QUOTE (Vasara @ 2004 07 30, 08:51) | ||||
Uz 4 dienas 210 lt? Gal sumaisei - 120? Tai kokio atlyginimo ji uzsiprase? |
As nieko nemaisau, mokejau po 4 lt i val, dirbo po 10 val per diena, taciau jai daviau 30 lt nuolatiniui, 10 lt papildymas i kortele, ir 10 lt permoka buvo, nes lygiai neturejau.
Siandien atsisveikinom su savo aukle, ir as tiek dalyku isgirdau apie savo vaika
Kai jai pasakem, kad musu poziuriai i vaiko prieziura skiriasi, ir kad jos paslaugomis mes nenorim daugiau naudotis, tai ji, rodos, visai nenustebo..tik suzinojau, kad mano vaikas piktas ir irzlus, kad yra labai islepintas, ir nervuotas, ir kad, jos zodziai, cituoju- "tai ka, man visa laika su juo buti????". Gaudama 4 lt uz valanda, ir zinodama, kad tu priziuri vaika, kad tai tavo pagrindines pareigos..turetum buti pastoviai su vaiku. Na siaip as likau visiskai apakus

keistos man jus mamos
,taip ilgai kankinat savo vaikus,su kazkokiom gyvatem,rasot kiekvienos dienos isbandymus su vaiku
,nu as apakus...susinervavau negaliu...ajnu is cia

QUOTE (meduza @ 2004 08 02, 07:09) |
keistos man jus mamos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kuria prasme kiekvienos..? Kai tik pamaciau, kad mano mazius su ja blogai jauciasi, iskart jos atsisakem!
Nereikia pavirsutiniskai i viska ziuret, juk visos situacijos nezinai

Atejo ir man laikas itraukti savo aukle i juodaji sarasa- Asta Alencikiene is Lazdynu.
Mums sia aukle rekomendavo agentura "Mama ir aukle".
Dirbo ta aukle pas mus 3 menesius. Pirmus 2 menesius as dar pati nedirbau, o namuose mokiausi, tai aukle lyg ir normaliai elgesi. Tik nuolat veluodavo ir sukurdavo milijona neitikinamu priezasciu ir dar kartais nusiaubdavo saldytuva.
Bet idomybes prasidejo, kai as isejau i darba. Prie aukles daiktu pastebejom, kad ji prisinese visokiu kuno prieziuros priemoniu, isk. sampuna. Reiskia ji pas mus pradejo maudytis. Broliene uzvaziavusi pas mane diena- ja mate slapiais plaukais. Dar atsinese maudymke - reiskia degindavosi (p.s. mes gyvenam nuosavam name). Be to aukle apvoge
, tai ji pasake, kad netures jokio rysio, nes namuose kaip zinia neturi telefono, tai mes jai suorganizavom sena mobilu telefona. Bet virs visko buvo, kai si penktadieni ji atejusi tvarkyti namu, nes penktadieniais ji vaiko neziuredavo, o tvarkydavosi, mums paliko rasteli, kad mire jos tevas. Musu namuose nebuvo, tai rasteli radom tik savaitgali ir susiruosem nuvaziuoti i sermenis. Niekaip aukles nepagavau mobiliu, tai paskambinau jos kaimynei ir paklausiau, kur aukles tevas pasarvotas. Tai kaimyne labai nustebo ir paklause, kodel as auklei i namus neskambinu. Tai sakau, kad neturiu telefono, tai ji man pasake. O mano aukle visada melavo, kad ji neturi telefono !!!!!! Po 5 min. dar karta kalbejau su ta pacia kaimyne, tai sake, kad paskambino ir suzinojo, kad tevas gyvas- guli ligonineje (kad pagulde kazkada i ligonine mes zinojom). Tai buvau soke!!! Gyva teva palaidojo, nes turbut tingejo dirbti penktadieni, o norejo pinigu, kuriuos ir paeme!!!
Bet idomiausia buvo po to. Mano vyras jai paskambino, tai ji ir toliau melavo, kad tevas mire ir pasarvotas Utenoje, tipo niekas tokiais dalykas nejuokauja
, o telefonas kuri mums kaimyne dave yra ne jos, o jos tetos
Tai viskas baigesi tuo, kad mes ta teva ligonineje patys susiradom ir isitikinom, kad gyvas. Tai tik tada, kai atvezem po tokiu detektyvu jai daiktus i namus ir pagavom meluojant uz rankos, ji pasake, kad cia "yra tam tikru niuansu", bet ji mums nesiruosia aiskinti. Be to ji mano, kad dirbo gerai.
As buvau soke, nu tik aferistai taip moka i akis meluoti... o as jai savo vaika palikdavau. Taigi ka ji pasakodavo apie vaika yra tik grazi pasaka, o kaip ten buvo istikruju niekas nezino. Mes jos niekaip daugiau netikrinom.
Dar ji teige, kad studijuoja pedagoginiam, bet man atrodo, kad tai ir nesamone, nes nei sesijoje kokioje dalyvavo nei studiju knygeles turejo.
Dabar apie agentura. Kai rinkomes aukle mums faktiskai pasiule tik 1 kandidatura. Anketiniu duomenu niekas netikrino. Testo rezultatai geri, net neabejoju, jei galima teva palaidoti, tai ir i klausimus galima atsakyti. Agentura nei karto per 3 menesius nepasidomejo kaip mums sekasi su aukle, nors pinigus "abonementa" mokejom. Nelabai buvo ir idomu uz ka atleidom. Nezinau gal toliau musu aukle kam nors siulys
Vienu zodziu...post sales servisas lygus nuliui. O dar reklamuoja griezta atranka.
Mums sia aukle rekomendavo agentura "Mama ir aukle".
Dirbo ta aukle pas mus 3 menesius. Pirmus 2 menesius as dar pati nedirbau, o namuose mokiausi, tai aukle lyg ir normaliai elgesi. Tik nuolat veluodavo ir sukurdavo milijona neitikinamu priezasciu ir dar kartais nusiaubdavo saldytuva.
Bet idomybes prasidejo, kai as isejau i darba. Prie aukles daiktu pastebejom, kad ji prisinese visokiu kuno prieziuros priemoniu, isk. sampuna. Reiskia ji pas mus pradejo maudytis. Broliene uzvaziavusi pas mane diena- ja mate slapiais plaukais. Dar atsinese maudymke - reiskia degindavosi (p.s. mes gyvenam nuosavam name). Be to aukle apvoge

Bet idomiausia buvo po to. Mano vyras jai paskambino, tai ji ir toliau melavo, kad tevas mire ir pasarvotas Utenoje, tipo niekas tokiais dalykas nejuokauja

As buvau soke, nu tik aferistai taip moka i akis meluoti... o as jai savo vaika palikdavau. Taigi ka ji pasakodavo apie vaika yra tik grazi pasaka, o kaip ten buvo istikruju niekas nezino. Mes jos niekaip daugiau netikrinom.
Dar ji teige, kad studijuoja pedagoginiam, bet man atrodo, kad tai ir nesamone, nes nei sesijoje kokioje dalyvavo nei studiju knygeles turejo.
Dabar apie agentura. Kai rinkomes aukle mums faktiskai pasiule tik 1 kandidatura. Anketiniu duomenu niekas netikrino. Testo rezultatai geri, net neabejoju, jei galima teva palaidoti, tai ir i klausimus galima atsakyti. Agentura nei karto per 3 menesius nepasidomejo kaip mums sekasi su aukle, nors pinigus "abonementa" mokejom. Nelabai buvo ir idomu uz ka atleidom. Nezinau gal toliau musu aukle kam nors siulys

QUOTE (Jure @ 2004 08 02, 22:47) |
Atejo ir man laikas itraukti savo aukle i juodaji sarasa- Asta Alencikiene is Lazdynu. Mums sia aukle rekomendavo agentura "Mama ir aukle". |
oho! va kodel nebera tos agenturos konsultaciju...visas ten dirbancias aukles apdirba viena tokia...
QUOTE (*kristina* @ 2004 08 03, 15:12) |
keista,kaip agenturos gali tokia aukle rekomenduoti??? juk firma?keip bebutu ne privatus asmuo? negi net firmom jau nebegalima pasitiketi? beje,kiek tai auklei metu? |
gali gali agentura...
as ir zinau istoriju, kaip anglu kalba baigusi pedagoge buvo samdoma aukle ir istisai meluodavo... galu gale itartinai pradejo meluoti pirmadieniais, po algos: tai mama mire, tai tevas mire, tai teta... siaip paimdavo ir pirmadienio ryte atsiusdavo sms: mire mano tevas - neateisiu savaite...

aisku, kai ja atleido, tai netrukus suzinojo, kad ja nori samdyti kita seima, kur vaika reikia anglu kalbos mokinti... uzuojauta...
manau, net jei samdai aukle per agentura, reikia jos buvusiems darbdaviams suskambinti.
Jooooo
. Mes radom aukle "Padejojoj", tai pirmus menesius bent karta i savaite paskambindavo... Ir ka- negrazino ta "mama-aukle" mokescio????
Pabandytu man mokescio negrazinti
. Ji man ne tik ta mokesti grazintu, ji dar grazintu auklei moketa atlyginima uz visus tuos menesius. Kitaip jai batai butu
.

Pabandytu man mokescio negrazinti