Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 09 20, 23:27)
neteisingai išsireiškei, nes tai ne 'Chirurgo; tęsinys, bet Rizzoli ir Isles serijos tęsinys biggrin.gif
Rizzoli/Isles series

* The Surgeon (2001) - chirurgas
    * The Apprentice (2002) - pameistrys
    * The Sinner (2003)
    * Body Double (2004)
    * Vanish (2005) - dingusios
    * The Mephisto Club (2006)
    * The Keepsake / Keeping the Dead (US / UK, 2008)
    * Ice Cold / The Killing Place (US / UK, 2010)[25]

Gal visas aštuonias ir skaitei?
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2010 09 20, 21:24)
* ar patinka "Žaidimas su laiku"?

Puse perskaiciau jau ir net nepastebejau, labai greitai skaitosi. Man kazkuom primena S. Brown detektyvus. Galutine nuomone parasysiu kai perskaitysiu, bet kolkas labai idomu smile.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 09 20, 22:10)
Aš registruojuosi su H. Hesse "Po ratu". Einu į lovą jos ir skaityti.

Nesuprantu, ko tu taip ta "Dzeine" atidedi? g.gif ax.gif Kurioj mazdaug vietoj baigei skaityt?
Atsakyti
QUOTE(Jovituteee @ 2010 09 20, 23:39)
Nesuprantu, ko tu taip ta "Dzeine" atidedi? g.gif  ax.gif Kurioj mazdaug vietoj baigei skaityt?

Baigiau ties 286psl. kai vyksta tas vakarėlis su daug ponių, ją pristatė ten. Užstrigau ir viskas, va jau 5 knygą pradėjau skaityti, nuo Džeinės pradžios. bet šiandien sugalvojau planą, kad skaitysiu ir kitas knygas, tačiau kas vakarą skirsiu bent po 20-30psl Džeinei, kad užbaigčiau ir būtų rami dūšia.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 09 20, 21:34)
Gal visas aštuonias ir skaitei?

ne blush2.gif turiu visas apart paskutinės ir dar nė vienos neskaičiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 20, 23:42)
Baigiau ties 286psl. kai vyksta tas vakarėlis su daug ponių, ją pristatė ten. Užstrigau ir viskas, va jau 5 knygą pradėjau skaityti, nuo Džeinės pradžios. bet šiandien sugalvojau planą, kad skaitysiu ir kitas knygas, tačiau kas vakarą skirsiu bent po 20-30psl Džeinei, kad užbaigčiau ir būtų rami dūšia.

Suprantu. Man greit pradėjo skaitytis tik tada, kai Džeinė nuo jo pabėgo.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 09 20, 23:27)
neteisingai išsireiškei, nes tai ne 'Chirurgo; tęsinys, bet Rizzoli ir Isles serijos tęsinys biggrin.gif
Rizzoli/Isles series

* The Surgeon (2001) - chirurgas
    * The Apprentice (2002) - pameistrys
    * The Sinner (2003)
    * Body Double (2004)
    * Vanish (2005) - dingusios
    * The Mephisto Club (2006)
    * The Keepsake / Keeping the Dead (US / UK, 2008)
    * Ice Cold / The Killing Place (US / UK, 2010)[25]

Aisku, supratau. Tik keista kodel taip idomiai Jotema leidzia tas knygas? g.gif Beje, Rizzoli ir Ricoli cia tas pats vardas? Nes kiek pamenu knygoj buvo Ricoli.

QUOTE(Dorifore @ 2010 09 20, 23:42)

Gal ir geras tas tavo planas - chuliganas, kad nors po truputi i prieki stumtumeis thumbup.gif o tai ziurek karta taip uzkabins, kad greit viska perskaitysi, nebereiks kas vakara kankintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 09 20, 19:23)
Gal kas skaitot prancūziškai? Atiduočiau Guy de Maupassant "Toine".

na jei dovanoji,paimciau ax.gif ,o kuriam mieste tu esi?

QUOTE(_Only_ @ 2010 09 20, 19:48)

Registruojuosi su user posted image

Na idomu bus pilnesnis atsiliepimas,as irgi ja turiu,ar kazkas cia panasaus kaip maniakes serija? mirksiukas.gif

QUOTE(Jovituteee @ 2010 09 20, 20:00)

Registras su "Zaidimas su laiku"

DEMESIO!!!!!! Tess Gerritsen gerbejoms. Siomis dienomis leidykla Jotema turi isleisti dar viena jos knyga - "Pameistrys"

Zaidimas su laiku,fainai man susiskaite thumbup.gif
O Pameistrys pagal eiliskuma yra antroji knyga,iskart po Chirurgo,savotiskas chirurgo tesinys,nes sioje knygoje dar jis dalyvauja mirksiukas.gif Tik rusu kalboje si knyga buvo isversta kaip -Ucenik (Mokinys) o ne pameistrys rolleyes.gif

QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 09 20, 20:56)
Merginos, greit prisipažinkit, kurios užsieny gyvenat  4u.gif Gal galėtumėt pažiūrėt kiek kainuoja Gossip Girl (anglų k.)?  blush2.gif

Pas mus kainuoja 99kr.,litais butu apie 43lt.,jei reiketu galiu uzsakyti,bet manau brangoka cia,Anglijoje galima rasti pigiau mirksiukas.gif

QUOTE(Jovituteee @ 2010 09 20, 22:51)
Aisku, supratau. Tik keista kodel taip idomiai Jotema leidzia tas knygas? g.gif Beje, Rizzoli ir Ricoli cia tas pats vardas? Nes kiek pamenu knygoj buvo Ricoli.

Tas pats mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 20, 23:22)
O "Sidharta" tai labai, labai rekomenduoju. Jau nežinau kelintą kartą kartojuos, bet man ji žiauriai patiko. va, kai atgausiu ją iš linamog, tai skaitysiu antrą kartą.

As 'Sidharta' sia vasara radau palikta ant suoliuko. smile.gif Ir pasiemiau vien del to, kad H. Hesses knyga. O paskui ziuriu kokie puikus jos vertinimai wub.gif
Atsakyti
Gal kas nors zadat eiti i Jotemos leidykla,ar galetumet man viena knyga tuo paciu paimti,jei eisit kas ? ax.gif Parasykit i az,jei kas nors eisit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 09 21, 00:06)
na jei dovanoji,paimciau  ax.gif ,o kuriam mieste tu esi?

Panevėžyje. Jei esi kur nors Lietuvoj, tai galiu atsiųsti, man kelių litų negaila, tik apsidžiaugčiau, kad kas nors knygos užsinorėjo (išsiųsčiau ir į užsienį, jei nelabai brangu).
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 09 20, 23:16)
Panevėžyje. Jei esi kur nors Lietuvoj, tai galiu atsiųsti, man kelių litų negaila, tik apsidžiaugčiau, kad kas nors knygos užsinorėjo (išsiųsčiau ir į užsienį, jei nelabai brangu).

Na man i uzsieni reiktu ax.gif ,bet brangu bus,ar stora ji?
jei nesiekia 500gr. ir paprastu neregistruotu pastu,tai bus pigu,apie 6-7 litus as susimokeciau,paziurek kiek ji sveria,o jei stora,tada gal draugei mano i LT nusiustum.

Only,paziurejau tavo foto FC,ten vienoje tu man i Karin Alvtegen panasi biggrin.gif
user posted image
tik aisku tu zymiai jaunesne,bet aki staigiai uzmetus yra panasumu kazkokiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 09 21, 00:24)
Na man i uzsieni reiktu  ax.gif ,bet brangu bus,ar stora ji?
jei nesiekia 500gr. ir paprastu neregistruotu pastu,tai bus pigu,apie 6-7 litus as susimokeciau,paziurek kiek ji sveria,o jei stora,tada gal draugei mano i LT nusiustum.
[

Ne, ne stora, kišeninio formato, 250psl. Neturiu prie savęs svarstyklių, bet neturėtų būti sunki.
Atsakyti