QUOTE(zaniatja @ 2006 01 18, 14:39)
Vat jau po keleto dieneliu turi gimti musu vaikutis ir mes turim kate namuose. Jinai yra ne paties geriausio charakterio ta prasme, kad visiskai neprisileidzia glostoma svetimu zmoniu, dreskia ir kanda, jei kas bando paliesti. Visi tada pradeda mus gasdint, kad bus blogai, kai vaikeli parsiveshim. Ateina kas i svecius, pasakai, kad nelystu prie jos, nes idreks, o vistiek visi lenda ir gauna. Tada sako:"oj, kokia bjauri kate". Bet jei prie jos nesiliecia ir jinai nieko nedaro. O kas dabar del vaikelio, tai abu su vyru manom, kad isvezt, atiduot kate kam nors yra lengviausias budas. Ir istikruju suprantu, kad bus pradzioje tikrai sunku, kol pripras prie vaikelio. Bet be pastangu gi nieko nebuna. Bandysim laikyt kate, tikiuosi greit susitaikys su tuo, kad bus dar vienas asmuo seimoje, pradzioje daugiau pasaugosim. As pati kai augau tai kaime maza budama ir kates ir sunis visus nubuciuodavau (o jie augo lauke, ne kambary) ir augau sveika. Nereikia vaikui sterilumo! Reikia supratimo, meiles ir prieziuros...
Jau tie sveciai... As kiek kartu sakiau, kad prie mano katino nelystu (jis irgi svetimu nemegsta), bet ne vis tiek lenda, o poto visiems pasakoja, koks mano katinas monstras. Tai man tos kalbos jau igriso. Liepiu is anksto visiems nesiskusti.
QUOTE(vanilla_ice @ 2006 01 22, 19:19)
Sesuo pries pusantro menesio pagimde dukryte.Buvo didelis klausimas kaip reguos jos arsusis katinas.Nes tas katinas labiau panasus i suni
Kai pariveze,katinas bijojo net eit i ta puse kur kudykis buvo.Jam buvo nesuprantamas sutverimas tas kudikelis.Taciau apsiprato,nebebijo,taciau ir nepuola.Manem kai vaikelis judins rankytes ar kojytes,katinas puls kasti,nes mums taip daro,taciau nieko panasaus 

Nuraminai, nes as panasaus bijojau. Supratau dabar, kad svarbiausia stebeti ir laiku reaguoti. Kaip bus, taip bus. Katinelio savo lepunelio niekam neatiduosiu. O bobutes su savo kalbom tegul...
Ech. Tikiuosi bus viskas gerai.