Gal darom tada pilna tokiu "aukliu" saraseli pirmoje zinuteje

QUOTE (Agu @ 2004 07 30, 08:27) |
Na merginos, niekad negalvojau, kad ir man teks cia pasireiksti. Bet su auklem mum nesiseka juodai. Rinkomes du menesius, bet pavyko tik is trecio karto atsikviesti tokia TATJANA BUTRIMIENE, gyvenancia Vaisiu g. 15, mob. 868037700.... Plius ji mus vis gasdindavo ir terorizuodavo savo pareiskimais, kaip ja kviecia viena mamyte is Jaruzales, rodos p. Alma, vyro vardo nepamenu, jos suneli ziureti. Mums jau su vyru nusibodo jos klausytis, kokia ji populiari ir reikalinga visiems. Toks ispudis susidare, kad ji mums paslauga daro, ziuredama musu sunu. Po paskutinio paziurejimo, Augustas visa vakara buvo liudnas, nesnekejo, neburbuliavo kaip visada, visiskai nesijuoke. Man net skauda sirdi iki siol, nes ant savo vaikelio eksperementavau ![]() |
QUOTE (viksrelis @ 2004 08 13, 15:23) |
Nu supykau nerealiai ant tokiu "aukliu" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gal darom tada pilna tokiu "aukliu" saraseli pirmoje zinuteje ![]() ![]() |
QUOTE (vėjav @ 2004 08 19, 08:40) |
Be to visi namai buvo išversti, visi daiktai perkilnoti - net sandėliuke, lyg kažko ieškojusi būtų. Ir dar buvo keletas ne itin malonių scenelių... Gal ir ne visai ,,juodoji" auklė, bet turinti charakterį moteriškė... |
QUOTE (vėjav @ 2004 08 19, 07:40) |
Sveikos, norėčiau į patarti vengti tokios Marytės (Marijos) iš Jeruzalės. Gyvena Rugių g., 54 metų, neaukšto ūgio. Ji labai ieško turtingų šeimų. Iš pradžių tokia miela, maloni, paskui pradeda ragelius rodyti. Mano kaimynė ją nusamdė - vieniša mama, tiesiog paprastai ir ne itin pasiturinčiai gyvenanti. Marytė iš pradžių raukėsi, bet vis dėl to sutiko prižiūrėti jos mergaitę. Pirmoji diena praėjo pusėtinai. Antrąją dieną per pietus Marytė skambina kaimynei ir reikalauja, kad ši grįžtu iš darbo ir išleistų ją pietauti (Marytę),(nors valgyti jai buvo palikta, bet gal nepatiko kažkas...) Kaimynė susinervinusi grįžta, o Marytė išėjo pietauti ir nebegrįžo... Be to visi namai buvo išversti, visi daiktai perkilnoti - net sandėliuke, lyg kažko ieškojusi būtų. Ir dar buvo keletas ne itin malonių scenelių... Gal ir ne visai ,,juodoji" auklė, bet turinti charakterį moteriškė... |