Mano cioperis 600 kubiku, garso beveik nera , o galingumo man per akis ... taip , vairas sunkiau sukinejasi nei pas britvas , bet vaziavimas - nepalyginsi . Su cioperiuku - atsisedi ir ilsiiesi.
Draugas irgi britva turi i( su jo ir laikiau ) , sako su britva pavargstu vaziuoti (ilgas distancijas ) , o su ciopeiu - pailsiu .
bet kiekvienam savo motociklas...
pazistu tokiu ,kurie sako,kad cioperiai tik seniams sukurti ...

tai ka as zinau... kiekvienam savo...
tiesa,
o kai jus nuvaziuojat i darba - nebijot ,kad pavogs moca ? as galiu i darba vaziuoti ,kaip noriu apsirengusi, tai sakiau vasara vaziuosiu su mocu , bet galvoju ,o kaip su vagystem ? nevagia ?
Na apie pavargima galima spresti tik gana ilgai sedint ir vaziuojant, kai minkštutėlė sėdynė po kokių 10 dienų pasidaro kietesnė už medini suoliuką...

čia aš iš patirties galiu pasakyti, bet Lietuvoj pažystu tik vieną moterį be savęs kuri su vyru kartu važiuodavo atostogauti kiekvienas savais motociklais... bet buvo ir tokia istorija, kad ji atsisėdo vidurį asfalto kelio ir pasakė- palikit mane, daugiau nevažiuosiu niekur nei metro

))))))) tai tas patogumas ir galingumas (tada svarbus kai reikia aplenkti mašiną pvz važiuojančią 150 km/val, o mano pirmas motociklas traukdavo tik iki 160, na va ir jei vyras atsuko rankena ir be problemu aplenkė, tai manes tenka laukti, arba tiesiog koreguoti keliones greiti, kad nevažiuotu greičiau nei aš galiu; ) ir tylus važiavimas, ir motociklo guldymas posūkiuose ir visokie panašūs reikalai atsiranda ant jo "gyvenant" pakankamai ilgai, o man teko gyventi po 18 parų kiekvieną sykį, ir per viena kartą nuvažiuoti 6500 km... tai patirtis manau šiokia tokia yra...
o jeigu kalba eina apie pasivažinėjimą po miestą tai visi šitie klausimai be abejo nera aktualūs... ir galingumo ir rovimo ir garso būna labiau nei pakankamai
o dėl vagysčių, mano motociklas stovėdavo man po langu priešais mano akis, ir dar visos kolegės labai uoliai saugojo

bet ir šiaip na kam to seno stryto gali prireikti... jis ne saldainiukas išpucintas, o tiesiog motociklas... na nebuvo bėdos...