Įkraunama...
Įkraunama...

Mano ratai buvo du

puiki baikerė
Atsakyti
Isties zavi aktyvi, veikli moteryte bigsmile.gif
Atsakyti

Paraše matosi brolio motocikliukas biggrin.gif , manau, kad jam (ne broliui, o motociklui) 50 metų dar nėra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(berenika @ 2010 03 26, 11:43)
Sveikos merginos, noreciau prie jusu prisijungti! Teorija jau islaikaiu eksternu pernai, tai liko tik praktika. Kazkur po menesio planuoju pradeti.
Vaziuot nemoku, reiks pradet nuo pat pradziu, bet labai jau noriu. Is tiesu bijau ziauriai, ypac kad nesuvaldysiu ir nukrisiu)) Taip pat bijau kad atrodysiu nekaip - 30-ties metu teta ant bike'o)). Bet nieko, su tuo manau susidorosiu.
Gal kas is jusu neseniai Motoakademija lanke? kaip ten, gerai ismokina?

Tas pats galioja ir man. Skirtumas tik tas, kad žiauriai noriu, bet nebijau. Tik gėda tiek metelių turint eit užsirašyti į vairavimo kursus. ax.gif
Beje, o tu kur juos lankai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2010 05 02, 14:53)
Tas pats galioja ir man. Skirtumas tik tas, kad žiauriai noriu, bet nebijau. Tik gėda tiek metelių turint eit užsirašyti į vairavimo kursus. ax.gif

Tik jau nereikia kompleksuot dėl amžiaus. Jei padori mokykla su padoriais instruktoriais, tai niekam ten neklyla jokių užpakalinių minčių schmoll.gif Kalbu iš asmeninės patirties ir man senai jau nebe 30 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2010 05 02, 14:53)

Oi čia tai mažiausia bėda. Aš irgi jau senė biggrin.gif
Atsakyti
sakyciau kai ne 18-likine eini mokintis, reiskia ne jaunatvine karstine, o rimta apsisprendima. Dar sakyciau tai reiskia, kad moterytes dar turi parako thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pati's @ 2010 05 03, 19:44)
sakyciau kai ne 18-likine eini mokintis, reiskia ne jaunatvine karstine, o rimta apsisprendima. Dar sakyciau tai reiskia, kad moterytes dar turi parako  thumbup.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif gerai pasakyta!
Atsakyti
Sveikos dar karta! Arteja mano diena X, tai noriu jus paklausti - jei moketes nuo nulio, kaip laiket - su apribojimais ar is karto ant normalaus? Man instruktorius kazkaip is kart pasake, kad merginai geriausia su apribojimais laikyt, o paskui po 2-ju metu persest ant galingesnio, tai and galingo as net ir nesimokiau, tik ant Hondos 250cc. Rodos viskas ir protingai pasakyta, bet man sirdi skauda - kodel vaikinai gali, o as ne))

Papildyta:
QUOTE(relax @ 2010 05 02, 15:53)

Man draugai rekomendavo viena vaikinuka, is pradziu net biski keista buvo, kad mokytojas uz mane jaunesnis, bet nieko, visai neblogai susisnekejom. thumbup.gif
Baimes tai jau mazai pas mane, o pirmus kartus taip bijojau, kad nakti pries pamoka miegot negaledavau. blush2.gif Bet kazkaip jau isitraukiau i ta reikala. ,
Atsakyti
Aš laikiau iškart be apribojimų, galima laikyt jei jau turi vairuotojo paymėjimą 2 metus. Ką reiškia merginai geriau doh.gif Nesąmonė absoliuti. Kai aš laikiau,
tai susirinko į egzaminą aš viena moteriškė ir kokie 5-6 vyrai, tai išlaikiau geriausiai tongue.gif Gal jei neturi moco ir ruošiesi pirkti, tada gal ir be skirtumo, po dviejų metų parduosi, nusipirksi kitą, man tai lyšna problema doh.gif
Atsakyti
QUOTE(berenika @ 2010 05 05, 09:01)
Sveikos dar karta! Arteja mano diena X, tai noriu jus paklausti - jei moketes nuo nulio, kaip laiket - su apribojimais ar is karto ant normalaus? Man instruktorius kazkaip is kart pasake, kad merginai geriausia su apribojimais laikyt, o paskui po 2-ju metu persest ant galingesnio, tai and galingo as net ir nesimokiau, tik ant Hondos 250cc. Rodos viskas ir protingai pasakyta, bet man sirdi skauda - kodel vaikinai gali, o as ne))

Aš be apribojimų laikiau. Vistiek žinojau kad sėsiu ant ne mažiau 600cc. Ir po dviejų nieko daryt nereiks. Jei gali dar, tai pasakyk instruktoriui kad nori galingesnio. Mokantis man didelio skirtumo nebuvo, nebet esi labai smulki ir maža, nenulaikysi sunkesnio g.gif
Atsakyti
Aisku. Tada bandysiu irgi pasivazinet su galingesniu, gal viskas bus ok. Ten Fazeris, kaip ir Regitroj, tai kai buvau ant jo atsisedus, zeme pasiekiu tik pirstais, ne visa peda, nors ugis mano 170, kaip ir pakankamas. gal kojos trumpos g.gif

Noretusi aisku ir iskart nusipirkt ka nors padoresnio, nes iki 25KW labai jau mazas pasirinkimas tu motociklu, vien mopedai.
Atsakyti