Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos

QUOTE(adžani @ 2010 09 23, 17:33)
Kodel vos issilaiko jei yra net  2? blink.gif

lotuliukas.gif antrajame didžiąją vietos dalį užima forum cinemas ir didžiulis topo centras mirksiukas.gif dar buvo nedidelė ledo arena, bet jau metus jei ne daugiau vietoj jo pripučiamų atrakcijonų vaikams pridėjo. matyt, labiau apsimoka unsure.gif na ir dar keletas nelabai reikšmingų parduotuvių (gal 4 iš jų- treningų parduotuvės doh.gif ) o šiaip tai matosi, kad sunkiai laikosi, nes dažnai parduotuvės užsidaro, o po to ilgą laiką stovi tuščios patalpos doh.gif apie centrą nekalbu iš viso unsure.gif tuoj tik padėvėtų rūbų parduotuvės liks . na, bet labai jau off topinu, čia gal į parduotuvių temą tiktų labiau lotuliukas.gif
ai, dar trečią babiloną planavo statyti. bet kažin ar bebus unsure.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 09 23, 17:58)
lotuliukas.gif antrajame didžiąją vietos dalį užima forum cinemas ir didžiulis topo centras  mirksiukas.gif dar buvo nedidelė ledo arena, bet jau metus jei ne daugiau vietoj jo pripučiamų atrakcijonų vaikams pridėjo. matyt, labiau apsimoka unsure.gif na ir dar keletas nelabai reikšmingų parduotuvių (gal 4 iš jų- treningų parduotuvės  doh.gif )  o šiaip tai matosi, kad sunkiai laikosi, nes dažnai parduotuvės užsidaro, o po to ilgą laiką stovi tuščios patalpos  doh.gif apie centrą nekalbu iš viso  unsure.gif tuoj tik padėvėtų rūbų parduotuvės liks . na, bet labai jau off topinu, čia gal į parduotuvių temą tiktų labiau  lotuliukas.gif
ai, dar trečią babiloną planavo statyti. bet kažin ar bebus  unsure.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

Aisku. ax.gif
Ceburashka su tortadieniu. happybday.gif
As tai apsirgau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 23, 17:36)
Pavadinčiau tokias knygas vienu žodžiu - nužmogėjimas.

Pasirašau po kiekvienu žodžiu drinks_cheers.gif

QUOTE(reeva @ 2010 09 23, 17:38)
Kinė  ax.gif  blush2.gif

Ai, jau tipo studijuoji LF, tai pradėsi klaidas taisyt biggrin.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 23, 17:45)
Vakar vakare atsiguliau, pasiemiau Popieze Joana ir perskaiciau puslapi  lotuliukas.gif  doh.gif  akys tik kalpt klapt.. o siandien atsikeliau, ir pagailo man tos knygos  unsure.gif  kas bus, kai as ja perskaitysiu ir pasirodys labai gera knyga.. bus gaila kad perskaiciau  lotuliukas.gif  zodziu pasiemiau Mirtis is misko nusprendziau galutinai damust save su detektyvais  doh.gif

Nesupratau, gaila skaityti gerą knygą, tai nusprendei imtis detektyvo ir taupyt Popiežę? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 23 rugsėjo 2010 - 17:15
ACIU dar karta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O apie kokia jus "Mergaite" kalbate? blush2.gif apsveskite smile.gif Apie ka knyga?Gal man ja pasirinkti uz paduovanota duovanu ceki g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 09 23, 18:04)
As tai apsirgau.  doh.gif

Ne tu viena verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 23, 17:15)
Nesupratau, gaila skaityti gerą knygą, tai nusprendei imtis detektyvo ir taupyt Popiežę?  g.gif

Tiesiog tokias knygas kaip Popieze Joana, Geliu kraujas, Moteru kupe, Begantis paskui aitvara, Kalifo rumai - kazkaip galvoju pataupysiu liudniems ziemos vakarams, o kas zino.... gal nebebus daugiau tokiu geru knygu, ka tada reikes daryt blush2.gif

Beje, siuntinuka issiunciau, Dorifore, kai gausi - butinai pranesk, kad ramu butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ceburashka @ 2010 09 23, 17:16)
ACIU dar karta 4u.gif  4u.gif  4u.gif
O apie kokia jus "Mergaite" kalbate? blush2.gif apsveskite smile.gif Apie ka knyga?Gal man ja pasirinkti uz paduovanota duovanu ceki g.gif  smile.gif

Apie šitą:
http://www.blk.lt/lt/knygos/mergaite/
Atsakyti
QUOTE(ceburashka @ 2010 09 23, 18:16)
ACIU dar karta 4u.gif  4u.gif  4u.gif
O apie kokia jus "Mergaite" kalbate? blush2.gif apsveskite smile.gif Apie ka knyga?Gal man ja pasirinkti uz paduovanota duovanu ceki g.gif  smile.gif

Apie šitą knygą kalbam ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 23, 18:17)
Tiesiog tokias knygas kaip Popieze Joana, Geliu kraujas, Moteru kupe, Begantis paskui aitvara, Kalifo rumai - kazkaip galvoju pataupysiu liudniems ziemos vakarams, o kas zino.... gal nebebus daugiau tokiu geru knygu, ka tada reikes daryt  blush2.gif

Beje, siuntinuka issiunciau, Dorifore, kai gausi - butinai pranesk, kad ramu butu smile.gif

Nu rimtai, keistuolės jūs biggrin.gif taupyt knygą žiemai biggrin.gif Aš nekantrauju, kada galėsiu ją skaityt, o kažkas desertui laikos. Ingėnas tokia pati biggrin.gif

gerai, pranešiu būtinai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 23 rugsėjo 2010 - 17:22
QUOTE(amber123 @ 2010 09 23, 16:36)
Sveikos bigsmile.gif pabaigiau vakar Trobele 4u.gif
Kas is kart uzkliuvo geraja prasme, tai virselis.. labai man grazus wub.gif buvau girdejus, kad tai filosofine knyga, tai labai nesiverziau skaityt.. bet sudomino jos populiarumas.. sios knygos parduoda daugiau nei 10mln kopiju 4u.gif istorija idomi.. negirdetas siuzetas.. Idomiai nagrinejamas santykis su Dievu smile.gif idomiai pateikiamas pats Dievas bigsmile.gif pradzioj eilinis romanas, o poto prasideda daug dialogu su dievu.. buvo siaip idomu skaityt wub.gif bet snekant apie pacia knygos esme, tai yra ar galetum atleist didziausiam savo priesui, kuris nuzude tavo dukra, tai as asmeniskai negaleciau unsure.gif beja, ta knyga pateikiama kaip tikra istorija.. as drysciau tuo abejoti, bet kas zino.. ir dar labai idomiai pateikiama Svenciausia Trejybe, tai yra 3 zmones: juodaode moteris, kiniete atrodo ir vyras smile.gif
Pradejau knyga 52 Nostradamo pranasystes.. kol kas perskaiciau 50psl smile.gif tikejaus kai ko kito, bet kol kas nieko..  4u.gif Toliau skaitysiu Istorike

Visiskai su tavim sutinku, labai panasiai ir as apie ja atsiliepiau drinks_cheers.gif Kiek pradzia idomi buvo, tiek pabaiga neidomi. Nu nesuprantu, kaip galima atleisti tokiam tipui, kuris pagrobe ir ziauriai nuzude jo vaika doh.gif As sakiau, kad si knyga labai patiks tiems, kurie patikes jog taip galejo buti is tiesu (kalbu apie Dievo apsireiskima). As nepatikejau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 23, 17:21)

Nu rimtai, keistuolės jūs  biggrin.gif taupyt knygą žiemai  biggrin.gif Aš nekantrauju, kada galėsiu ją skaityt, o kažkas desertui laikos. Ingėnas tokia pati  biggrin.gif

Aha tongue.gif Man pusę knygų iš savo bibliotekos gaila skaityti blush2.gif
Atsakyti
Taip, mes taupios smile.gif Siandien nusipirkau deze tokia medine grazia knygom, nes jau nelabai telpa. Negalvojau kad man taip gali atsitikti lotuliukas.gif bet vistiek nekaupsiu as ju, va Mirtis is Misko perskaitau ir parduodu, tikrai neskaitysiu detektyvo antra karta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 23, 18:19)

Ne,jau nenoriu.Itrauksiu i sarasiuka kitiems laikams.Kamuoja rudenine depresija(lengva forma) biggrin.gif tai norisi kazko laaabai lengvo,romantisko rolleyes.gif
Atsakyti