Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos

QUOTE(terakota_bum @ 2010 09 21, 09:59)
Na gal nereikia taip kategoriškai?
Atsiliepimus, perskaitau, dažnai jie būna tarsi paskatinimas daugiau pasidomėti ta knyga.
Man tik gaila, kad tie atsiliepimai išmėtyti, kartais ir praleidžiu (jei daug prikalbėta), kad tinklaraštis tam tikslui nenaudojamas...
Bet jei užtaikau, visada perskaitau.

O reakcijų... Parašyti kad patiko, nepatiko, gražiai ar negražiai mintys išdėstytos...  g.gif
Kaip turiu minčių, parašau.. O jei knyga neskaityta, kaip ir neturiu ką pridurti...

Aš pati rašau savo tinklaraštį apie knygas ir dar santrauką visada apie perskaitytą knygą parašau čia. Jei netingiu, žinoma. Kada jau apkerpėsiu, čia įdėsiu tik nuorodą....

O as net nesistengiu jokiu atisliepimu cia rasyti, nebent skaitau niekam neskaityta knyga.. o daugiausia skaitau knygas pagal atsiliepimus, tai ir rasyti nebera ka..kelis sakinius. aisku, atsiliepimai tokie kaip - ui, kaip knyga patinka- lygus nuliui. Netikiu, kad skaitancios knygas nu visiskai nemoketu aprasyti knygos... g.gif
Atsakyti
Laba laba smile.gif

QUOTE(AisteZ @ 2010 09 21, 10:53)
Juk savaitgalis katik buvo mirksiukas.gif  biggrin.gif As su drauge pageriau kavytes,eisiu tingiai pagulesiu ir paskaitinesiu ax.gif

Norėčiau ir aš taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 21, 09:57)
Labas rytas, aciu uz nauja tema ir grazius zodzius  4u.gif  registruojuosi su Bezdzioniu tiltu  tongue.gif

Ar itraukia? rolleyes.gif
Atsakyti
Dievuliau koks geras rytas wub.gif wub.gif knygu man atveze viena sauni Sm mergaite.. Trobele ir Tanijo uola (apie libana g.gif ) wub.gif jau kaip skaityyyyyyyyysiu wub.gif dar laukia Fati 52 Nostradamo pranasystes wub.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Ar kas nors jau skaitet Peter James "Prieblanda" ?
Atsakyti
QUOTE(terakota_bum @ 2010 09 21, 10:59)
O reakcijų... Parašyti kad patiko, nepatiko, gražiai ar negražiai mintys išdėstytos...  g.gif
Kaip turiu minčių, parašau.. O jei knyga neskaityta, kaip ir neturiu ką pridurti...

biggrin.gif man tai kartais neiseina graziai aprasyt.. galvoj sukas zodziai, o isreikst negaliu doh.gif nors atrodo tiek daug noreciau pasakyt, nes knyga ziauriai patinka.. wub.gif
Atsakyti
Su savo tempais tai žiūriu, kad tik kas trečią temą turbūt spėsiu prisijungti smile.gif
Tarp darbų, krepšinio euforijos ir grįžimo į įprastas vėžes suskaičiau:
Somaly Mam Prarastos nekaltybės kelias
user posted image
Neabejoju, kad diskusijų apie šią knygą buvo daug, todėl labai nesiplėsiu su atsiliepimu. Trumpai sakant, knyga sukrėtė ir sukėlė begalę minčių ir klausimų. Daugelio dalykų, aprašytų knygoje, nesugebu suvokti iki šiol. Apskritai, stengiausi skaityti palikdama tam tikrą atstumą tarp savęs ir teksto, nes suvokti, kad tai, ką skaitai yra realybė ir kad tą akimirką, kai verti knygos puslapį, kažkas prievartauja mažas mergaites, buvo pernelyg sunku. Pagrindinis klausimas perskaičius knygą, ko gero buvo "kaip ekonominis/politinis režimas sugeba suluošinti žmogų taip, kad tokie nusikaltimai prieš vaikus jam tampa norma?". Sunki, sukrečianti knyga, kurios norėtųsi, kad nebūtų. Ne ta prasme, kad Somaly galėjo jos nerašyti, bet ta prasme, kad norėtųsi, jog tokie patyrimai neegzistuotų iš viso.

Šiaip knygų skaitymo madų nesivaikau ir nepuolu pirkti/ieškoti labai giriamų knygų, bet šįkart atsitiko taip, kad visai netyčia pas draugę pamačiau Tahir Shah "Kalifo rūmus".
user posted image
Tai antroji per pastarąją savaitę perskaityta knyga. Galiu tik prisidėti prie pagyrimų, jau išsakytų ankstesnėse temose. Miela, kartais iki ašarų juokinga, šilta ir labai lengvai perskaitoma knyga apie Maroką, skirtingas kultūras ir nuotykius, remontuojant nusipirktus namus.
Nežinau kodėl, nes tematikos visiškai skirtingos, bet ji man priminė Herrioto "Kas nuostabu ir išmintinga". Tokia keista asociacija, bet jausmas, patirtas skaitat abi knygas, buvo panašus.

O naujoj temoj registruojuosi su Ann Patchet Bel Canto.

Mačiau kalbėjot apie H. Hesę. Man labiausiai patiko jo "Demianas" (skaičiau mažiausiai penkis kartus ir susikonspektavus jau beveik buvau, kol kažkur pradanginau, tai jei kas pamatysit kur pirkti, švilptelkit blush2.gif ) ir "Stiklo karoliukų žaidimas" (šitą kasmet bent kartą perskaitau blush2.gif ). Tiesa, džiaugiuosi, kad dar nemažai jo knygų nesu skaičiusi, tai tikiuosi, kad atradimų džiaugsmas dar prieš akis.
Beje, labai patiko H. Hesės biografija, rašytojo gerbėjoms rekomenduoju.Pavyzdžiui aš skaitydama ją supratau, dėl ko šio rašytojo kūryba man artima, o ir šiaip, visokių įdomybių sužinojau.

Na, bet ir išsiplėčiau doh.gif

P.S. Gal kas pakuždėtų kaip padaryti, kad nuotrauka ir knygos pavadinimas centre būtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 21, 10:04)
O as net nesistengiu jokiu atisliepimu cia rasyti, nebent skaitau niekam neskaityta knyga.. o daugiausia skaitau knygas pagal atsiliepimus,  tai ir rasyti nebera ka..kelis sakinius. aisku, atsiliepimai tokie kaip - ui, kaip knyga patinka- lygus nuliui. Netikiu, kad skaitancios knygas nu visiskai nemoketu aprasyti knygos...  g.gif

Teisingai Meskute5 sako, jei visi knygą jau skaitė, ką čia daug ir prikomentuosi...
Taip man buvo su drambliais... visi jau skaitė ją.
Bet įspūdžius trumpai juk galima parašyti.
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 09 21, 10:05)
Laba laba smile.gif
Norėčiau ir aš taip ax.gif

Bet?...Trukdo kazkas?
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 09 21, 10:07)
Ar itraukia?  rolleyes.gif

itraukia itraukia thumbup.gif , pradzioj labai nervino daug vardu, painiojausi, paskui viskas stojo i savo vietas ir jau lengviau, nors perskaiciau tik trecdali. Gerai susuktas detektyvas.
Atsakyti
QUOTE(Lhasa @ 2010 09 21, 11:10)
Šiaip knygų skaitymo madų nesivaikau ir nepuolu pirkti/ieškoti labai giriamų knygų, bet šįkart atsitiko taip, kad visai netyčia pas draugę pamačiau Tahir Shah "Kalifo rūmus".
                        user posted image
Tai antroji per pastarąją savaitę perskaityta knyga. Galiu tik prisidėti prie pagyrimų, jau išsakytų ankstesnėse temose. Miela, kartais iki ašarų juokinga, šilta ir labai lengvai perskaitoma knyga apie Maroką, skirtingas kultūras ir nuotykius, remontuojant nusipirktus namus.

drinks_cheers.gif thumbup.gif nuostabi knyga wub.gif man tokios patinka: lengvai skaitomos, siltos, vietom juokingos, vietom graudzios.. wub.gif ir tokia tematika.. Idomu koks Meskutes5 atsiliepimas apie ja bus bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 21, 10:20)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif nuostabi knyga wub.gif man tokios patinka: lengvai skaitomos, siltos, vietom juokingos, vietom graudzios.. wub.gif ir tokia tematika.. Idomu koks Meskutes5 atsiliepimas apie ja bus bigsmile.gif  4u.gif

Dabar pagal eile man Popieze Joana padeta lotuliukas.gif bet kai pasakitysiu- butinai paraysiu. Man toks jausmas, kad Kalifo rumai bus kazkas panasaus i Vanduo drambliams. Aisku ne pacia istorija, bet knygos lengvumu, groziu ir savijauta ja skaitant 4u.gif
Atsakyti