Įkraunama...
Įkraunama...

auklių JUODASIS sąrašas

Nu supykau nerealiai ant tokiu "aukliu" mad.gif Saudyt gun_bandana.gif tokias reiktu, o ne vaikus patiketi mad.gif ph34r.gif user posted image

Gal darom tada pilna tokiu "aukliu" saraseli pirmoje zinuteje g.gif Nereiks kas kart ieskoti per visus psl, viskas bus vienoj vietoj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Agu @ 2004 07 30, 08:27)
Na merginos, niekad negalvojau, kad ir man teks cia pasireiksti. Bet su auklem mum nesiseka juodai. Rinkomes du menesius, bet pavyko tik is trecio karto atsikviesti tokia TATJANA BUTRIMIENE, gyvenancia Vaisiu g. 15, mob. 868037700....

Plius ji mus vis gasdindavo ir terorizuodavo savo pareiskimais, kaip ja kviecia viena mamyte is Jaruzales, rodos p. Alma, vyro vardo nepamenu, jos suneli ziureti. Mums jau su vyru nusibodo jos klausytis, kokia ji populiari ir reikalinga visiems. Toks ispudis susidare, kad ji mums paslauga daro, ziuredama musu sunu. Po paskutinio paziurejimo, Augustas visa vakara buvo liudnas, nesnekejo, neburbuliavo kaip visada, visiskai nesijuoke. Man net skauda sirdi iki siol, nes ant savo vaikelio eksperementavau unsure.gif , jis ir iki siol dar negali atsigauti, toks jautrus viskam pasidare. Klaiku. Nerekomenduoju niekam sios moters priimti, dabar busim be aukles, bet geriau tikrai be jokios, nei su tokia. Praejom tikra kosmara!

Ojomajo.... kas cia per dyvai???? cia as ta mamyte is Jaruzales tipo, kuri jai skambijo ir prase vaika priziuret??? blink.gif kas per nesamones nieko as jai neskambijau... ji mano suneli tik 3 dienas priziurejo, nes nesigavo man su darbu, todel ja ir atleidau... Pasiskaiciau Agu ir apakau blink.gif blink.gif nieko nesuprantu, cia ji man pastoviai skambinejo ir sake, kad ja kvieciasi kazkokia tai mama ( nezinau gal tipo tu Agu) ir siulo nerealius pinigus, nes ji labai jau moka su vaikais elgtis ir t.t. p....
as ja ir per foruma radau siule tokia forumiete ( kokia forumiete tik kelios zinutes) nikvik, tipo jos vaikus priziurejo ( nezinau ar tai tiesa) bet ji man rase, kad labai padori gera ir t.t. nu taip ir pasikvieciau as ja pokalbiui. Pasirode mandagi, tvarkinga, ka zinau, galvoju pabandysiu taip ir pasiemiau. Tik man tas istrigo, kad ji ateidavo pasipuosus visada, jokiu darbiniu rubu ( kaip kukolka bliamba), as jos paklausiau, tai ji tipo kita diena atsinesiu ... bet taip ir neatsinese...
Gerai, kad man su darbu nepavyko ir teko jos atsisakyti. Nu kosmaras bash.gif
Agu taip iseina, kad ji pas tave dirbo o ne pas ta nikvik blink.gif
Atsakyti
QUOTE (viksrelis @ 2004 08 13, 15:23)
Nu supykau nerealiai ant tokiu "aukliu" mad.gif Saudyt  gun_bandana.gif  tokias reiktu, o ne vaikus patiketi mad.gif  ph34r.gif user posted image

Gal darom tada pilna tokiu "aukliu" saraseli pirmoje zinuteje g.gif Nereiks kas kart ieskoti per visus psl, viskas bus vienoj vietoj rolleyes.gif

TU AUKSAS, VIKSRELI, AS IRGI NOREJAU TAI PASIULYTI. VISAS JA ANT ESAFOTOOOOOOOOOOO!!!!!!
Atsakyti
Jau sutvarkiau bendra "aukliu juodojo sarasa". Idedu i pirmaja zinute wink.gif

P.s. jei dar yra nepaminetu - rasykit man i a/z rolleyes.gif

Viksrelis
Atsakyti
Mielos mamos!! Labai prašau, maldauju visų Jeruzalės mamų - jei pamatysit apie 1 metukų smulkutę šviesiaplaukę mergaitę - vardas Ugnė, ir ją terorizuojančią auklę - rašykit kuo greičiau!!!! Auklė apie 50 metų, aukšta, šviesiais plaukais, lietuvė, vardas Elena. Dažnai būna tokioje aikštelėje, kur 2 smėlio dėžės, mediniai nameliai laipiojimui, toliau dar keletas sūpynių - viena mama jau minėjo - prie Maumedžių gatvės.

Kol kas kas matė, sakė, kad elgiasi gražiai, bet prisiskaičiusi tiek istorijų jau nebetikiu niekuo...
Atsakyti
Siandien skambinedama auklems del darbo uzsiroviau ant tos Genes is Seskines. Tai jo. Is pradziu maloni pasirode, gyresi savo vaiku pasiekimais. O kai pakrypo kalba apie pinigus, tai vaira pereme i savo rankas. Jo, jauciasi, kad moteriske pinigus megsta... mad.gif
Atsakyti
Baisu... Gal jau pashnekejot jus apie tai, bet ash norechiau pasisakyt... Kumshchiai kumshchiais, bet tikrai reiketu jas i teisma duot. Kas, kad nelegaliai darbinot? Gal kokia baudele uzhdes - blogiausiu atveju - uzhtat su advokatu ir kokia vaiku teisiu gynimo agentura i kalejima sekmingai uzhdarytu, turint video irasha.
Nezhinau ash tu istatymu, bet turbut taip darychiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ode: 18 rugpjūčio 2004 - 23:15
Sveikos, norėčiau į patarti vengti tokios Marytės (Marijos) iš Jeruzalės. Gyvena Rugių g., 54 metų, neaukšto ūgio.
Ji labai ieško turtingų šeimų. Iš pradžių tokia miela, maloni, paskui pradeda ragelius rodyti.
Mano kaimynė ją nusamdė - vieniša mama, tiesiog paprastai ir ne itin pasiturinčiai gyvenanti. Marytė iš pradžių raukėsi, bet vis dėl to sutiko prižiūrėti jos mergaitę. Pirmoji diena praėjo pusėtinai. Antrąją dieną per pietus Marytė skambina kaimynei ir reikalauja, kad ši grįžtu iš darbo ir išleistų ją pietauti (Marytę),(nors valgyti jai buvo palikta, bet gal nepatiko kažkas...) Kaimynė susinervinusi grįžta, o Marytė išėjo pietauti ir nebegrįžo...

Be to visi namai buvo išversti, visi daiktai perkilnoti - net sandėliuke, lyg kažko ieškojusi būtų.

Ir dar buvo keletas ne itin malonių scenelių...

Gal ir ne visai ,,juodoji" auklė, bet turinti charakterį moteriškė...
Atsakyti
QUOTE (vėjav @ 2004 08 19, 08:40)
Be to visi namai buvo išversti, visi daiktai perkilnoti - net sandėliuke, lyg kažko ieškojusi būtų.

Vien del sito jau galima irasyti i juoduosius sarsus mad.gif Jetau, kaip nemegstu, kai knisasi pas mani mad.gif O kur dar pavedimas mamos, kad net turejo is darbo gristi, nes poniai prireike "pavalgyti". Plius dar negrizo ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE (vėjav @ 2004 08 19, 07:40)
Sveikos, norėčiau į patarti vengti tokios Marytės (Marijos) iš Jeruzalės. Gyvena Rugių g., 54 metų, neaukšto ūgio.
Ji labai ieško turtingų šeimų. Iš pradžių tokia miela, maloni, paskui pradeda ragelius rodyti.
Mano kaimynė ją nusamdė - vieniša mama, tiesiog paprastai ir ne itin pasiturinčiai gyvenanti. Marytė iš pradžių raukėsi, bet vis dėl to sutiko prižiūrėti jos mergaitę. Pirmoji diena praėjo pusėtinai. Antrąją dieną per pietus Marytė skambina kaimynei ir reikalauja, kad ši grįžtu iš darbo ir išleistų ją pietauti (Marytę),(nors valgyti jai buvo palikta, bet gal nepatiko kažkas...) Kaimynė susinervinusi grįžta, o Marytė išėjo pietauti ir nebegrįžo...

Nu kazkoks siaubas! blink.gif Kas cia su jomis darosi, man jau plaukai ant pakausio stojasi, huh.gif pavargau as ieskoti, dirbt normaliai neimanoma!
Kainas uzlauzusios, vaiku priziuret normaliai negalincios, viska jom padavai- ir valgyti, ir pravaziuojamuosius, tai dar pietu miegelio rekia isleisti ar ka? mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
Beje, Marytė pirmiausia pas mus labai prašėsi - mes jai atrodėm turtingi, labai butas patiko... Bet kažkaip man nuojauta sakė, kad kažkas su ja negerai... blink.gif

o kad auklė nelandžios po spintas, tai aš neturiu iliuzijų - bent jau iš moteriško smalsumo tikrai jas retkarčiais patikrins blink.gif

Kad patikrins, tai dar nieko - kol dar nedirbau kartais vaikščiodavom su jauna aukle, kuri visai atvirai papasakodavo, kad apžiūri šeimininkės drabužius, pasimatuoja batus, ir jai viskas daug labiau tinka nei šeimininkei. thumbup.gif (jos buvo to paties amžiaus ir beveik tokio pat sudėjimo).

Gerai, kad mano auklė aukšta, o aš mažutė - nekils noras mano suknelių matuotis clap.gif
Atsakyti
Nu as uz viena uz savo aukliu galejau garantuoti, kad i spintas tai ji nelenda, bet jei atidaryta tai zinos (nieko neliesdama) kur kas guli, kaip padeta, nu bet charakteris tai buvo siaubas.
Atsakyti