Sara, as irgi Jeruzalej gyvenu. Papasakok koks tas vaikas ir kokia boba krate? O jei mano vaika?
QUOTE (Vasara @ 2004 05 20, 18:04) |
Sara, as irgi Jeruzalej gyvenu. Papasakok koks tas vaikas ir kokia boba krate? O jei mano vaika? |
zinok tikrai neprisiminsiu, bet tik istrigo, kad berniukas, mazas, tikriausiai dar nelabai eina ar pavarges buvo, kad boba ji nese ir kazka jam draude - reke. bet jie ejo be jokio ten triratuko....ar vezimuko.
gal ten buvo ne tavo vaikas, nes ejo jie Rugiu gatvele...
jauciu, kad ta aukle uzismaskavo save tokiu budu, galvodama, kad jei ja kas nores susekti, tai ieskos rusiskai kalbamcios aukles, o ji pasirodys, kad visai ne ruse
, siaubiakas, as tokia

QUOTE (Sara @ 2004 05 21, 07:53) |
zinok tikrai neprisiminsiu, bet tik istrigo, kad berniukas, mazas, tikriausiai dar nelabai eina ar pavarges buvo, kad boba ji nese ir kazka jam draude - reke. bet jie ejo be jokio ten triratuko....ar vezimuko. gal ten buvo ne tavo vaikas, nes ejo jie Rugiu gatvele... |
Tai ta Jeruzale nedidele, ir iki Rugiu g. nueit nesunku, bet tada gal ne mano

Pries kelias dienas buvo pas mus atejusi viena aukle Stase Pem.....va kad neatsimenu niekaip pavardes. Kai pamaciau tarpdury ir soka gavau
Be dantu, prasmirdusi, paakiai raudoni (gal nuo gerimo
). Meldziausi, kad tik neprisiliestu prie vaiko. Bet gerai, kad mano kleckiukas tik pamates ja paleido dudas
reziume toks, kad labai giriasi, lipsi ir t.t. Gyvena Vilniuje, bet pastovios gyvenamosios vietos neturi. Vyrui per telefona sake, kad 53 metu, o man jau 54 metu. Nors atrodo kokiu 64
Ji dabar intensyviai ieskosi aukles darbo. Gerai, kad mes mamytes turim intuicija ir gera nuojauta

Be dantu, prasmirdusi, paakiai raudoni (gal nuo gerimo

reziume toks, kad labai giriasi, lipsi ir t.t. Gyvena Vilniuje, bet pastovios gyvenamosios vietos neturi. Vyrui per telefona sake, kad 53 metu, o man jau 54 metu. Nors atrodo kokiu 64

Na merginos, niekad negalvojau, kad ir man teks cia pasireiksti. Bet su auklem mum nesiseka juodai. Rinkomes du menesius, bet pavyko tik is trecio karto atsikviesti tokia TATJANA BUTRIMIENE, gyvenancia Vaisiu g. 15, mob. 868037700.
Ja rekomendavo kazkuri mamyte is forumo. Jai mokam po 4 lt/ val. tik uz sunaus prieziura, taciau po 4 kartu paziurejimo, rasau cia neapsikentusi tokio atsainaus poziurio i vaika.
Is pradziu atrode, kad ji puikiai tinka siam darbui, bent jau prie musu ji su juo graziai sneka, glosto ir buciuoja, vadina ji aukseliu, bet po sio treciadienio as totaliai pakeiciau savo nuomone apie ja. Kai ji paima ji ant ranku, jis pradeda klaikiai klykti, o kai as paemu tai nusiramina, galvojau gal vaikui sunku ryte atsisveikinti, taciau taip jis prareke dvi dienas, kad ji net mane issikviete is darbo, sako nezinanti ka daryt. Sako ji man, jis pastoviai klykia ir klykia, as ji palieciu ir jis klykia- jis nesveikas vaikas, as ji uzjauciu. Net praradau zada po tokiu jos zodziu
As lekiau strimgalviais namo, o jis visas apsiasarojes tiesia rankytes i mane...negaliu, net sirdis krauju plusta kai prisimenu. Na galvojau, gal laikinos problemos, juk vaikui reikia priprasti. Taciau paskutini karta kai ji ziurejo, radau pas ji tarpuaki didziuli praskelima iki mesytes ir didele melyne toj vietoj, klausiu jos kas cia tokio, o ji man lyg niekur niekas- kas kas tokio, ai cia nieko, sako, buvau virtuvej, jis sedejo ant grindu ir susidauze i lovos kampa, bet net necyptelejo. Jus isivaizduokit, palieka 8 menesiu kudiki ant pliku grindu! Juk jis visas spurda, juda..kaip galima viena kudiki palikt
Jau tada man kilo itarimas, kad kazkas negerai, po tokio sutrenkimo jis tikrai verktu stipriai, juk pati ji auginu ir zinau. Negana to, po pasivaiksciojimo lauke (as gyvenu Pilaitej, ir mes turim ten pusyna, kur visos aukles su vaikais bazuojasi) radau jo visa kojyte uodu sukandziota, sakau jai, kad reikejo merliuku vezima uzdengti, kad nepralystu vabzdziai, o ji man- na, kad nezinojau. Kita karta radau, jo slaunyte visa israudusia, taip lyg vaika kas butu apiplikitas..., gal plaudama jam siknute per karsta vandeni paleido. Negana to, ji nesugeba jam siknutes nuplaut normaliai, nes treciadieni radau ji visa nusutusi ir nenuvalytu uzpakaliuku, tiesiog kakuciai prilipe prie kiausuku
Na klaiku! Klausiu kaip jis valge, o ji man pareiske, kad siandien maitino tik du kartus
, nuo puses astuoniu iki puses sesiu vakaro
Plius ji mus vis gasdindavo ir terorizuodavo savo pareiskimais, kaip ja kviecia viena mamyte is Jaruzales, rodos p. Alma, vyro vardo nepamenu, jos suneli ziureti. Mums jau su vyru nusibodo jos klausytis, kokia ji populiari ir reikalinga visiems. Toks ispudis susidare, kad ji mums paslauga daro, ziuredama musu sunu. Po paskutinio paziurejimo, Augustas visa vakara buvo liudnas, nesnekejo, neburbuliavo kaip visada, visiskai nesijuoke. Man net skauda sirdi iki siol, nes ant savo vaikelio eksperementavau
, jis ir iki siol dar negali atsigauti, toks jautrus viskam pasidare. Klaiku. Nerekomenduoju niekam sios moters priimti, dabar busim be aukles, bet geriau tikrai be jokios, nei su tokia. Praejom tikra kosmara!
Ja rekomendavo kazkuri mamyte is forumo. Jai mokam po 4 lt/ val. tik uz sunaus prieziura, taciau po 4 kartu paziurejimo, rasau cia neapsikentusi tokio atsainaus poziurio i vaika.
Is pradziu atrode, kad ji puikiai tinka siam darbui, bent jau prie musu ji su juo graziai sneka, glosto ir buciuoja, vadina ji aukseliu, bet po sio treciadienio as totaliai pakeiciau savo nuomone apie ja. Kai ji paima ji ant ranku, jis pradeda klaikiai klykti, o kai as paemu tai nusiramina, galvojau gal vaikui sunku ryte atsisveikinti, taciau taip jis prareke dvi dienas, kad ji net mane issikviete is darbo, sako nezinanti ka daryt. Sako ji man, jis pastoviai klykia ir klykia, as ji palieciu ir jis klykia- jis nesveikas vaikas, as ji uzjauciu. Net praradau zada po tokiu jos zodziu

Plius ji mus vis gasdindavo ir terorizuodavo savo pareiskimais, kaip ja kviecia viena mamyte is Jaruzales, rodos p. Alma, vyro vardo nepamenu, jos suneli ziureti. Mums jau su vyru nusibodo jos klausytis, kokia ji populiari ir reikalinga visiems. Toks ispudis susidare, kad ji mums paslauga daro, ziuredama musu sunu. Po paskutinio paziurejimo, Augustas visa vakara buvo liudnas, nesnekejo, neburbuliavo kaip visada, visiskai nesijuoke. Man net skauda sirdi iki siol, nes ant savo vaikelio eksperementavau

QUOTE (Eligute @ 2004 07 30, 08:40) |
![]() ![]() ![]() As pakraupus. Ir kaip tos aukles sau leidzia toki aplaiduma, o pinigu tai nerealiu nori. OI kaip pasipiktinau ![]() Agu, sekmes jums, linkiu kad daugiau panasiu moteru jusu gyvenime nepasitaikytu ![]() |
Aciu tau Eligute uz palinkejimus, as pati dar atsigauti negaliu. Ji pas mus ziurejo tik keturis kartus, jai per ta laika esu sumokejusi 210 litus! As manau, kad ji gaudavo gana nemazai, o jos poziuris i vaika buvo atsainus. Bet juk pirma tikra aukle mums buvo. Karti patirtis

Eina sau, kokių bobų pasitaiko. Jaučiu eina dirbt vien dėl to, kad gautų atliekamą litą, bet vaikas joms tik maišo, ropoja atsiprašant čia kažkoks tai. Ačiūdievui man su auklėmis jau 3 kart pasisekė, visos superinės, ypač paskutinioji (ją susiradau per 24h paskelbus internete-ekstra reikėjo). Linkiu visoms mamytėms gerų auklių, o ne serialų žiūrovių, šaldytuvų tuštintojų, vaikų nekenčiančių bobų.
QUOTE (Agu @ 2004 07 30, 08:44) | ||
Aciu tau Eligute uz palinkejimus, as pati dar atsigauti negaliu. Ji pas mus ziurejo tik keturis kartus, jai per ta laika esu sumokejusi 210 litus! As manau, kad ji gaudavo gana nemazai, o jos poziuris i vaika buvo atsainus. Bet juk pirma tikra aukle mums buvo. Karti patirtis ![]() |
Uz 4 dienas 210 lt? Gal sumaisei - 120? Tai kokio atlyginimo ji uzsiprase?