Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos

QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 09 20, 14:24)

Panos, kaip slogą gydyt be vaistų?  rolleyes.gif Po Kauno naktų nei prakvėpuoju, nei prašneku  doh.gif  unsure.gif

tinka tokia gele paleistuve, sutrini lapa, tada tas sultis ilasini i nosi ir ciaudai daug rolleyes.gif , o siaip yra ,,sinupret" tabletikes zoleliu pagrindu, tai man jos patinka ir nebrangios.

QUOTE(Jovituteee @ 2010 09 20, 20:00)

DEMESIO!!!!!! Tess Gerritsen gerbejoms. Siomis dienomis leidykla Jotema turi isleisti dar viena jos knyga - "Pameistrys" thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
As pati jos beeee proooooooto laukiu bigsmile.gif  wub.gif

o jei kaip faina, gal pagaliau pagal eile leist prades mastau.gif

Registruojuos su Truman Capote ,,Šaltakraujiškai".
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 09 20, 23:29)
Ne, ne stora, kišeninio formato, 250psl. Neturiu prie savęs svarstyklių, bet neturėtų būti sunki.

aaaa.tada tikrai bus apie 6litus tik
galesi atsiusti?tik paste ziurek,kad neapgautu,sakyk paprastu ir neregistruotu pastu,ziurek kiek priskaiciuos,jei daug,nesiusk,turetu buti apie 6-7 litus tik.Ar atsiusi,parasyti adresa?

Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 09 21, 00:37)
aaaa.tada tikrai bus apie 6litus tik
galesi atsiusti?tik paste ziurek,kad neapgautu,sakyk paprastu ir neregistruotu pastu,ziurek kiek priskaiciuos,jei daug,nesiusk,turetu buti apie 6-7 litus tik.Ar atsiusi,parasyti adresa?

Atsiųsiu, adresą parašyk į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(Jovituteee @ 2010 09 20, 21:51)
Aisku, supratau. Tik keista kodel taip idomiai Jotema leidzia tas knygas? g.gif Beje, Rizzoli ir Ricoli cia tas pats vardas? Nes kiek pamenu knygoj buvo Ricoli.
Gal ir geras tas tavo planas - chuliganas, kad nors po truputi i prieki stumtumeis thumbup.gif o tai ziurek karta taip uzkabins, kad greit viska perskaitysi, nebereiks kas vakara kankintis smile.gif

tas pats vardas, na ruzai irgi išvertę ricoli smile.gif

QUOTE(Vessta @ 2010 09 20, 22:36)
Registruojuos su Truman Capote ,,Šaltakraujiškai".

šią skaičiau, bet jau labai seniai. Tik aš skaičiau senesnio leidimo, tai tada knygos pavadinimas buvo 'Šaltu krauju' biggrin.gif Man patiko, kaip ir jo 'Kiti balsai, kiti kambariai'.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 21 rugsėjo 2010 - 00:00
Labas rytas ax.gif kaip sunku ir šalta doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 20, 22:10)
Kad jau kažkurios dvi yra užsisakiusios kurti kitas temas.

29 aš, 30 laTulipe lyg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Piglet @ 2010 09 20, 19:52)
sveikos  ax.gif
tyliai vis paskaitinėdavau, bet jūs labai greit šnekat..
alia šiandien keista nuotaika, tai panervuosiu truputuką  blush2.gif nusipirkau naujutėlę anglišką Grisham knygą "Gatvės advokatas"  bigsmile.gif už penkis litus  smile.gif kol dar nepaklausėt - ne Lietuvoje  4u.gif
ar turit atsiliepimų?  mirksiukas.gif

gera thumbup.gif
Atsakyti
Mona187, nuostabūs žodžiai temoje 4u.gif
Ir kaip jums pavyksta rasti būtent tuos, pačius tinkamiausius? smile.gif.
Tikrai geri.

Aš prisijungiu su Anne Tyler „Antrasis kvėpavimas“. Dar negaliu nieko pasakyti, nes dar tik pradėjau skaityti. Bet bus neprasta knyga.

Atsakyti
QUOTE(terakota_bum @ 2010 09 21, 10:08)
Ir kaip jums pavyksta rasti būtent tuos, pačius tinkamiausius? smile.gif.

O kokie yra patys tinkamiausi? smile.gif daug gražių žodžių yra ir visi jie tinkami, jei tik noras yra juos parašyti smile.gif
Tylu, ramu, ką veikia visos įdomu unsure.gif
Aš jaučiuosi ne kaip antradienį, o kaip penktadienį jau kokį, noriu savaitgalio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 21, 09:09)
O kokie yra patys tinkamiausi? smile.gif daug gražių žodžių yra ir visi jie tinkami, jei tik noras yra juos parašyti smile.gif
Tylu, ramu, ką veikia visos įdomu  unsure.gif
Aš jaučiuosi ne kaip antradienį, o kaip penktadienį jau kokį, noriu savaitgalio  cool.gif

Juk savaitgalis katik buvo mirksiukas.gif biggrin.gif As su drauge pageriau kavytes,eisiu tingiai pagulesiu ir paskaitinesiu ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, aciu uz nauja tema ir grazius zodzius 4u.gif registruojuosi su Bezdzioniu tiltu tongue.gif siandien galvoju nusipirkt Prarastos nekaltybes kelia, nes niekas nesiulo jos pirkti, ar verta skaityt? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Jovituteee @ 2010 09 20, 22:03)
Cia kaip supratau bus "Chirurgo" tesinys? g.gif
http://www.jotema.lt...ew?pid=1&id=490

Va siandien paklausiu as ju kada isleis ta tesini.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 20, 21:28)
O koks skirtumas, vistiek į atsiliepimus nulis reakcijų. Kam vargt?

Na gal nereikia taip kategoriškai?
Atsiliepimus, perskaitau, dažnai jie būna tarsi paskatinimas daugiau pasidomėti ta knyga.
Man tik gaila, kad tie atsiliepimai išmėtyti, kartais ir praleidžiu (jei daug prikalbėta), kad tinklaraštis tam tikslui nenaudojamas...
Bet jei užtaikau, visada perskaitau.

O reakcijų... Parašyti kad patiko, nepatiko, gražiai ar negražiai mintys išdėstytos... g.gif
Kaip turiu minčių, parašau.. O jei knyga neskaityta, kaip ir neturiu ką pridurti...

Aš pati rašau savo tinklaraštį apie knygas ir dar santrauką visada apie perskaitytą knygą parašau čia. Jei netingiu, žinoma. Kada jau apkerpėsiu, čia įdėsiu tik nuorodą....
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 21, 10:57)
Labas rytas, aciu uz nauja tema ir grazius zodzius  4u.gif  registruojuosi su Bezdzioniu tiltu  tongue.gif siandien galvoju nusipirkt Prarastos nekaltybes kelia, nes niekas nesiulo jos pirkti, ar verta skaityt?  g.gif

Labusia bigsmile.gif 4u.gif nu ka as zn.. as ja turiu 4u.gif man patiko.. sukrecianti istorija apie prekyba zmonemis Kambodzoje.. visa istorija paskakoja moteris, pati visa ta praejus ir isteigus fonda, kad padetu tokiom moterim.. jei jau Ingenas pripazino, kad sukrecianti knyga, tai manau jau tikra tokia yra..
Atsakyti