Įkraunama...
Įkraunama...

Mano ratai buvo du

QUOTE(Cioperiuke @ 2010 03 26, 12:59)
Labas,
Jei biski bijai tai geriau isvis nesilaikyk tu teisiu.

Tai turbut dauguma tu, kas bijojo, visai normaliai dabar laksto)).
Atsakyti
QUOTE(Cioperiuke @ 2010 03 26, 11:59)
Labas,

Na visgi ,manau kad noras yra stipresnis uz baime!
Tai kad pirmyn! Drasiau drambly tsakant! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(berenika @ 2010 03 26, 16:12)
Tai turbut dauguma tu, kas bijojo, visai normaliai dabar laksto)).

O ypac siaubingi tie gatvese, kas bijo ir laksto smile.gif
As nieko asmenisko neturiu, bet jei bijai, geriau uzsiimt tuo, ko nebijai. Nes savo baimems ir kitiems pavoju sudaryt gali gatvej.
Beje, gal galima butu suzinoti svajoniu baika? smile.gif
Atsakyti
EEEEE, kas cia del 30 metu kazko nesipatogina?! As tokia pati "tiotia" laikiau pernai teises, ir jauciaus kaip gera pacanke ant neprajodineto zirgo, net salmas pakausi suvele biggrin.gif Ir nieko- insturktoriai vis uzvaziuodavo pasiziuret , kaip sekasi biggrin.gif Matyt jiem patiem grazu kaip mes tai daroma biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif vis laukia-spes sustabdyti ar ne doh.gif lotuliukas.gif cool.gif
Viskas gerai, man baisu kol neatsisedu ant moco-tada jo nebematau, o tik jauciu ir GIRDZIU! megaujuos ir kaifuoju-ir pofig tos masinos aplinkui biggrin.gif biggrin.gif

hmmm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pati's @ 2010 03 26, 15:24)
EEEEE, kas cia del 30 metu kazko nesipatogina?! As tokia pati "tiotia" laikiau pernai teises, ir jauciaus kaip gera pacanke ant neprajodineto zirgo, net salmas pakausi suvele biggrin.gif Ir nieko- insturktoriai vis uzvaziuodavo pasiziuret , kaip sekasi biggrin.gif  Matyt jiem patiem grazu kaip mes tai daroma biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif vis laukia-spes sustabdyti  ar ne  doh.gif  lotuliukas.gif  cool.gif
  Viskas gerai, man baisu kol neatsisedu ant moco-tada jo nebematau, o tik jauciu ir GIRDZIU! megaujuos ir kaifuoju-ir pofig tos masinos aplinkui biggrin.gif biggrin.gif
hmmm  blush2.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif tu kaip visada viska vaizdziai aprasai.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cioperiuke @ 2010 03 26, 15:56)
O ypac siaubingi tie gatvese, kas bijo ir laksto smile.gif
As nieko asmenisko neturiu, bet jei bijai, geriau uzsiimt tuo, ko nebijai. Nes savo baimems ir kitiems pavoju sudaryt gali gatvej.
Beje, gal galima butu suzinoti svajoniu baika? smile.gif

Tai jei taip galvot, is vis namie reikia sedet ir i lauka nosies nekist smile.gif As ir masina ziauriai bijojau vairuot is pradziu, bet praejo po kurio laiko, ir dabar man tai vienas didziausiu malonumu smile.gif siemet vat jau reikia ir teises keist (10 metu atvairavau) tai labai mane prispire dar viena raide tenai uzdet.

O del baiko tai is pradziu nieko ispudingo nesiruosiu pirkt, klasikini, nelabai galinga, kad pora metu pramokciau, o paskui nezinau, siaip cioperiai traukia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pati's @ 2010 03 26, 16:24)
EEEEE, kas cia del 30 metu kazko nesipatogina?! As tokia pati "tiotia" laikiau pernai teises, ir jauciaus kaip gera pacanke ant neprajodineto zirgo, net salmas pakausi suvele biggrin.gif Ir nieko- insturktoriai vis uzvaziuodavo pasiziuret , kaip sekasi biggrin.gif  Matyt jiem patiem grazu kaip mes tai daroma biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif vis laukia-spes sustabdyti  ar ne  doh.gif  lotuliukas.gif  cool.gif
hmmm  blush2.gif

nuraminot:) Siap vaikinai tikrai labai palankiai reaguoja - matyt moteris ant baiko ju manymu tokiu nesamoniu, kaip moteris uz masinos vairo, neturetu pridaryti blush2.gif Optimistai jie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cioperiuke @ 2010 03 26, 11:59)
Labas,

Aš irgi bijojau. Ir dabar bijau. Bet gi koks malonuumas thumbup.gif
Atsakyti
Bet tai jus man durnai paaiskinkit, bijau, bet malonumas. Tai gaunasi, kad malonumas yra bijoti ? smile.gif
As tai jei bijau, tai visai ir nesiimu tokiu reikalu. Bijau voru, bet vistiek pasiryztu prieiti arciau ir uzmusti. Tai vienintelis dalykas kurio darau bijodama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cioperiuke @ 2010 03 27, 13:22)
Bet tai jus man durnai paaiskinkit, bijau, bet malonumas. Tai gaunasi, kad malonumas yra bijoti ? smile.gif
As tai jei bijau, tai visai ir nesiimu tokiu reikalu. Bijau voru, bet vistiek pasiryztu prieiti arciau ir uzmusti. Tai vienintelis dalykas kurio darau bijodama biggrin.gif

Ta baimė nėra tokia didelė. Ta baimė yra kaip jauduliukas prieš pirmą pasimatymą. Kai atsisėdi važiuot, po kelių šimtų metrų visai baimės nebejauti, jauti tik malonumą. Negi tu visai nebijai?
Atsakyti
Taip, teoriskai po keliu bandymu baime turi uzleisti vieta malonumui. Bent jau taip man buvo su kitais ekstremaliais uzsiemimais smile.gif
Beje, voru irgi klaikai bijau. Bet baimes rusis cia visiskai kitokia g.gif
Tai treciadieni jau susitariau del pirmos pamokos. Jau labai laukiu thumbup.gif

Atsakyti
Migliux, zinok bijau tai kai mane veza smile.gif Pati nebijau nei kiek. Apskritai kai pirma karta uzlipau ant moco, man parode kur kas o as emiau ir nuvaziavau smile.gif Aisku salia vienas toks ristele bego kuri laika nu jei tipo dribciau smile.gif Bet kai apsukau rata manes vis klause ar tikrai pirma karta ant moco sedziu smile.gif Nu zodziu kai sedau pirma karta sirdis nedrebejo, nei kai dabar kazkelinta sedu jauciu tik kaifa ir malonuma smile.gif
Berenika sekmes pamokose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cioperiuke @ 2010 03 29, 08:11)
Migliux, zinok bijau tai kai mane veza smile.gif Pati nebijau nei kiek. Apskritai kai pirma karta uzlipau ant moco, man parode kur kas o as emiau ir nuvaziavau smile.gif Aisku salia vienas toks ristele bego kuri laika nu jei tipo dribciau smile.gif Bet kai apsukau rata manes vis klause ar tikrai pirma karta ant moco sedziu smile.gif Nu zodziu kai sedau pirma karta sirdis nedrebejo, nei kai dabar kazkelinta sedu jauciu tik kaifa ir malonuma smile.gif

Na tu šaunuolė. Man sekėsi sunkiau. Ne tiek pats važiavimas, kiek įvairūs ypatumai - pradžioje - kaip guldyti, paskui counter steering ir visa kita. Be to jaučiu ir amžius duoda savo. Daraisi atsargesnė g.gif
Atsakyti