QUOTE(rapoliute @ 2009 06 11, 10:03)
turiu perspeti - as pati tik siandien teises pasiemiau , tai esu zalias vairotojas
is uosvio ( senas izininkas ) girdejau,kad pas izus kazkaip kitaip sankabos ar begiai junginejasi - nzn tiksliai.
bet apie pajudejima is vietos turiu pasakyti taip : mane irgi tas klausimas kamavo ,kol pati normaliai nepasivazinejau su mocu. Reikia pajausti ta derini : ikali begi, ir kol lengvai lengvai gaza suki , tolygiai atleidineji sankaba . Kaip su masina pajutai pirmus kartus vaziuojant, lygiai taip pat turi pajusti ir su mocu. man buvo sunku tai pajusti is pradziu , nes tiek mano masinos, tiek motoroleriai buvo automatai, bet per pirma pamoka- ismokau, o antra uztvirtinau ir viskas kaip ir liuks. reikia tik praktikos. neuzlauzk gazo , pajausk gaza laikydama sankaba, kiek mocas gazuoja. isvaziojant is vietos - mocas neturi riaumoti , turi isvaziuoti letai ...
nzn kiek cia aiskiai isdesciau . gal mergaitems ,kurios senai vazinejasi - juokingai atrodys tie mano paaiskinimai
sekmes. parasyk ,kaip sekesi .
nejuokingai, labai gerai paaiškinai, bet tai tas pat kaip skaityti knygą kaip megzti, arba siūti... esmė yra bandymai, t.y. praktika, ir pajautimas. Mokomieji paprastai buna negalingi ir su apsauginiais lankais, ir gana lengvi. T.y. nieko tokio jei jis pasielgs ne taip kaip tikėjaisi, svarbu, kad pati būtum su visom deramom apsaugom ir šalmu ir pirštinėm. Jau kai pėsčia eini ir pvz. užkliuvus griūni, tai ir delnai nusibrozdina, ir keliai, ir kokia alkūnė, ir skauda... o čia dar pridėk šiek tiek greičio ir aparatą kokių 180kg, kuris griūdamas prispaus bent jau kojas.
Niekada nesimokyk viena, kad būtu kas pagelbsti nugruvus, nes kartais prispaudžia ir pati nebegali kilstelet kad ištraukti koją...tada guli ir lauki pagalbos.
ir labai svarbu žinoti ką padarius koks rezultatas bus. Neskubėti eksperimentuoti, geriau pirma teoriškai pasiklausti ir žinoti.
o jei kažką darai ir supranti, kad po šios kombinacijos nepavykus -griūsi, tai tam griuvimui kaip ir spėji pasiruošti, nusimesti greitį pamatyti kur geriau griūti ir pan.
Pvz. važiuodama jokiu būdu neužspaudinėk tik priekinių stabdžių, nedaryk to ant smėliuko, žvyriuko...versies per kurį nors petį... kartais kad išvengti griuvimo reikia stipriau pagazuoti, išsitiesini ir išsilygini...
gali pastaityti tokią motociklistų bibliją "A Twist of The Wrist". Tas traktatas yra net išverstas į LT kalbą, vertė ezhiukas, Mad Dust Devil MC. Interneto tyruose manau rasi nesunkiai. Ten yra viskas ko reikia pradžiai. O va jau save nugalėti teks pačiai...