QUOTE(rapoliute @ 2009 05 26, 12:52)
aciu labai uz smulku aprasyma.
dabar klausimai pasipyle :
-antkeliai tai is vidaus dedasi ? medziaginiai ? ( mano vyras po nugaros operacijos , tai saugo visus savo sanariukus )... juosta ant juosmens ???
-kas yra geros ir patogios pirstines ? gal foto galima ( nebutinai jusu , bet kad susidaryciau vaizda).kur nusipirkti galec ? taip pat ir seilinuka ?
dabar del mocu ... jau akis praziurejau i autoplius'a ir skelbiu.t.... HS - normali - nuo 12 .tikrai ... uzlenke kainas. aciu dar karta uz visus patarimus

dabar klausimai pasipyle :
-antkeliai tai is vidaus dedasi ? medziaginiai ? ( mano vyras po nugaros operacijos , tai saugo visus savo sanariukus )... juosta ant juosmens ???
-kas yra geros ir patogios pirstines ? gal foto galima ( nebutinai jusu , bet kad susidaryciau vaizda).kur nusipirkti galec ? taip pat ir seilinuka ?
dabar del mocu ... jau akis praziurejau i autoplius'a ir skelbiu.t.... HS - normali - nuo 12 .tikrai ... uzlenke kainas. aciu dar karta uz visus patarimus

Juosta kad ir tokia
Mano antkeliai
Pirstines turi buti gerai prigludusios, saugoti nuo salcio. Reikia matuotis. Geru pirstiniu is patirties sakau be 200 litu nenusipirksi

As siaip visa apranga siuvuosi. Tai ten man ir seilinuka pasiuvo.
Siaip ju yra didesnese mocu parduotuvese.
Daug ka apsimoka siustis is Louis katalogo. Gweru dalyku ten yra.
Lietuvoj panasiom Louiso kainom kazka nusipirkt galima internetu is www.motoway.lt