QUOTE (riri @ 2004 08 04, 17:57) |
[. Juokingiausia istorija: 3 diena radau verkiancia aukle. Klausiu, ko verkiate, o man sako: "vaikams valgyti tai palikai, o ką aš valgysiu ? jau silpna iš bado! " Pasirodo, neparuošiau auklei pietų... ![]() |
Nemanau, kad aukle turejo omeny tai, kad tu privalejai jai kotletu prikept. Bet zmogus budamas pas tave visa diena turetu rasti saldytuve kazko pavalgyti, arba produktu , kad pati pasigamintu. naturalu. Tai susitarimo reikalai. Jei nezadejai aukles maitinti, reikejo zmogu ispeti, kad taip bus, ir, kad ji pati atsinestu savo maista

QUOTE (Ama @ 2004 08 06, 10:46) |
Jus nustebsite, bet as noriu uzsistoti agenturas. Pati dirbau personalo srity, zinau, koks tai lazas. Pirma, man agenturu gaila, nes darbas su zmonemis ne su daiktu, kuri patikrinsi pagal kelis parametrus ir gali pardavinet. Ka jos gali padaryti? Na, pasamdyti psichologa, patikrinti dokumentus ar rekomendacijas, gal dar ka padaryt, o po to tik melstis, kad viskas butu gerai. Jei psichologai simtu procentu galetu pasakyti, kad sitas zmogus niekados nepameluos ar nepasielgs blogai, kaip manote, kiek jie uzdirbtu? ![]() Aisku, cia "cruel" tema ir nieko tokio kad "oi" as nepapasakojau ![]() P.S. nekonsultuoja cia, nes konsultuoja kitam forume. Manau, sazininga. |
Sutinku, kad rizika yra ir per agentura, ir ta rizika normaliai priimu. Niekas nereikalauja 100%. Bet manau, kad agentura turetu dokumentus tikrinti ir pasidometi kaip sekasi, o ne melstis

man irgi reikia į darbą eiti už mėnesio. Dievulėliau net neįsivaizduoju kaip mažę palikti
ji tik prie papo užmiega
Reikės mamos maldauti,o taip nenoriu. Beja,nenori ir ji.
Rodos ir pinigus gerus mokėtum ,o bijau net auklės paiešką daryti ir vsio

Reikės mamos maldauti,o taip nenoriu. Beja,nenori ir ji.

Rodos ir pinigus gerus mokėtum ,o bijau net auklės paiešką daryti ir vsio

Chichi, vargse mama
Jure, o kaip baigesi jusu istorija, ar jau gavot is kur nors aukle?

Jure, o kaip baigesi jusu istorija, ar jau gavot is kur nors aukle?
QUOTE (Ama @ 2004 08 11, 13:49) |
Chichi, vargse mama ![]() Jure, o kaip baigesi jusu istorija, ar jau gavot is kur nors aukle? |
Radom kita aukle, per agentura. Is pradziu vel siule tik viena varianta, bet po to paspaudem ir daugiau atsirado. Vat is tu daugiau ir issirinkom. Tai kol kas geri ispudziai: labai mandagi, tvarkinga moteris. Bet dar bijau prasisneketi .... tpu tpu tpu
O cia paskutinis bajeris, kuri siandien visai netyciom radau
, nu visai virsune
forumiete siulo buvusia mano juodaja aukle!

QUOTE (Eligute @ 2004 08 13, 12:41) |
Agu, kokia ji forumiete, juk 0 zinuciu ji turi, matyt cia pati aukle atejo, arba siaip kas nors is jos pazistamu, net nenutuoke, kad ir tu cia lankaisi ![]() ![]() |
Nu bet klaiku man pasidare, kai pamaciau net apsalau

Nei per agenturas, nei taip beieskant, kazkokia beprotybe. Baltai pavydziu toms mamytems kurioms pasiseke rasti geras aukles.
Kazi, ar yra budu isryskinti? Tikriausiai tik nelegaliu...
Papildyta @ [mergetime]1092394884[/mergetime]

Papildyta @ [mergetime]1092394884[/mergetime]

As tai tikrai paviesinciau, na bet kiek zmogus saltakraujis, zino, kad mamos cia visos tupi tai ir naudojasi musu naivumu!
As tokios info tikrai pirmam puslapi paviesinciau, bent jau zinos kaip apgaudineti
O kai pagalvoji, kiek zmoniu tokiu yra...
As tokios info tikrai pirmam puslapi paviesinciau, bent jau zinos kaip apgaudineti

Siaubas, baisu man ir skaityti. Didziule uzuojauta mamytems ir ju vaikuciams papuolusiems i piktu aukliu-raganu nagus. Linkiu kad daugiau tokios neateitu net iki namu slenkscio.