QUOTE (Agu @ 2004 08 02, 08:02) |
Siandien atsisveikinom su savo aukle, ir as tiek dalyku isgirdau apie savo vaika ![]() ![]() |
kokia nesveika boba jus turejot!!! ir kaip ji gali but kazkam reikalinga? as irgi priziuriu mergyte,beveik 2 metuku,bet jos is akiu neisleidziu,nueinu nebent i tulika ar i virtuve kelioms minutems. kolkas priziuriu tik antra diena,bet atrodo susidraugavau su vaiku...nezinau,kaip bus toliau,bet labai ja saugau-neduok die nukris ar susizalos

QUOTE (Ramunita @ 2004 08 03, 17:31) |
kokia nesveika boba jus turejot!!! ir kaip ji gali but kazkam reikalinga? as irgi priziuriu mergyte,beveik 2 metuku,bet jos is akiu neisleidziu,nueinu nebent i tulika ar i virtuve kelioms minutems. kolkas priziuriu tik antra diena,bet atrodo susidraugavau su vaiku...nezinau,kaip bus toliau,bet labai ja saugau-neduok die nukris ar susizalos ![]() |
Ji net nezinau kas, nes ant maziaus pasimate daug pries tai nebuvusiu dalyku, kaip: jei migdai, labai priesinasi, matyt jinai ji pastoviai migdydavo, jei kas garsiau pradeda sneket, iskarto vaikas lupyte patempia ir tuoj rodos pravirks. Mes su tevais darom isvada, kad gal ji ant jo sauke

Jure, tau uzuojauta del jos, bet bent jau leliukas nenukentejo, tikiuosi

Musu auklei buvo 36 metai. Kaip Agu sako, gerai, kad vaikui nieko blogo (as taip tikiuosi), o visa kita tai pasimirs.
Norge, agentura zinoma nieko negrazina. Mes ir neprasem, cia matyt jau asmenine rizika
Musu reikalavimai nebuvo kazkuo ypatingi, tik gal gyvenam mes ne visoms auklems patogioje vietoje, tai ir pasiulymu buvo tik 1. Be to vaikas buvo mazas 5 men., tai agenturoje sake, kad tokiems jie stengiasi parinkti aukstesnio lygio, nes atsakomybe didesne
Agu, nepergyvenk, uzmirs maziukas ta baisuokle.
Norge, agentura zinoma nieko negrazina. Mes ir neprasem, cia matyt jau asmenine rizika

Musu reikalavimai nebuvo kazkuo ypatingi, tik gal gyvenam mes ne visoms auklems patogioje vietoje, tai ir pasiulymu buvo tik 1. Be to vaikas buvo mazas 5 men., tai agenturoje sake, kad tokiems jie stengiasi parinkti aukstesnio lygio, nes atsakomybe didesne

Agu, nepergyvenk, uzmirs maziukas ta baisuokle.
Ech, kad tik greiciau uzmirstu
, mat visai vaikas pasikeite net neimanoma patiket, kad per toki trumpa laika mano vaikui psichika taip suzalojo. Man vienintelis noras tai visas sitas JUODASIAS RAGANAS AUKLES

Ajop!!!
Kazko kilo noras nusisaut. Verkiant reikia po 2 men pradet dirbt. As linkus i darzeli, bet maziuko neima, pas mus kazkodel tik nuo 2 metu
Ir siaip jau tu aukliu bijojau, o jau dabar!
Nenoriu as jokiu aukliu, sitokiu stai... Kaip Agu...

Kazko kilo noras nusisaut. Verkiant reikia po 2 men pradet dirbt. As linkus i darzeli, bet maziuko neima, pas mus kazkodel tik nuo 2 metu

Nenoriu as jokiu aukliu, sitokiu stai... Kaip Agu...

QUOTE (Noa @ 2004 08 04, 15:49) |
Ajop!!! ![]() ![]() ![]() Kazko kilo noras nusisaut. Verkiant reikia po 2 men pradet dirbt. As linkus i darzeli, bet maziuko neima, pas mus kazkodel tik nuo 2 metu ![]() ![]() Nenoriu as jokiu aukliu, sitokiu stai... Kaip Agu... ![]() |
Darželis 2-mečiams ne išeitis - čia "išgyvenimo" mokykla prasideda. Nebent tavo mazgis pats ant puodo pasiprašo, kitaip

Visgi manau, kad geru aukliu daugiau nei blogu.
Geriausia aukle vauikams tai kokia giminaite, kad ir tolima. MAn paciai teko samdytis antros eiles teta - tai bent zinai, kad neapvogs. Tiesa, yra savo niuansu santykiuose su giminemis, bet rizika užšokti ant prichopates tikrai mazesne.
LABAI vertingas patarimas, kuri man dave kitos mamos: visada aplankykite savo busima aukle namuose - tos kurios neisileidzia Jums tikrai nereikalingos, o tos kurios gyvena "kiaulideje" tai ir Jusu namus tokiais pavers

Mano bandymai samdyti "nepazistamas" paprastai trukdavo tik 1-3 dienas. Paprastai po "bandomosios" dienos ir atsisveikindavau.
Juokingiausia istorija: 3 diena radau verkiancia aukle. Klausiu, ko verkiate, o man sako: "vaikams valgyti tai palikai, o ką aš valgysiu ? jau silpna iš bado! " Pasirodo, neparuošiau auklei pietų...

QUOTE (riri @ 2004 08 04, 18:57) |
Juokingiausia istorija: 3 diena radau verkiancia aukle. Klausiu, ko verkiate, o man sako: "vaikams valgyti tai palikai, o ką aš valgysiu ? jau silpna iš bado! " Pasirodo, neparuošiau auklei pietų... ![]() |
Ne krieno sau

Nenoooooooooooriu! O giminaiciu jokiu neturiu tikamu tam reikalui

Ko gero, teks nusisaut

QUOTE (riri @ 2004 08 04, 18:57) |
Juokingiausia istorija: 3 diena radau verkiancia aukle. Klausiu, ko verkiate, o man sako: "vaikams valgyti tai palikai, o ką aš valgysiu ? jau silpna iš bado! " Pasirodo, neparuošiau auklei pietų...![]() |
Va cia tai geras

QUOTE (riri @ 2004 08 04, 17:57) |
Visgi manau, kad geru aukliu daugiau nei blogu. Geriausia aukle vauikams tai kokia giminaite, kad ir tolima. MAn paciai teko samdytis antros eiles teta - tai bent zinai, kad neapvogs. Tiesa, yra savo niuansu santykiuose su giminemis, bet rizika užšokti ant prichopates tikrai mazesne. |
O as taip tai tikrai nemanau, nes buti aukle gera reikia buti pasisventusiu zmogum

Gera aukle gali buti tik mama, mociute ar sesuo, o svetimam zmogui svetima vaika ziureti isties yra nelengva

Nes geruju giminaiciu as neturiu, vat tik mano mama is bedos mazyli paniunkina

Jus nustebsite, bet as noriu uzsistoti agenturas. Pati dirbau personalo srity, zinau, koks tai lazas. Pirma, man agenturu gaila, nes darbas su zmonemis ne su daiktu, kuri patikrinsi pagal kelis parametrus ir gali pardavinet. Ka jos gali padaryti? Na, pasamdyti psichologa, patikrinti dokumentus ar rekomendacijas, gal dar ka padaryt, o po to tik melstis, kad viskas butu gerai.
Jei psichologai simtu procentu galetu pasakyti, kad sitas zmogus niekados nepameluos ar nepasielgs blogai, kaip manote, kiek jie uzdirbtu?
Aisku, cia "cruel" tema ir nieko tokio kad "oi" as nepapasakojau
As pati kreipiausi i agenturas, bet tokio naivaus "viskas arba nieko" mastymo tai neturejau. Bet is agenturos imti aukle man ramiau.
P.S. nekonsultuoja cia, nes konsultuoja kitam forume. Manau, sazininga.
Jei psichologai simtu procentu galetu pasakyti, kad sitas zmogus niekados nepameluos ar nepasielgs blogai, kaip manote, kiek jie uzdirbtu?

Aisku, cia "cruel" tema ir nieko tokio kad "oi" as nepapasakojau

P.S. nekonsultuoja cia, nes konsultuoja kitam forume. Manau, sazininga.
Ama, as sutinku, kad is agenturu imant zmogu, siek tiek ramiau buna, bet matyt tai yra labiau saves raminimas nei patikimumo garantas. Kiek perskaiciau atsiliepimu apie "tokias atrinktas" aukles, tai susidariau nuomone, kad niekur 100% garanto negausi, nei per agenturas, nei patiems ieskant. Tad betkokiu atveju visada yra rizika.
Butent ta as ir norejau pasakyti
Per agentura yra truputi geriau, todel kad ne tu vienas tikrini ta zmogu. O man tas 'truputis' svarbu, kai palieku savo zuiki.