ir issinuomoti, nuomos punktu yra. Tik nuomotis velgi turetu tas, kuris turi A kategorija.

Jei turi supratima apie motocikla, tai pavaziuosi su bet kokiu. Ar pirma karta sedai ar desimta. Tik tiek, kad biski sunkiau bus, nes pvz begiai pas viena ilgesi moca, pas kita trumpesni... Juk su masina jei vaziuot oki, tai pavaziuoji su bet kokia. Nesvarbu ar mersas, ar golfas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cioperiuke: 04 birželio 2009 - 11:22
QUOTE(Cioperiuke @ 2009 06 04, 12:18)
As visa sezona per visa LT be teisiu prasivazinejau smile.gif O tada nusprendziau jas laikytis.

Laiko suderinimas priklauso nuo instruktoriaus geranoriskumo.

Motociklus A kat. be aprobijimu turi tik Vilnius ir Kaunas. Kitur reik su savo atvaziuot. Siaip as va MB prie regitros suderinau is pat ryto motocikla smile.gif Bet aisku jis vaziuot mokejo smile.gif Jei nepavazinejus normaliai esi, tada geriau neiskolink smile.gif Beje, gali ir issinuomoti, nuomos punktu yra. Tik nuomotis velgi turetu tas, kuris turi A kategorija.

Jei turi supratima apie motocikla, tai pavaziuosi su bet kokiu. Ar pirma karta sedai ar desimta. Tik tiek, kad biski sunkiau bus, nes pvz begiai pas viena ilgesi moca, pas kita trumpesni... Juk su masina jei vaziuot oki, tai pavaziuoji su bet kokia. Nesvarbu ar mersas, ar golfas smile.gif

Sunku dabar man ka pasakyti, kai nesu net pabandzius pavaziuot su mocu.. Man didziausias kosmosas dabar atrodo tas pavaru junginejimas su koja. Dabar visokiu baubu prisigalvoju. Gal nebus viskas taip prastai. ax.gif Nervina kad Mb skeptiskai ziuri i sita reikala ir nepavyko jo prikalbinti kartu laikytis teises. Sunku bus man vienai su tais visais motocikliniais reikalais susitvarkyti. Bent jau pradzioje tai tikrai verysad.gif
Atsakyti
Pakartosiu Stiuardeses zodzius. Svarbiausia noro butu.

O jei reikia, kad reikia, tada mano nuomone vertingiausia nuspresti, kad nereikia. Nes geriau nereikia, nei is to, kad reikia, kokia nereikalinga nelaime...
Atsakyti
QUOTE(Cioperiuke @ 2009 06 04, 12:32)
Pakartosiu Stiuardeses zodzius. Svarbiausia noro butu.

O jei reikia, kad reikia, tada mano nuomone vertingiausia nuspresti, kad nereikia. Nes geriau nereikia, nei is to, kad reikia, kokia nereikalinga nelaime...

Noras tai didziulis, tik naturaliai liudna, kad is SB palaikymo nesulaukiu, bet ka padarysi, kad jo nevelka tokie dalykai unsure.gif Bet turiu vilties, kad kada nors ji jis pats uzsimanys isigyti motocikla, kai matys mane vazinejancia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 04 birželio 2009 - 11:39