Įkraunama...
Įkraunama...

Dikson

o kaip jis daromas yra, kaip ir su keratinu? ir kuo geriau uz ji?
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 26, 16:11)
o kaip jis daromas yra, kaip ir su keratinu? ir kuo geriau uz ji?

Deja palyginti negaliu proceso, nes keratino nesu darius, tik cia nera naudojamas karstis rezultatui uztvirtinti ir panasiai kaip ir atliekant keratino gydyma negalima 2 paras plauti plauku 4u.gif O geriau tai manau del to, kad plaukas nera kaitinamas plauku znyplem ir atstatoma dalis plauko kutikulos, o ne papildoma medziagom, kurios issiplaus. Kol kas nedaug galiu pakomentuoti, tik tiek, kad pirminis rezultatas patiko smile.gif Pats procesas: plaukai plaunami sampunu, kuris atveria plauko zvynelius, tuomet tepama kazkokia lyg "rugstis", paskui kauke ir galiausiai isplaunama kazkokia priemone, kuri uzveria plauko zvynelius smile.gif Paskui man daze plaukus, tai dazu zymiai daugiau reikejo, plaukas viska i save sugere smile.gif Tai ir spalva ilgiau neisbluks.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^^liutuke: 26 gruodžio 2011 - 16:27
pats principas kaip su keratinu, tik pabaigoje nera kaukes, eina znyples smile.gif aciu uz info, reikes pasidometi placiau mirksiukas.gif
Atsakyti
liutuke,
kuriame salone daretes gydyma proteinais ir kokia kaina sios proceduros?
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2011 12 30, 09:11)
liutuke,
kuriame salone daretes gydyma proteinais ir kokia kaina sios proceduros?

Atsakiau a.z. smile.gif
Atsakyti
sveikos,as naudoju argbeta linijos produktos,t.y. su argano aliejumi ir beta keratinu,man nuostabiai tinka ir patinka,plaukai atsigauna,nes sviesinti,minksti,purus,svelnus. tai geriausia kauke,siu metu atradimas thumbup.gif
seniau naudojau rigenol kauke,bet dikson nepalyginamai man geresnis
Atsakyti
gal kuri bande dikosn polipant ampules?
Atsakyti
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2012 02 06, 10:01)
sveikos,as naudoju argbeta linijos produktos,t.y. su argano aliejumi ir beta keratinu,man nuostabiai tinka ir patinka,plaukai atsigauna,nes sviesinti,minksti,purus,svelnus. tai geriausia kauke,siu metu atradimas thumbup.gif
seniau naudojau rigenol kauke,bet dikson nepalyginamai man geresnis

Kuri konkreciai? Si? ax.gif
user posted image

QUOTE(*Lelyte @ 2012 02 07, 08:42)
gal kuri bande dikosn polipant ampules?

Baigineju Ristrutturante, zadu veliau jas bandyti g.gif
Atsakyti
Gal kuri placiau papasakotumet, kaip teisingai naudoti Ristrutturante ampules namu salygom ax.gif . Man kirpykloj plove galva, tada itryne ja i plaukus (eme mazom sruogelem) ir imasazavo i plaukus iki putu. Tada uzdejo celofana ir pusei valandos pasodino po karsto oro gaubu, o tada isplove ir isdziovino. Kaip namuose ta siluma plaukam ssuteikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nomeda.b @ 2012 02 29, 22:56)
Gal kuri placiau papasakotumet, kaip teisingai naudoti Ristrutturante ampules namu salygom  ax.gif . Man kirpykloj plove galva, tada itryne ja i plaukus (eme mazom sruogelem) ir imasazavo i plaukus iki putu. Tada uzdejo celofana ir pusei valandos pasodino po karsto oro gaubu, o tada isplove ir isdziovino. Kaip namuose ta siluma plaukam ssuteikti  ax.gif

Viska darau taip pat, itrinu, dedu celofana, ranksluosti ir puciu fenu - neistisai, bet po kelis trumpus kartus wink.gif
Atsakyti
as kazkaip pritingiu pusti su fenu, ir taip silta galvos oda buna nuo ranksluoscio irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 01, 18:43)
as kazkaip pritingiu pusti su fenu, ir taip silta galvos oda buna nuo ranksluoscio  irnesakyk.gif

darau ir visai nepuciu silumos (nes kirpejaman ir nesake,kad reikia silumos) ir rezultatai kuo geriausi be silumos:)
Atsakyti