QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 26, 16:11)
o kaip jis daromas yra, kaip ir su keratinu? ir kuo geriau uz ji?
Deja palyginti negaliu proceso, nes keratino nesu darius, tik cia nera naudojamas karstis rezultatui uztvirtinti ir panasiai kaip ir atliekant keratino gydyma negalima 2 paras plauti plauku
liutuke,
kuriame salone daretes gydyma proteinais ir kokia kaina sios proceduros?
kuriame salone daretes gydyma proteinais ir kokia kaina sios proceduros?
QUOTE(Tresor @ 2011 12 30, 09:11)
Atsakiau a.z.
sveikos,as naudoju argbeta linijos produktos,t.y. su argano aliejumi ir beta keratinu,man nuostabiai tinka ir patinka,plaukai atsigauna,nes sviesinti,minksti,purus,svelnus. tai geriausia kauke,siu metu atradimas
seniau naudojau rigenol kauke,bet dikson nepalyginamai man geresnis
gal kuri bande dikosn polipant ampules?
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2012 02 06, 10:01)
sveikos,as naudoju argbeta linijos produktos,t.y. su argano aliejumi ir beta keratinu,man nuostabiai tinka ir patinka,plaukai atsigauna,nes sviesinti,minksti,purus,svelnus. tai geriausia kauke,siu metu atradimas
Kuri konkreciai? Si?

QUOTE(*Lelyte @ 2012 02 07, 08:42)
gal kuri bande dikosn polipant ampules?
Baigineju Ristrutturante, zadu veliau jas bandyti
Gal kuri placiau papasakotumet, kaip teisingai naudoti Ristrutturante ampules namu salygom
. Man kirpykloj plove galva, tada itryne ja i plaukus (eme mazom sruogelem) ir imasazavo i plaukus iki putu. Tada uzdejo celofana ir pusei valandos pasodino po karsto oro gaubu, o tada isplove ir isdziovino. Kaip namuose ta siluma plaukam ssuteikti
QUOTE(nomeda.b @ 2012 02 29, 22:56)
Gal kuri placiau papasakotumet, kaip teisingai naudoti Ristrutturante ampules namu salygom
. Man kirpykloj plove galva, tada itryne ja i plaukus (eme mazom sruogelem) ir imasazavo i plaukus iki putu. Tada uzdejo celofana ir pusei valandos pasodino po karsto oro gaubu, o tada isplove ir isdziovino. Kaip namuose ta siluma plaukam ssuteikti 
Viska darau taip pat, itrinu, dedu celofana, ranksluosti ir puciu fenu - neistisai, bet po kelis trumpus kartus
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 01, 18:43)
as kazkaip pritingiu pusti su fenu, ir taip silta galvos oda buna nuo ranksluoscio 
darau ir visai nepuciu silumos (nes kirpejaman ir nesake,kad reikia silumos) ir rezultatai kuo geriausi be silumos:)