Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos

QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 23, 17:25)
Taip, mes taupios smile.gif Siandien nusipirkau deze tokia medine grazia knygom, nes jau nelabai telpa. Negalvojau kad man taip gali atsitikti  lotuliukas.gif  bet vistiek nekaupsiu as ju, va Mirtis is Misko perskaitau ir parduodu, tikrai neskaitysiu detektyvo antra karta  4u.gif

Apie detektyvus aš irgi tos pačios nuomonės drinks_cheers.gif
Žiūriu, turim mes daug būdo panašumų su Meskute5 tongue.gif - dėl geriausių knygų "taupymo", dėl minimalizmo buityje (kad neapsikraut visokiomis smulkmenomis, taip pat ir nebereikalingomis knygomis), abi nelabai mėgstame arba visai nemėgstame skaityti knygas iš bibliotekos. Abi perkame, perskaitome ir dažniausiai perskaitytą knygą parduodame.
Papildyta:
QUOTE(ceburashka @ 2010 09 23, 17:26)
Ne,jau nenoriu.Itrauksiu i sarasiuka kitiems laikams.Kamuoja rudenine depresija(lengva forma) biggrin.gif tai norisi kazko laaabai lengvo,romantisko rolleyes.gif

Žinok, šioji visgi depresijos neįvarys (bent man taip pasirodė). Atrodo sunki tema, bet parašyta gražiai, šviesiai. Ir baigiasi gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 23 rugsėjo 2010 - 17:29
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 23, 17:30)
Žiūriu, turim mes  daug būdo panašumų su Meskute5 tongue.gif - dėl geriausių knygų "taupymo", dėl minimalizmo buityje (kad neapsikraut visokiomis smulkmenomis, taip pat ir nebereikalingomis knygomis), abi nelabai mėgstame arba visai nemėgstame skaityti knygas iš bibliotekos. Abi perkame, perskaitome ir dažniausiai perskaitytą knygą parduodame.

Aha, tik tu knygu turi daug daaaaaaaaug, o as ne blush2.gif As turiu tik 32 4u.gif net suskaiciavau smile.gif Ir dar keturis zodynus, 5 knygas pasaku ir pora apie vaiku auklejima. Viskas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 23, 18:15)

Ai, jau tipo studijuoji LF, tai pradėsi klaidas taisyt  biggrin.gif

tikrai ne biggrin.gif
Tiesiog tiek iš savęs,tiek iš kitų bandau išmušti tą kinietiškumą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 23, 18:17)
Tiesiog tokias knygas kaip Popieze Joana, Geliu kraujas, Moteru kupe, Begantis paskui aitvara, Kalifo rumai - kazkaip galvoju pataupysiu liudniems ziemos vakarams, o kas zino.... gal nebebus daugiau tokiu geru knygu, ka tada reikes daryt  blush2.gif

As niekad netaupau, ir tu netaupyk. Karta kai dar mokiausi mokykloje, viena mokytoja mums papasakojo tokia pamokancia istorija. Apie moteri, kuriai vyras padovanojo grazius silkinius apatinius ir ji ju nedevejo, taupe kokiai ypatingai progai. Bet tokios progos nepasitaike, nes ji mire taip ju nei karto ir neuzsidejus. Aisku as cia labai grubiai nupasakojau, bet tada kai mokytoja pasakojo ne vienas ir asara nubraukeme. Reikia is gyvenimo imti viska kas geriausia ir netaupyti kitiems kartams mirksiukas.gif
Atsiprasau uz OT blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovituteee @ 2010 09 23, 17:39)
As niekad netaupau, ir tu netaupyk. Karta kai dar mokiausi mokykloje, viena mokytoja mums papasakojo tokia pamokancia istorija. Apie moteri, kuriai vyras padovanojo grazius silkinius apatinius ir ji ju nedevejo, taupe kokiai ypatingai progai. Bet tokios progos nepasitaike, nes ji mire taip ju nei karto ir neuzsidejus. Aisku as cia labai grubiai nupasakojau, bet tada kai mokytoja pasakojo ne vienas ir asara nubraukeme. Reikia is gyvenimo imti viska kas geriausia ir netaupyti kitiems kartams mirksiukas.gif 
Atsiprasau uz OT blush2.gif

Girdejau ta istorija, ir tai yra nesamone didziausia blush2.gif pagal sia istorija nereiketu nei pinigu taupyt taip iseina- turi- ir leidi, nes nezinai ar rytoj gyvensi ar ne.
Manau netaupyti reikia gero zodzio artimam zmogui, meiles ir graziu jausmu.. Daiktam sitai as nepriskirciau 4u.gif Beje ziemos as zadu sulaukti, tai ir knygom pasirupinau 4u.gif
Atsakyti
aš irgi nesuprantu, kaip galima norėti taupyti knygas lotuliukas.gif jei manai, kad įdomi- čiupk ir skaityk thumbup.gif nes tokiu būdu galima ojojoj kiek knygų pritaupyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 23, 18:30)
Žiūriu, turim mes  daug būdo panašumų su Meskute5 tongue.gif - dėl geriausių knygų "taupymo", dėl minimalizmo buityje (kad neapsikraut visokiomis smulkmenomis, taip pat ir nebereikalingomis knygomis), abi nelabai mėgstame arba visai nemėgstame skaityti knygas iš bibliotekos. Abi perkame, perskaitome ir dažniausiai perskaitytą knygą parduodame.
Papildyta:
Žinok, šioji visgi depresijos neįvarys (bent man taip pasirodė). Atrodo sunki tema, bet parašyta gražiai, šviesiai. Ir baigiasi gerai.

Na gal ir neivarys smile.gif Bet nuotaikos,manau,tikrai nepakels.
Gerai,mergaites,einu,parvaziuoja vyras,matau per langa,su gelem biggrin.gif Einu pasikvepinsiu,lupytes padazysiu ir lauksiu biggrin.gif .Vakarieniausime,gurksnosime vyna... blush2.gif Taigi iki rytdienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 09 23, 17:44)
aš irgi nesuprantu, kaip galima norėti taupyti knygas  lotuliukas.gif jei manai, kad įdomi- čiupk ir skaityk  thumbup.gif nes tokiu būdu galima ojojoj kiek knygų pritaupyti  lotuliukas.gif

as moku taupyt ir pinigus ir daiktus ir knygas pasirodo moku 4u.gif ir labai tuo esu patenkinta. esu taupus zmogus, gal del to, kad viska visada moku pasiskaiciuot nelieku ant nulio basom kojom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ceburashka @ 2010 09 23, 17:48)
Na gal ir neivarys smile.gif Bet nuotaikos,manau,tikrai nepakels.
Gerai,mergaites,einu,parvaziuoja vyras,matau per langa,su gelem biggrin.gif Einu pasikvepinsiu,lupytes padazysiu ir lauksiu biggrin.gif .Vakarieniausime,gurksnosime vyna... blush2.gif Taigi iki rytdienos 4u.gif

Smagu,gero vakaro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 09 23, 18:44)
aš irgi nesuprantu, kaip galima norėti taupyti knygas  lotuliukas.gif jei manai, kad įdomi- čiupk ir skaityk  thumbup.gif nes tokiu būdu galima ojojoj kiek knygų pritaupyti  lotuliukas.gif

Taip aš ir pritaupiau 200 neskaitytų knygų namie biggrin.gif dabar iš eilės skaitau ir neinu/neisiu į bibliotekas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 23, 17:54)
Taip aš ir pritaupiau 200 neskaitytų knygų namie  biggrin.gif  dabar iš eilės skaitau ir neinu/neisiu į bibliotekas  ax.gif

Neeeeeeee, tiek as neprikaupsiu, as kazkaip perskaitau - parduodu, paskui perku, pasisskaiciuoju, kad tas ant to iseitu. As gi buhaltere lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 23, 19:00)
Neeeeeeee, tiek as neprikaupsiu, as kazkaip perskaitau - parduodu, paskui perku, pasisskaiciuoju, kad tas ant to iseitu. As gi buhaltere  lotuliukas.gif

Nors ir as esu taupi,bet taip nesielgiu. schmoll.gif
Atsakyti