Įkraunama...
Įkraunama...

Katė ir kūdikis

QUOTE(aura4 @ 2006 02 02, 14:37)
Na,aš tik labiausiai pergyvenu dėl plaukų.Kad koks apendikso uždegimas nebūtų.Nes mes čia juos desertui valgom doh.gif Sugok nesaugojes,vistiek pūkai visur laksto,nes katė ilgaplaukė.O dėl kitko tai aš galvos nė nekvaršinau visai.Dar iš pradžių dėl alergijos,bet paskui nė del tos.Tik dėl tų plaukų.

tai gal reiktu kailiuka trumpai nukirpti? g.gif nes as butent tu ilgaplaukiu todel ir nelabai megstu, kad plauku ir maiste ir ant rubu pilna swoon.gif geriau jau sfinksiukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2006 01 31, 11:17)
man tai katino gaila. paskui ir uzauga tokie vaikai, kurie kankina gyvunelius, nes vaikystej tevai ne tik nedrausdavo, bet dar ir skatindavo tai daryti.

Na aš nesakau, kad tokį mažosios elgesį toleruoju.Visada stengiuos pasakyti, kad taip negalima, tik kartais įdomu pažiūrėt kaip vaikas ir katinas savo santykius aiškinasi smile.gif Pavyzdžiui mano dukra piešia, o katinas ateina ir atsigula ant jos knygelės.Ji iškart pas mane verkdama, tipo katis skriaudžia.Na sakau tu jį pastumk ir išsitrauksi tą knygelę.Ji bando pastumt, o tas nė krust, nenori tos knygelės atiduot, irgi su principais tongue.gif Dukrytė už galvos tempia jį nuo knygelės, o tas įsispiria ir visvien nenulipa.Na tada aš neiškenčiu pati jį nukeliu.Va tokiais atvejais ji jam kartais ir užvožia. Bet aš niekada neskatinu taip daryt
Atsakyti
Vilius ir Markyzas
Atsakyti
O kaži kiek kainuoja katės apkirpimas kačių kirpyklose?Domintų Kauno mieste.Bet gal lekiu temą užvesti,gal kas žinos.
Atsakyti
Kol dar laukiausi, irgi labai bijojau kaip katė reaguos į vaiką. Ir ką, parsivežėm, apuostė ir daugiau nei artyn nelenda. smile.gif Tik kai mažasis paleidžia dūdas, katė kartais jam ima antrinti tokiu bjauriu morčiniu balsu doh.gif
O plaukų pas mus ir nuo trumpaplaukės sočiai..
Atsakyti
Kaj buvau nescia-girdejau daug briedu N kartu, kad mesk kate laukt, kad blogai ir tt. Na baikit jumorus, jei vaikas alergiskas, tai aisku, bet seip... Kate man buvo didele pagalba. Butas didelis-virtuve toooli nuo miegamojo. Kai Mazas imadavo verkt, kate miaukdama atlekdavo i vituve ir kabindavo i kojas, kai as pvz plaudama indu negirdedavau. Jei vaikas sirgdavo-kate nesitraukdavo... Tai katytei atsitiko nelaime, bet dabar vel turime kita. Sitoji su vaiku duksta-Mazius irgi be jos negali, bet kadangi Afrodite jaunute-nenoriu, kad ibreztu ar pan-neleidziu kartu miegoti.
Atsakyti
QUOTE(Shirshe @ 2006 02 04, 00:12)
Kaj buvau nescia-girdejau daug briedu N kartu, kad mesk kate laukt, kad blogai ir tt. Na baikit jumorus, jei vaikas alergiskas, tai aisku, bet seip... Kate man buvo didele pagalba. Butas didelis-virtuve toooli nuo miegamojo. Kai Mazas imadavo verkt, kate miaukdama atlekdavo i vituve ir kabindavo i kojas, kai as pvz plaudama indu negirdedavau. Jei vaikas sirgdavo-kate nesitraukdavo... Tai katytei atsitiko nelaime, bet dabar vel turime kita. Sitoji su vaiku duksta-Mazius irgi be jos negali, bet kadangi Afrodite jaunute-nenoriu, kad ibreztu ar pan-neleidziu kartu miegoti.

Va va.Ne vienas vaikas ,o du. biggrin.gif O aš tai savo katytę apleidau.Nes prie jos labai daug priežiūros reikia.O kažkaip pavargstu,neprieinu aš prie jos verysad.gif Tai vargšė vaikšto visa traiškanota. Bet nieko,jauna dar ,pasitaisysiu blush2.gif
Atsakyti
Pas mus siamo katinas, gyvena pats sau, ant rankų nebūna, skaudančių vietų negydo. Kai laukiausi bijojau kaip čia jis į mažylį reaguos. Kai grįžom iš gimdymo namų pirmas veiksmas ką padarėm, tai atnešėm katiną prie vaikiuko apsiuostinėt. Iš pradžių neleidom į tą kambarį, kur vaikas miega, o dabar, kai pamatėm kad jis nelenda prie jo, tai jam visi keliai atviri. Tik labai mėgsta ant mažiaus rūbelių atsigult, ir į lovytę vis taikosi įšokti, bet aš subaru ir neša kudašių.
Atsakyti
Kai laukiausi nestuke.gif , tai jau tiek nuomonių prisiklausiau: mesk lauk, atiduok kam nors, kad kartais norėdavosi gun_bandana.gif.
Bet nieko dukrytei 10 mėn. ir geriausi draugai su katinu, ji net ropoti pradėjo nes labai norėjo prie katino pasedėti thumbup.gif good.gif, o šiaip pirmą mėnesį pats katinas vengdavo eiti ten kur lelius, tik po to įsidrąsino, tai atėjas šalia įsitaiso thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vytule: 10 vasario 2006 - 00:50
Turiu siamo kaciuka, labai jau mielas, kaip mazas vaikas - i rankas paimk, paglostyk, pakasyk... Miega salia. Na jau toks meilumas neispasakytas biggrin.gif Tai irgi galvojau ka reikes daryti kai leliukas bus... Bet pasiskaiciusi kazkaip apsiraminau smile.gif Tikrai nezadu atsisakyti kaciaus 4u.gif Tik irgi beda - nors trumpaplaukis, bet seriasi doh.gif Vieni plaukai visur... ir sukuoju, ir valau, ir vistiek...
Zodziu , kai bus leliukas, bus kaciukas, jei blogai elgsis pastarasis - tada ir galvosim smile.gif
Atsakyti
Aš turiu dukrytę, jai greit 5 mėn. Planuoju įsigyt katinėlį, jaunas dar visai. unsure.gif Tai visi aršiai aiškina kad katinas ir kūdikis nesuderinami dalykai. Prisiskaičiau atveju, kai į šeima ateina vaikelis. O įdomu kaip katinas elgtųsi, jei jis patenka į naują šeimą, kur yra mažas vaikiukas. Beje katinas maišytas rusų mėlynasis (ne veislei čia, malonumui, tai ir nežinau tikslios veislės) blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
biggrin.gif
Aš turiu mažą berniuką 1,5 metukų ir labai norėčiau katinuko. Tik bijau kaip reguos katinas naujuose namuose kur mažas vaikas ir kaip su tais plaukais?Ar labai trumpaplaukiai šeriasi? g.gif
Atsakyti