Įkraunama...
Įkraunama...

Mano ratai buvo du

QUOTE(Stiuardese @ 2009 06 04, 17:48)
Mane, jei teisybę sakyt, erzina, kad čioperis tyliai dirba  blush2.gif Mėgstu kai birbia  rolleyes.gif

lotuliukas.gif saunuole.. mano Mb irgi garsina vis duslerkes.. ax.gif
Atsakyti
Rapoliute, sveikinimai didziausi 4u.gif Saunuole thumbup.gif

QUOTE(ŠiaurėsPašvaistė @ 2009 06 04, 18:10)
o cioperi kodel sugalvojai?
negalingas, letas, nerangus, nepatogi sedesena, ranku, koju ir kuno padetis neergonimiska ir ne vaziavimui skirta... sunku tokioj padeti valdyti, jei iš vis ymanoma.. garsas labai triukšmingas, pati saves bijosi...

Nu as tau dabar papasakosiu apie negalingus cioperius. Pas MB 1,5 litro 6 cilindrai, 75 Kw. maniskis 1,1 Shadowas. Is vietos lupa, kad oi. Pas MB dusles neskrostos, tai zvimbia kaip bitute, o pas mane kriokia pusetinai (pro sali letai birbiant automobiliu signalkes suveikia)
Pirma, tai imant britva ar streeta, sedesena daug nepatogesne nei pas kai kuriuos cioperius. Esu bandzius ir britvas ir streetus jei ka. Ilgoj distancijoj cioperis patogesnis variantas, klausk ko nori, tik ne m irtininku prie hanerio Vilniuje. ten isgirsi savo pasisakyma biggrin.gif
Prie mano akiu su Shadowu, tuo kur baisiai sunku valdyt zmogus aikstelej suko nuostabiausia astunke. beje, nezinau kur sunkumas valdyt, nu neisivaizduoju tiesiog. Na nebent esi mergaite 1,50 ugio ir sveri 45 kg. tada tiiu, kad mazyctis cioperis bus sunkus kaip nezinia, kas ir bijosi vaziuoti tokiu. tada taip. Plastmasine nesaugi britva pats tas smile.gif

O tai cioperis skirtas GULEJIMUI????????????????????
Atsakyti
Sveikinu rapoliuke prisijungus prie mūsų ratuotų kompanijos... 4u.gif

Kažkas čia rašė, kad vyrui nepatinka motociklai ir labai norėtų, kad ir jis pamėgtų.... na manau neįmanoma žmogaus priversti, kad jis pamėgtų. Jis arba mėgsta ir nori važiuoti, arba ne. KAip bebūtų gaila.

O man asmeniškai čioperiukai nelabai patinka. Man labiau patinka streetukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(scorpioneeee @ 2009 06 05, 09:44)
Sveikinu rapoliuke prisijungus prie mūsų ratuotų kompanijos...  4u.gif

Kažkas čia rašė, kad vyrui nepatinka motociklai ir labai norėtų, kad ir jis pamėgtų.... na manau neįmanoma žmogaus priversti, kad jis pamėgtų. Jis arba mėgsta ir nori važiuoti, arba ne. KAip bebūtų gaila.

O man asmeniškai čioperiukai nelabai patinka. Man labiau patinka streetukai smile.gif

As as cia vyro negaliu ikalbet ax.gif
As net negaleciau atsakyt, kodel nuo vaikystes svajoju apie cioperi, o kai kuriems streetams man atrodo, kad daliu truksta, bet cia tik si isvaizdos taip ir tik mano nuomone rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2009 06 05, 10:02)
As as cia vyro negaliu ikalbet  ax.gif 
As net negaleciau atsakyt, kodel nuo vaikystes svajoju apie cioperi, o kai kuriems streetams  man atrodo, kad daliu truksta, bet cia tik si isvaizdos taip ir tik mano nuomone  rolleyes.gif

O vyras yra bandęs važiuoti motociklu ar nebandęs bet šiaip nusistatęs?

Na pvz mano streetas su visomis detalėmis tongue.gif , visi galvoja, kad ten britva, bet ten tiesiog streetas. Streetas streetui nelygus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(scorpioneeee @ 2009 06 05, 10:16)
1.O vyras yra bandęs važiuoti motociklu ar nebandęs bet šiaip nusistatęs?

2.Na pvz mano streetas su visomis detalėmis tongue.gif , visi galvoja, kad ten britva, bet ten tiesiog streetas. Streetas streetui nelygus smile.gif

1.Nebandes ir tik siaip nusistates. Kai pirma karta prabilau apie nora laikytis A kategorija, jis nebuvo taip blogai nusiteikes ir net kalbejoma pie tai, kad kartu eisim. Nedege dideliu noru, bet.. O dabar sitaip priesiskai nusiteikes blink.gif Klausiu, ko jsi taip persigalvojo, tai paaiskino, kad jam tai nereikalinga, kad dar nori gyventi ir, kad uzteks tik dviracio jam doh.gif Nenori, kad ri as tuo uzsiimciau, bet drausti tai nedraudzia. O man istikruju sunkoka, kai ne tik palaikymo nelajuciu, bet ir nepasitenkinimas jaucias. Bet mano noras per didelis, kad to atsisakyciau. Anksciau ar veliau as tai igyvendinsiu rolleyes.gif

2.Visiskai sutinku. Yra ir man graziu streetu, o ir britvos man grazios, bet britva man kazkodel su morgu asocijuojas, bijau prisiskraidyt. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoliute @ 2009 06 04, 17:54)
Mano cioperis 600 kubiku, garso beveik nera , o galingumo man per akis ... taip , vairas sunkiau sukinejasi nei pas britvas , bet vaziavimas - nepalyginsi . Su cioperiuku - atsisedi ir ilsiiesi.
Draugas irgi britva turi i( su jo ir laikiau ) , sako su britva pavargstu vaziuoti (ilgas distancijas ) , o su ciopeiu - pailsiu .
bet kiekvienam savo motociklas...
pazistu tokiu ,kurie sako,kad cioperiai tik seniams sukurti ...  g.gif tai ka as zinau... kiekvienam savo...

tiesa,
o kai jus nuvaziuojat i darba - nebijot ,kad pavogs moca ? as galiu i darba vaziuoti ,kaip noriu apsirengusi, tai sakiau vasara vaziuosiu su mocu , bet galvoju ,o kaip su vagystem ? nevagia ?

Na apie pavargima galima spresti tik gana ilgai sedint ir vaziuojant, kai minkštutėlė sėdynė po kokių 10 dienų pasidaro kietesnė už medini suoliuką... smile.gif čia aš iš patirties galiu pasakyti, bet Lietuvoj pažystu tik vieną moterį be savęs kuri su vyru kartu važiuodavo atostogauti kiekvienas savais motociklais... bet buvo ir tokia istorija, kad ji atsisėdo vidurį asfalto kelio ir pasakė- palikit mane, daugiau nevažiuosiu niekur nei metro smile.gif)))))))  tai tas patogumas ir galingumas (tada svarbus kai reikia aplenkti mašiną pvz važiuojančią 150 km/val, o mano pirmas motociklas traukdavo tik iki 160, na va ir jei vyras atsuko rankena ir be problemu aplenkė, tai manes tenka laukti, arba tiesiog koreguoti keliones greiti, kad nevažiuotu greičiau nei aš galiu; )  ir tylus važiavimas, ir motociklo guldymas posūkiuose ir visokie panašūs reikalai atsiranda ant jo "gyvenant" pakankamai ilgai, o man teko gyventi po 18 parų kiekvieną sykį, ir per viena kartą nuvažiuoti 6500 km... tai patirtis manau šiokia tokia yra...  biggrin.gif

o jeigu kalba eina apie pasivažinėjimą po miestą tai visi šitie klausimai be abejo nera aktualūs... ir galingumo ir rovimo ir garso būna labiau nei pakankamai

o dėl vagysčių, mano motociklas stovėdavo man po langu priešais mano akis, ir dar visos kolegės labai uoliai saugojo smile.gif bet ir šiaip na kam to seno stryto gali prireikti... jis ne saldainiukas išpucintas, o tiesiog motociklas... na nebuvo bėdos...

Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2009 06 04, 18:38)
Gerai, kad ne man vienai keisti teiginiai pasirode, o tai jau susimascius buvau, kad negi cioperiai tokia baisybe  doh.gif

chi chi chi... na nebaisybė tie čioperiai, ir su visokiais pasaulyje žmonės važinėja...ir į keliones ir dar dviese teko matyti.. su pvz senais senutėliais triumfais, kokiu 1960 metu, kur sėdynė tokia plasmasinis dubenėlis padėtas tiesiai ant rėmo... smile.gif tai tik pagarba žmonėms už jų ištvermę ir pasirinkimą ir ištikimybę savo motociklui...tokiu nuvažiavus tur būt jau 100 km geležinė subinė pasidaro smile.gif))

o matėm 2 vaikinukus keliaujančius lengvais endurais 250c, vidurį nakties išlindo iš miškų lijo lietus, visi purvini, įsipylė degalų palapinės ir miegmaišiai prikabinti ir paklegėję vėl dingo miškuose...

o matėm ir kietą tetulę, tik kai privažiavo ir nulipo degalinėje supratom kad teta... vairuoja čioperį matomai pats sunkiausias ir didžiausias iš visų gaminamų modelių, iir svoris jo arti 400 kg. sauso... na jei nukristu toks tai atkelinėti reikėtu vienareikšmiškai dviese... bet irgi keliauja sau viena... taip pat smagu toki žmoguti matyti, bet renkasi maršrutą tik asfaltu matomai, ant žvyro būtu nekas...

o pvz su čioperiu žvyru ar teko važiuoti? arba žole
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2009 06 05, 10:23)
1.Nebandes ir tik siaip nusistates. Kai pirma karta prabilau apie nora laikytis A kategorija, jis nebuvo taip blogai nusiteikes ir net kalbejoma pie tai, kad kartu eisim. Nedege dideliu noru, bet.. O dabar sitaip priesiskai nusiteikes  blink.gif Klausiu, ko jsi taip persigalvojo, tai paaiskino, kad jam tai nereikalinga, kad dar nori gyventi ir, kad uzteks tik dviracio jam  doh.gif  Nenori, kad ri as tuo uzsiimciau, bet drausti tai nedraudzia. O man istikruju sunkoka, kai ne tik palaikymo nelajuciu, bet ir nepasitenkinimas jaucias. Bet mano noras per didelis, kad to atsisakyciau. Anksciau ar veliau as tai igyvendinsiu rolleyes.gif

2.Visiskai sutinku. Yra ir man graziu streetu, o ir britvos man grazios, bet britva man kazkodel su morgu asocijuojas, bijau prisiskraidyt.  blush2.gif

1. Na pas mane irgi yra baimės, juk kiekvienas supranta kad motociklas nėra pati saugiausia eismo priemonė pasaulyje, bet ir su mašinom vyksta kraupios avarijos tphu tphu tphu... O be to dviratis man atrodo ne ką saugesnė priemonė, dar pavojingesnė už motociklą...

2. Man irgi britvos nelabai schmoll.gif

Su motociklu mano toliausia kelionė buvo iki rygos (is Vilniaus) tai buvo gana varginanti dėl sedėjimo pozos. Antrą kartą nebevažiuočiau, nebent stoti gana dažnai ilsėtis ir pasivaikščioti. Pakeliauti būtu įdomu motociklu ir kur nors toliau, tik rinkčiausi kokį kruizerį tam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo scorpioneeee: 05 birželio 2009 - 11:09
QUOTE(Cioperiuke @ 2009 06 04, 20:10)
Rapoliute, sveikinimai didziausi  4u.gif  Saunuole  thumbup.gif
Nu as tau dabar papasakosiu apie negalingus cioperius. Pas MB 1,5 litro 6 cilindrai, 75 Kw. maniskis 1,1 Shadowas. Is vietos lupa, kad oi. Pas MB dusles neskrostos, tai zvimbia kaip bitute, o pas mane kriokia pusetinai (pro sali letai birbiant automobiliu signalkes suveikia)
Pirma, tai imant britva ar streeta, sedesena daug nepatogesne nei pas kai kuriuos cioperius. Esu bandzius ir britvas ir streetus jei ka. Ilgoj distancijoj cioperis patogesnis variantas, klausk ko nori, tik ne m irtininku prie hanerio Vilniuje. ten isgirsi savo pasisakyma  biggrin.gif
Prie mano akiu su Shadowu, tuo kur baisiai sunku valdyt zmogus aikstelej suko nuostabiausia astunke. beje, nezinau kur sunkumas valdyt, nu neisivaizduoju tiesiog. Na nebent esi mergaite 1,50 ugio ir sveri 45 kg. tada tiiu, kad mazyctis cioperis bus sunkus kaip nezinia, kas ir bijosi vaziuoti tokiu. tada taip. Plastmasine nesaugi britva pats tas smile.gif

O tai cioperis skirtas GULEJIMUI????????????????????

mano ugis 170, svoris 70, profesionaliai sportavau plaukima 6 metus po 3 treniruotes per dieną, bet bet bet... neatkeliu 2 iš 3 savo motociklų jei jie guli ant žemės, vienas Honda CB750 sveria 240 sausas, kitas senasis kuriuo jau nebevazineju Honda CB450 230 kg, o endurinė Honda sveria apie 175 kg, tai atkeliu tik pirmus kelis kartus nugriuvus, paskui nusidusinu, pavargstu ir jau pati neatkeliu...o važiuoju pvz rudininku miške per smėlynus, kroso trasoj dar nemoku važiuot...
o manevruoti juk tenka gana daznai, pvz nulipi o ji reikia pastumti nuo kelio, kad kitiems netrugdytu, ir reikėtu pastumti į įkalnę, na būna, kad ir pastumdyti nevisada pavyksta, Lietuvoj tai lygumos, o kur kalnuose tai ir laukiu kol vyras sustumdys ir savo ir mano, arba tenka dviese, o kaip ta tetulė su 400 kg motociklu tai net neįsivaizduoju, nepamenu ar jis turi atbulini bėgi... tada tenka statyti viską įvertinus... kad paskui išvažiuotum... va čia vienas iš sunkumų su juo dorotis, o kitas tai sėdėsena ir motociklo subalansavimas ir svorio centras posūkiuose
Atsakyti
Zole teko vaziuoti tiek britva tiek cioperiu. Cioperiu vienareiksmiskai lengviau.
Zvyrkeliu cioperiu keliauti nesudaro jokiu sunkumo, apart to, kad dulkem nuseta viskas smile.gif Su britva ar streetu nenoreciau rizikuoti lyst i zvyrkelius.
Turejau Harli su kuriuo 200 km nuvaziuoji ir nebenori vaziuot toliau, o ir vaziuodavau tik dantis sukandus. Dabar turiu baisiai patogu cioperi, visa diena pravazivus jokio nuovargio didesnio nesijaucia. Beje, jei kaip sakau netraukia ant lenimo motocklas, tai yra vieninelis dalykas tas, kad ne su tuo vaziavai. Maniskis ir MB traukia tiek is vietos, tek kelyje labai liuksiskai.
Man visada budacvo keisti tie zmones, kurie kazka tureje viena syki padaro reiksmingas ir dideles isvadas. Nu tiesiog juokinga.
Atbuli begi turi emkos jei ka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cioperiuke: 05 birželio 2009 - 11:21
QUOTE(Cioperiuke @ 2009 06 05, 12:19)
Zole teko vaziuoti tiek britva tiek cioperiu. Cioperiu vienareiksmiskai lengviau.
Zvyrkeliu cioperiu keliauti nesudaro jokiu sunkumo, apart to, kad dulkem nuseta viskas smile.gif Su britva ar streetu nenoreciau rizikuoti lyst i zvyrkelius.
Turejau Harli su kuriuo 200 km nuvaziuoji ir nebenori vaziuot toliau, o ir vaziuodavau tik dantis sukandus. Dabar turiu baisiai patogu cioperi, visa diena pravazivus jokio nuovargio didesnio nesijaucia. Beje, jei kaip sakau netraukia ant lenimo motocklas, tai yra vieninelis dalykas tas, kad ne su tuo vaziavai. Maniskis ir MB traukia tiek is vietos, tek kelyje labai liuksiskai.
Man visada budacvo keisti tie zmones, kurie kazka tureje viena syki padaro reiksmingas ir dideles isvadas. Nu tiesiog juokinga.
Atbuli begi turi emkos jei ka smile.gif

Atbulinį bėgį turi ne tik emkos jeigu ką... ir taip rizikuoji pati tapti juokinga pati sau...o važiavau tuo motociklu kurį turėjau tuo metu, patirties turėjau 3 sezonus namai-darbas-parduotuvė-apylinkės-latvija -estija. tai kaip ir nebuvo visai patirties ir supratimo kokio noriu arba koks turi būti. bet ilgoje kelioneje viskas ir išlindo, kas negerai ir svarbiausia supratau ko pati noriu. O mano išvadų reikšmingumas be abejo man pačiai ir yra pats svarbiausias... juk laikraštyje ar žurnale nepaskaitysi kokio man reikia motociko...
Atsakyti