Įkraunama...
Įkraunama...

Mano ratai buvo du

QUOTE(relax @ 2009 06 11, 02:31)
Išduokit paslaptį, kaip pajudėti iš vietos, na, kad ir su "ižu"? blush2.gif Sykį bandžiau, taip galingai rovė, kuo viskas ir pasibaigė... verysad.gif Ką ten reik leist, atleist, gazą nuimt, stabdyt...Na, pvz.su auto:įmini sankabą, prieš tai atleidi rankinį, įsijungi pirmą bėgį, leidi sankabą, spaudi gazą... ax.gif
Net nesimiega, jei kas pasakytų, jau ryt bandyčiau savavališkai mokytis, o jau tada...Pradėčiau taupyti pinigus... ax.gif
Laukiu...
Skolinga nelikčiau, pasidalinčiau įspūdžiais. mirksiukas.gif
P.S Taip tu RAPOLIUKE fainiai dėstai mintis, sakau, gal su tavo pagalba man daeis... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na su moto panašiai kaip ir su auto, įjungi bėgį, labai lėtai atleidinėji sankabą, o kai vos vos pradeda judėti iš vietos tuomet po truputi tolygiai gazuoji. Svarbu staigiai neatleisti sankamos ir neužsukti gavo, nes tada motociklas stosis piestu ir bus bum.
Atsakyti
QUOTE(ŠiaurėsPašvaistė @ 2009 06 10, 15:00)
o tu matai, nei vienas nei kitas neturi galinių amortizatorių, ir sėdynės tiesiai ant rėmo....

ir jie originalūs...

neįtikėtina kelionė su jais turėtu būti.... abiems ir vairuotojui ir keleiviui...  g.gif

Aš tai neturiu ką pasakyt, nei keliaut moto teko toliau, nei stažo ir praktikos dar turiu pakankamai blush2.gif Galvoju, gal viskas priklauso nuo kelionės tikslo g.gif Kad ir su auto, tarkim, jei reikia iki Palangos nuvažiuot pleže pasivartyt, tai varai autostrada, kad tik kuo greičiau nuvažiuot, jei, tarkim, praeitą vasarą važiavom ale turistinį, tai ir žvyrkeliais teko, ir ant pasieniečių užsiraut, ir ieškot kaip vidury miško prasileknt ir kaip vidury pievos kanalą pervažiuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2009 06 10, 17:31)
Išduokit paslaptį, kaip pajudėti iš vietos, na, kad ir su "ižu"? blush2.gif Sykį bandžiau, taip galingai rovė, kuo viskas ir pasibaigė... verysad.gif Ką ten reik leist, atleist, gazą nuimt, stabdyt...Na, pvz.su auto:įmini sankabą, prieš tai atleidi rankinį, įsijungi pirmą bėgį, leidi sankabą, spaudi gazą... ax.gif
Net nesimiega, jei kas pasakytų, jau ryt bandyčiau savavališkai mokytis, o jau tada...Pradėčiau taupyti pinigus... ax.gif
Laukiu...
Skolinga nelikčiau, pasidalinčiau įspūdžiais. mirksiukas.gif
P.S Taip tu RAPOLIUKE fainiai dėstai mintis, sakau, gal su tavo pagalba man daeis... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

turiu perspeti - as pati tik siandien teises pasiemiau , tai esu zalias vairotojas blush2.gif
is uosvio ( senas izininkas ) girdejau,kad pas izus kazkaip kitaip sankabos ar begiai junginejasi - nzn tiksliai.
bet apie pajudejima is vietos turiu pasakyti taip : mane irgi tas klausimas kamavo ,kol pati normaliai nepasivazinejau su mocu. Reikia pajausti ta derini : ikali begi, ir kol lengvai lengvai gaza suki , tolygiai atleidineji sankaba . Kaip su masina pajutai pirmus kartus vaziuojant, lygiai taip pat turi pajusti ir su mocu. man buvo sunku tai pajusti is pradziu , nes tiek mano masinos, tiek motoroleriai buvo automatai, bet per pirma pamoka- ismokau, o antra uztvirtinau ir viskas kaip ir liuks. reikia tik praktikos. neuzlauzk gazo , pajausk gaza laikydama sankaba, kiek mocas gazuoja. isvaziojant is vietos - mocas neturi riaumoti , turi isvaziuoti letai ...
nzn kiek cia aiskiai isdesciau . gal mergaitems ,kurios senai vazinejasi - juokingai atrodys tie mano paaiskinimai smile.gif
sekmes. parasyk ,kaip sekesi . drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2009 06 10, 22:19)
Va su tokia nuomone tai jau sutinku  drinks_cheers.gif

VALIO !!!!! SUSITARĖM !!!!!

O jus gal imeskit savo nuotrauku??!!??!!

kituose forumuose taip spalvinga, kvapnu, skanu gražu ir miela...

o čia nei benzino kvapo, nei tepalų, nei svylančių padangų...

o tos kurios norit juk galit parodyt ko norit,
pvz... šito arba šito... renkuosi noriu negaliu smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoliute @ 2009 06 11, 10:03)
turiu perspeti - as pati tik siandien teises pasiemiau , tai esu zalias vairotojas  blush2.gif
is uosvio ( senas izininkas ) girdejau,kad pas izus kazkaip kitaip sankabos ar begiai junginejasi - nzn tiksliai.
bet apie pajudejima is vietos turiu pasakyti taip : mane irgi tas klausimas kamavo ,kol pati normaliai nepasivazinejau su mocu. Reikia pajausti ta derini : ikali begi, ir kol lengvai lengvai gaza suki , tolygiai atleidineji sankaba . Kaip su masina pajutai pirmus kartus vaziuojant, lygiai taip pat turi pajusti ir su mocu. man buvo sunku tai pajusti is pradziu , nes tiek mano masinos, tiek motoroleriai buvo automatai, bet per pirma pamoka- ismokau, o antra uztvirtinau ir viskas kaip ir liuks. reikia tik praktikos. neuzlauzk gazo , pajausk gaza laikydama sankaba, kiek mocas gazuoja. isvaziojant is vietos - mocas neturi riaumoti , turi isvaziuoti letai ...
nzn kiek cia aiskiai isdesciau . gal mergaitems ,kurios senai vazinejasi - juokingai atrodys tie mano paaiskinimai smile.gif 
sekmes. parasyk ,kaip sekesi . drinks_cheers.gif

nejuokingai, labai gerai paaiškinai, bet tai tas pat kaip skaityti knygą kaip megzti, arba siūti... esmė yra bandymai, t.y. praktika, ir pajautimas. Mokomieji paprastai buna negalingi ir su apsauginiais lankais, ir gana lengvi. T.y. nieko tokio jei jis pasielgs ne taip kaip tikėjaisi, svarbu, kad pati būtum su visom deramom apsaugom ir šalmu ir pirštinėm. Jau kai pėsčia eini ir pvz. užkliuvus griūni, tai ir delnai nusibrozdina, ir keliai, ir kokia alkūnė, ir skauda... o čia dar pridėk šiek tiek greičio ir aparatą kokių 180kg, kuris griūdamas prispaus bent jau kojas.
Niekada nesimokyk viena, kad būtu kas pagelbsti nugruvus, nes kartais prispaudžia ir pati nebegali kilstelet kad ištraukti koją...tada guli ir lauki pagalbos.
ir labai svarbu žinoti ką padarius koks rezultatas bus. Neskubėti eksperimentuoti, geriau pirma teoriškai pasiklausti ir žinoti.
o jei kažką darai ir supranti, kad po šios kombinacijos nepavykus -griūsi, tai tam griuvimui kaip ir spėji pasiruošti, nusimesti greitį pamatyti kur geriau griūti ir pan.
Pvz. važiuodama jokiu būdu neužspaudinėk tik priekinių stabdžių, nedaryk to ant smėliuko, žvyriuko...versies per kurį nors petį... kartais kad išvengti griuvimo reikia stipriau pagazuoti, išsitiesini ir išsilygini...
gali pastaityti tokią motociklistų bibliją "A Twist of The Wrist". Tas traktatas yra net išverstas į LT kalbą, vertė ezhiukas, Mad Dust Devil MC. Interneto tyruose manau rasi nesunkiai. Ten yra viskas ko reikia pradžiai. O va jau save nugalėti teks pačiai...
Atsakyti
Va tokio noreciau
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2009 06 11, 15:58)

blink.gif bigsmile.gif blink.gif
o ho ho ooo

o tai toki turint ne tik signalizacijos... asmens sargybinio reikia....
Atsakyti
QUOTE(ŠiaurėsPašvaistė @ 2009 06 11, 16:40)
blink.gif  bigsmile.gif  blink.gif
o ho ho ooo

o tai toki turint ne tik signalizacijos... asmens sargybinio reikia....

Bet pasvajoti gi galima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2009 06 11, 16:49)
Bet pasvajoti gi galima  wub.gif

jo... čia tikraja prasme svajonė ...
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2009 06 11, 16:58)

Atrodov ispudingai, bet sau tokio nenoreciau.
Ko as noreciau tai HD Nightroad special smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cioperiuke @ 2009 06 11, 19:15)
Atrodov ispudingai, bet sau tokio nenoreciau.
Ko as noreciau tai HD Nightroad special smile.gif

Tai foto idek ax.gif
Atsakyti
Turbut kazka panasaus i sita? g.gif
user posted image

Papildyta:
Patinka ir man toks, bet atrodo labai sunkus unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 11 birželio 2009 - 21:54