Įkraunama...
Įkraunama...

auklių JUODASIS sąrašas

QUOTE (riri @ 2004 08 04, 17:57)
[.
Juokingiausia istorija: 3 diena radau verkiancia aukle. Klausiu, ko verkiate, o man sako: "vaikams valgyti tai palikai, o ką aš valgysiu ? jau silpna iš bado! " Pasirodo, neparuošiau auklei pietų...
thumbup.gif

Nemanau, kad aukle turejo omeny tai, kad tu privalejai jai kotletu prikept. Bet zmogus budamas pas tave visa diena turetu rasti saldytuve kazko pavalgyti, arba produktu , kad pati pasigamintu. naturalu. Tai susitarimo reikalai. Jei nezadejai aukles maitinti, reikejo zmogu ispeti, kad taip bus, ir, kad ji pati atsinestu savo maista wink.gif .

Atsakyti
QUOTE (Ama @ 2004 08 06, 10:46)
Jus nustebsite, bet as noriu uzsistoti agenturas. Pati dirbau personalo srity, zinau, koks tai lazas. Pirma, man agenturu gaila, nes darbas su zmonemis ne su daiktu, kuri patikrinsi pagal kelis parametrus ir gali pardavinet. Ka jos gali padaryti? Na, pasamdyti psichologa, patikrinti dokumentus ar rekomendacijas, gal dar ka padaryt, o po to tik melstis, kad viskas butu gerai.
Jei psichologai simtu procentu galetu pasakyti, kad sitas zmogus niekados nepameluos ar nepasielgs blogai, kaip manote, kiek jie uzdirbtu? biggrin.gif
Aisku, cia "cruel" tema ir nieko tokio kad "oi" as nepapasakojau wink.gif As pati kreipiausi i agenturas, bet tokio naivaus "viskas arba nieko" mastymo tai neturejau. Bet is agenturos imti aukle man ramiau.
P.S. nekonsultuoja cia, nes konsultuoja kitam forume. Manau, sazininga.

Sutinku, kad rizika yra ir per agentura, ir ta rizika normaliai priimu. Niekas nereikalauja 100%. Bet manau, kad agentura turetu dokumentus tikrinti ir pasidometi kaip sekasi, o ne melstis wink.gif
Atsakyti
man irgi reikia į darbą eiti už mėnesio. Dievulėliau net neįsivaizduoju kaip mažę palikti blink.gif ji tik prie papo užmiega blink.gif

Reikės mamos maldauti,o taip nenoriu. Beja,nenori ir ji. wink.gif
Rodos ir pinigus gerus mokėtum ,o bijau net auklės paiešką daryti ir vsio cool.gif
Atsakyti
Chichi, vargse mama wink.gif

Jure, o kaip baigesi jusu istorija, ar jau gavot is kur nors aukle?
Atsakyti
QUOTE (Ama @ 2004 08 11, 13:49)
Chichi, vargse mama wink.gif

Jure, o kaip baigesi jusu istorija, ar jau gavot is kur nors aukle?

Radom kita aukle, per agentura. Is pradziu vel siule tik viena varianta, bet po to paspaudem ir daugiau atsirado. Vat is tu daugiau ir issirinkom. Tai kol kas geri ispudziai: labai mandagi, tvarkinga moteris. Bet dar bijau prasisneketi .... tpu tpu tpu
Atsakyti
O cia paskutinis bajeris, kuri siandien visai netyciom radau blink.gif blink.gif , nu visai virsune ohmy.gif forumiete siulo buvusia mano juodaja aukle!
Atsakyti
Agu, kokia ji forumiete, juk 0 zinuciu ji turi, matyt cia pati aukle atejo, arba siaip kas nors is jos pazistamu, net nenutuoke, kad ir tu cia lankaisi tongue.gif ir viska atseksi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Eligute @ 2004 08 13, 12:41)
Agu, kokia ji forumiete, juk 0 zinuciu ji turi, matyt cia pati aukle atejo, arba siaip kas nors is jos pazistamu, net nenutuoke, kad ir tu cia lankaisi tongue.gif ir viska atseksi thumbup.gif

Nu bet klaiku man pasidare, kai pamaciau net apsalau ohmy.gif Siais laikais niekuo negalima pasitiketi, UZAS!
Nei per agenturas, nei taip beieskant, kazkokia beprotybe. Baltai pavydziu toms mamytems kurioms pasiseke rasti geras aukles.
Atsakyti
Kazi, ar yra budu isryskinti? Tikriausiai tik nelegaliu... sad.gif mad.gif
Papildyta @ [mergetime]1092394884[/mergetime]
Kazi, ar yra budu isryskinti? Tikriausiai tik nelegaliu... sad.gif mad.gif
Atsakyti
Agu, man irgi kraupiai atrodo tai kas vyksta. Bet net juokas ima, kaip nemasiseke tai aukle cia reklamuotis biggrin.gif Vaje jos tel numeri matyt reikia visam internete paviesint ir net i laikrascius skelbima idet laugh.gif
Atsakyti
As tai tikrai paviesinciau, na bet kiek zmogus saltakraujis, zino, kad mamos cia visos tupi tai ir naudojasi musu naivumu!
As tokios info tikrai pirmam puslapi paviesinciau, bent jau zinos kaip apgaudineti mad.gif O kai pagalvoji, kiek zmoniu tokiu yra... doh.gif
Atsakyti
Siaubas, baisu man ir skaityti. Didziule uzuojauta mamytems ir ju vaikuciams papuolusiems i piktu aukliu-raganu nagus. Linkiu kad daugiau tokios neateitu net iki namu slenkscio.
Atsakyti